Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα!Έχω ένα προβληματάκι με τα παράθυρα που ανοίγω στα xp..Αδρανοιούντε απο μόνα τους εκεί που τα χρησιμοποιώ..Εχω σκαναρει για virus malware worm δεν έχει βρεθεί κάτι!!Τι μπορεί να φταίει?Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα!Έχω ένα προβληματάκι με τα παράθυρα που ανοίγω στα xp..Αδρανοιούντε απο μόνα τους εκεί που τα χρησιμοποιώ..Εχω σκαναρει για virus malware worm δεν έχει βρεθεί κάτι!!Τι μπορεί να φταίει?Ευχαριστώ εκ των προτέρων

εννοείς κολλάνε;;

έλενχο με hdsentinel για υγεία σκληρού.

και τι είναι αυτό που κολλάει;;

λάπτοπ..σταθερός..τι;;

Δημοσ.

Σταθερός ειναι.Όχι δεν κολλανε..ανοίγεις το παράθυρο κανονικά όπως τωρα που γράφω κ εκεί που γράφω γίνεται γαλάζιο σαν να ανοίγει αλλο παράθυρο λες κ τρεχει κάποιο άλλο προγραμμα κ πρέπει να ξανακάνω κλικ για να συνεχίσω το γραψιμο..κ το κάνει συνέχεια

Δημοσ.

Σταθερός ειναι.Όχι δεν κολλανε..ανοίγεις το παράθυρο κανονικά όπως τωρα που γράφω κ εκεί που γράφω γίνεται γαλάζιο σαν να ανοίγει αλλο παράθυρο λες κ τρεχει κάποιο άλλο προγραμμα κ πρέπει να ξανακάνω κλικ για να συνεχίσω το γραψιμο..κ το κάνει συνέχεια

τι broswer έχεις;

μήπως είναι διαφημίσεις;;

αν ναι κατέβασε το ablock στα extension(πρόσθετα) για firefox & chrome & internet explorer

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...