pavlinara Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Το επόμενο στάδιο είναι ανάλογο thread αλλά με άλλη εικόνα : κάποτε είχαμε χοληστερίνη;; what is this?a phone for ants? μα δεν είναι τόσο μικρό
sattack Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 κάποτε είχαμε χοληστερίνη;; LOL καποτε ειχαμε λεφτα για να φαμε σε ταβερνα... καποτε τρωγαμε κρεας... καποτε ειχαμε χορτασει και στο τραπεζι περισσευαν 4-5 πιατα ακομα... 2
pavlinara Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 δεν είναι απαραίτητα τόσο κακό να τρώμε ελαφρύτερα 2
Galaxia Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Τότε που ήμασταν όλοι μεγιστάνες, τα κινητά ήταν ακριβά.... Good times...
gasantony Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Το φοβερό και τρομερό T28 !!! To έχω ακόμα σε άριστη κατάσταση !!! 3
alimentas Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 το πρωτο μου εμενα ηταν αυτο.το μυθικο 5210.Οσα χρονια κ αν περασουν οτι παιχνιδια κ να βγαλουν τιποτα δεν προκειτε να ξεπερασει σε καυλα το φιδακι κ το να φτιαχνει μονος σου το δικο σου ringtone,η χαρα που ενοιωθες οταν παταγες στην τυχη κουμπια αλλα τελικα εβγαζες το κομματι που ηθελες ηταν απεριγραπτη 1
BritGreek Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 To πρώτο μου κινητό, και μάλιστα κερδισμένο από την εκπομπή του Κώστα Μυλωνά (τα Παιδιά της Νύχτας)
mary Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) ^ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑχαχαχαχαχα. Καλέ αυτο ήταν το πρωτο του πατέρα μου! Αρκετά βαρύ και δε θυμάμαι αν είχε και μηνύματα.Για ποια χρονιά μιλάμε; 1997-8;; να φανταστεις οτι παλιο κινητο το έχουμε ακόμα, κανενα δε πετάξαμε...αχ Επεξ/σία 31 Μαΐου 2013 από mary1
lary7 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 To πρώτο μου κινητό, και μάλιστα κερδισμένο από την εκπομπή του Κώστα Μυλωνά (τα Παιδιά της Νύχτας) Ακομα το εχω αυτο, τελικα το μεγεθος μετα απο 20 χρονια επεστρεψε καπου εκει παλι, τουλαχοστον τωρα ειναι πολυ ποιο λεπτα.Καποια στιγμη θα φτιαξω την μπαταρια και θα το βαλω σε λειτουργεια να τρολαρω λιγακι τους φιλους. 1
BritGreek Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 ^ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑχαχαχαχαχα. Καλέ αυτο ήταν το πρωτο του πατέρα μου! Αρκετά βαρύ και δε θυμάμαι αν είχε και μηνύματα.Για ποια χρονιά μιλάμε; 1997-8;; να φανταστεις οτι παλιο κινητο το έχουμε ακόμα, κανενα δε πετάξαμε...αχ 1995-1996 νομίζω. Κι εγώ δεν έχω πετάξει ποτέ κινητό. Τα πιο αγαπημένα μου ever ήταν αυτά Και το χειρότερο που είχα ποτέ λόγω συνδυασμού μπαταρίας και θητείας αυτό, με αγορασμένα 2 μαζί σε εταιρικό συμβόλαιο τα οποία ήταν χαλασμένα σε σφραγισμένο κουτί, και είδα κι έπαθα για να μου τα φτιάξουν.
Eversor Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Το πρώτο μου κινητό ήταν το 5110. Κάψιμο με αλλαγές πρόσοψης. Όπου και αν πήγαινες θυμάμαι έβρισκες και πρόσοψη για να αγοράσεις! Ωραία κινητά, τηλέφωνο, κανά sms, και τέλος!
Str Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 ΤΟ ΘΕΛΩ ΓΑΜΩΤΟ!!! το πρώτο μου κινητό, το πήρε μετά από χρόνια η αδερφή μου και της το κλέψανε μέσα από την τσάντα... δεν πουλιέται πουθενά ε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα