poulinos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μετα απο ολο το τοπικ που εχω διαβασει εγω συμπερανα το παρακατω.αν ο καθενας πεταξει τις παλιες του συσκευες που τις εχει και καθονται σπιτι επειδη δηθεν τις νοσταλγει επειδη του θυμιζουν τον/την πρωην του ,επειδη ειναι συναισθηματικα δεμενος,επειδη ηταν η πρωτη συσκευη και ολα αυτα τοτε το μονο σιγουρο ειναι οτι θα μαζευτουν εκατομμυρια συσκευες παγκοσμιως που θα φυγουν απο τα σπιτια θα ανακυκλωθουν καιι θα γινουν κατι πιο χρησιμο. 1
Ntinaras Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 σε τι μπορει να μετατραπει το nokia 3210? εκτος απο αγκυρα πλοιου.
poulinos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 σε τι μπορει να μετατραπει το nokia 3210? εκτος απο αγκυρα πλοιου. οτιδηποτε απο το να πιανει χωρο σε ενα συρταρι.σιγουρα ολο και κατι μπορουν να παρουν και να ανακυκλωσουν οπως γινεται και με τα παλια pc.
Antwni Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 οτιδηποτε απο το να πιανει χωρο σε ενα συρταρι.σιγουρα ολο και κατι μπορουν να παρουν και να ανακυκλωσουν οπως γινεται και με τα παλια pc. Και μου ξέρω εγώ ότι δεν τα πάνε στην Αφρική και τα αμολανε εκεί?? Είχα δει ντοκιμαντερ στο Σκάι που τις ηλεκτρονικές συσκευές τις πήγαιναν εκεί για δήθεν βοήθεια (αντι να τους πάνε τρόφιμα ξερω γω) και ήταν χαλασμένα...με αποτέλεσμα όλα τα σκουπίδια να μαζεύονται εκεί...
Ntinaras Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 οτιδηποτε απο το να πιανει χωρο σε ενα συρταρι.σιγουρα ολο και κατι μπορουν να παρουν και να ανακυκλωσουν οπως γινεται και με τα παλια pc. τι ακριβως μπορει να ανακυκλωθει απο ενα κινητο?
SlackulatoR Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Και κάποιοι θα πούνε: "Και τότε τόσο κάνανε άρα θα πάρω iPhone". Μόνο που τότε οι μισθοί δεν ήταν οι ίδιοι.
Ntinaras Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Και κάποιοι θα πούνε: "Και τότε τόσο κάνανε άρα θα πάρω iPhone". Μόνο που τότε οι μισθοί δεν ήταν οι ίδιοι. οι μισθοι ηταν ιδιοι με το 199Χ αλλα οοοοολα τα αλλα ηταν πιο φτηνα οποτε σου περισσευε για κατι αντιστοιχο του iphone
poulinos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 τι ακριβως μπορει να ανακυκλωθει απο ενα κινητο? απο μπαταριες μεχρι οτιδηποτε.το αν θα γινει στην πραξη ειναι αλλη ιστορια.και τωρα παλι παιζει μια διαφημιση που εναι για ανακυκλωση ηλεκτρονικων συσκευων. http://www.electrocycle.gr/site/ Και μου ξέρω εγώ ότι δεν τα πάνε στην Αφρική και τα αμολανε εκεί?? Είχα δει ντοκιμαντερ στο Σκάι που τις ηλεκτρονικές συσκευές τις πήγαιναν εκεί για δήθεν βοήθεια (αντι να τους πάνε τρόφιμα ξερω γω) και ήταν χαλασμένα...με αποτέλεσμα όλα τα σκουπίδια να μαζεύονται εκεί... εχουν γινει και τα αναποδα βεβαια.πολλες συσκευες απο αυτες να πηγαινουν κινα και στην κινα να καθονται χιλιαδες ατομα να αποκολουν τσιπακια απο πανω και να τα διαχωριζουν και μετα μην με ρωτησεις που πανε ολα αυτα.οταν θελουν τιποτα δεν παει χαμενο.
arxaggelos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Πςςςςςςςςςςς! Το κινητό απ' το Matrix!!! To έτερο σημαντικό κινητό από το Matrix ήταν το Samsung SPH-N270 το οποίο λέγεται ότι το έφτιαξε η Samsung κατα παραγγελία παρακαλώ, μετά την απήχηση που είχε η εμφάνιση του κινητού στο Matrix Reloaded (αν και η Wikipedia λέει το ανάποδο). Δηλαδή το κινητό δεν υπήρχε πριν την ταινία, αλλά βγήκε μετά. Το πάνω μέρος πεταγόταν για να αποκαλύψει την οθόνη Αυτό είναι πραγματικά συλλεκτικό κινητό, και πολύ αμφιβάλλω αν θα κατάφερνε σήμερα να το βρει κάποιος. 1
pantelis21 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Εγώ έχω χάσει το μέτρημα με το πόσα κινητά έχω αλλάξει. Πάντως το πρώτο μου κινητό το οποίο είχα για 2-3 χρόνια και δεν άλλαζα με τίποτα ήταν το: Είναι αξιολάτρευτο. Αν δε φοβόμουν μη γίνω ρεζίλι ακόμα θα κυκλοφορούσα με αυτό το κουκλί. (+ πρέπει να είχε πολύυυ sar) Ε καλά μετά πήγαμε σε 3310, 5210, ngage, t610, k750, siemens a55, και πολλλά πολλά ενδιάμεσα που δε θυμάμαι motorola, siemens, ericsson κτλ Αλλά τα αγαπημένα μου ήταν: και Αυτά ήταν κινητά. Τώρα έχω galaxy mini 2 white. Και μου αρέσει που θεωρείται και μικρό για smartphone. Δηλαδή κινητό 5 ίντσες... Θυμάμαι τα μικραίναμε τα μικραίναμε και ξαφνικά μπαμ...πίσω στις παντόφλεεεεεεεεεεεεεεες
washcloud Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 ...κάποτε αρκούσε η ομιλία. Μετά βγάλανε παιχνίδια, sms, mms, hesemes, ringtones, φωτογραφικές, βιντεοκάμερες, video κωλιές, ραδιόφωνα, τηλεοράσεις, μπλουτούθια, τζιπιέσια, οθόνες αφής, σμαρτόφωνα, σκατόφωνα...Έγιναν μίνι-υπολογιστές πια. Πού ακόμα παίζει να το πάνε; Τί έχει απομείνει να τα βάζουν να κάνουν εκτός από το κλασσικό ψήσιμο καφέ; Ξέρει κανείς;
Antwni Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 ...κάποτε αρκούσε η ομιλία. Μετά βγάλανε παιχνίδια, sms, mms, hesemes, ringtones, φωτογραφικές, βιντεοκάμερες, video κωλιές, ραδιόφωνα, τηλεοράσεις, μπλουτούθια, τζιπιέσια, οθόνες αφής, σμαρτόφωνα, σκατόφωνα...Έγιναν μίνι-υπολογιστές πια. Πού ακόμα παίζει να το πάνε; Τί έχει απομείνει να τα βάζουν να κάνουν εκτός από το κλασσικό ψήσιμο καφέ; Ξέρει κανείς; Να ανοίγεις το αυτοκίνητο, να ανοίγεις το σπίτι-φούρνο-φώτα... Ξέρω και γω
mvaggel Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Λίγα και καλά. Τα βγάλανε τα λεφτά τους... Γενικά ότι κινητό πάρω "το παντρεύομαι" Nokia 6210 (2001 40.000δρχ) Nokia 6310 (2006 Μεταχειρισμένο 0€) Samsung I9100 Galaxy S II (2011 560€)
MasterX Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Καλά όλα αυτά που λετε, καλές και οι αναμνήσεις, αλλά όμως σκεφτείτε που έχουμε φτάσει..<br> η τεχνολογια προχωράει.. Φαντάζομαι κανείς σας δεν οδηγάει αυτοκίνητο της δεκαετίας του 80. Εκείνα ήταν κυρίως τηλέφωνα άντε και με κάποιες έξτρα λειτουργίες..<br> Ενώ στην εποχή μας εχουμέ πλεόν ενα μικρό υπολογιστή στην τσέπη που μπορεί να κάνει τόσα πράγματα... Για πολλούς είναι ένα πολυεργαλείο.. Προσωπικά δεν θα άλλαζα το Samsung Galaxy S2 που έχω τώρα με οποιοδήποτε από τα παλαιότερα κινητά που είχα<br><br> Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα