Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα είχα Βάλη κωδικό ενώ δεν είχε στα bios και τώρα δεν το θυμάμαι σε λαπτοπ έγινε αυτό είναι το εξής λαπτοπ --->ACER5732ZG<----υπάρχει  κάνα προγραμματάκι που να βοηθήσει? άμα μπορείτε διαφωτίστε με ευχαριστώ :) 

Δημοσ.
καλησπέρα είχα Βάλη κωδικό ενώ δεν είχε στα bios και τώρα δεν το θυμάμαι σε λαπτοπ έγινε αυτό είναι το εξής λαπτοπ --->ACER5732ZG<----υπάρχει  κάνα προγραμματάκι που να βοηθήσει? άμα μπορείτε διαφωτίστε με ευχαριστώ  :)

youtube search, :P

Δημοσ.

άνοιξα χθες το laptop εκεί που είναι η ραμ μόνο έψαξα σε εκείνη τη περιοχή όπως το βίντεο αλα δεν είχε τίποτα έτσι αναγκάστηκα να ψάξω στο google βρήκα ένα πρόγραμμα το hirens boot cd 15.2 το έκανα boot σε ένα στικάκι και έκανα restart το λαπτοπ το θέμα είναι ότι μόλις το έκανα restart αναβόσβηνε το λαμπάκι απο το στικάκι δηλαδή μάλλον το διάβασε κανονικά αλά δεν μπορούσε να μπει γιατί έπρεπε να μπω στα bios και να το κανό να τρέχει από usb ...πρέπει να βρεθεί τρόπος γιατί αύριο μεθαύριο άμα θέλω να το κάνω format δεν θα μπορώ....

Δημοσ.

άνοιξα χθες το laptop εκεί που είναι η ραμ μόνο έψαξα σε εκείνη τη περιοχή όπως το βίντεο αλα δεν είχε τίποτα έτσι αναγκάστηκα να ψάξω στο google βρήκα ένα πρόγραμμα το hirens boot cd 15.2 το έκανα boot σε ένα στικάκι και έκανα restart το λαπτοπ το θέμα είναι ότι μόλις το έκανα restart αναβόσβηνε το λαμπάκι απο το στικάκι δηλαδή μάλλον το διάβασε κανονικά αλά δεν μπορούσε να μπει γιατί έπρεπε να μπω στα bios και να το κανό να τρέχει από usb ...πρέπει να βρεθεί τρόπος γιατί αύριο μεθαύριο άμα θέλω να το κάνω format δεν θα μπορώ....

είναι απο το manual του λάπτοπ σου.

poi.png

προσωπικό μύνημα δεν μπορώ να σου στείλω

δεν ξέρω για ποιό λόγο :P

Δημοσ.

δεν μπορο να μπο κααθολου στα bios ποσ θα το κανο αυτο?

μετά το ρεστάρτ, πάτα(γρήγορα)το F2 αν δεν κάνω λάθος για να μπείς στο bios

Δημοσ.

ναι ναι ναι ναι ναι ναι!!!!!!!!!!!! άνοιξα το λαπτοπ έβγαλα τις ράμ ακούμπησα τα jumper όπος δείχνει στο μανουαλ του λαπτοπ μου και ναι μετά από 3 μέρες ξενύχτι στο pc το βρήκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! άντε γεια πάω για μπίραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...