platinum Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Τα παλία κινητά είχαν novelty value γιατί ήταν κάτι εντελώς καινούργιο-και άρα δενόμασταν περισσότερο συναισθηματικά, αλλά όντως τα smartphones μας έχουν λύσει τα χέρια...Ίσως βέβαια οι apple fans είναι τόσο συνδεδεμένοι με τα κινητά τους, γιατί ήταν και αυτά κάτι πρωτοποριακό όταν βγήκαν (novelty value πάλι)
pantelis21 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Εγώ πάντως αν δεν είχα το θεματάκι με το sar θα είχα 2ο κινητό το t28s Αλλά το κινητάκι ούτε για sms δεν είναι. Μόνο για τηλέφωνα που με αυτή την κεραία γίγαντα....
Thanos1972 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Εγω παλι οδηγαω το αυτοκινητο του 70 ας μην υπηρχε η αναγκη που μας δημιουργησαν για κινητο και θα υπηρχαν ακομοι οι παρεες και οι φιλοι.δεν εχει να κανει με το θεμα νοσταλγιας συσκευης.εχει να κανει με τις εμπειριες της ηλικιας εκεινης οταν ειχαμε την συσκευη. 1
adi32 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Μισουσα τα κινητα και ημουν απο τους τελευταιους που πηραν Αναγκαστηκα λογω δουλειας να παρω ενα που μου εδωσε καποιος δωρο ηταν το Ericsson GF 768 απο κει και περα Ericsson T29s Sony Ericsson T65 Sony Ericsson T610 Sagem MY X6-2 LG KC550 Alcatel OT-806 Vodafone Smart 2 Alcatel OT-997D Απο τα παλια το Τ610 μου αρεσε πολυ εμφανισιακα Παντως τα περισσοτερα τα πηρα μεταχειρισμενα και ποτε δε θα εδινα υπερογκα ποσα Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2013 από adi32
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα