Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η γραμμή σου είναι ικανοποιητική. αν έχεις αποσυνδέσεις φταίει το router. είπες επίσης "ότι ο τεχνικός είχε αλλάξει ρουτερ πριν 2 χρόνια αλλά δεν δούλευε καθόλου και ξαναγύρισες στο παλιό" αυτό είναι σφάλμα. είναι πολύ δύσκολο να συμβεί αυτό και είναι φάουλ του τεχνικού. τώρα αν δε μπορείς να βρεις τεχνικό και θέλεις να προσπαθήσεις μόνη σου. α πες μας ποιο ρουτερ εφεδρικό έχεις ώστε να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε γιατί δε δουλεύει..Το Tp-link που είπες μπορείς να το κάνεις reset και να μπει στις εργοστασιακές ρυθμίσεις ώστε να το ξαναρυθμίσεις από την αρχή αν δεν βρίσκει κωδικό.. 

Δημοσ.

ναι αυτό δεν έχει να κάνει με τη δουλειά που το θέλει... το θέμα είναι οι αποσυνδέσεις. 

Δημοσ.

ναι αυτό δεν έχει να κάνει με τη δουλειά που το θέλει... το θέμα είναι οι αποσυνδέσεις. 

δεν το λεω για θεμα ταχυτητας.αλλα μια γραμμη που ειναι να παιζει κανονικα 20+ να παιζει στα 12 κατι βρωμαει.

Δημοσ.

δεν το λεω για θεμα ταχυτητας.αλλα μια γραμμη που ειναι να παιζει κανονικα 20+ να παιζει στα 12 κατι βρωμαει.

ναιιι αυτά τα λέγαμε και στο άλλο ποστ κάτι βρωμάει... έχει χαλάσει ο ΟΤΕ σε αυτά..αλλά οι αποσυνδέσεις έχει να κάνει κατά πολύ με το ρούτερ (τουλάχιστο για τη δικιά μου εμπειρία) το baudtec δε το βλέπω σόι. 

Δημοσ.

Δεν είναι ένας μήνας που το κάναμε από 2mbs σε 24 γιατί σκέφτηκα ότι ίσως έφταιγε η ταχύτητα, άλλα το πρόβλημα δεν λύθηκε.

Θα το ψάξω αυτό που λες με το συναγερμό και το φίλτρο μου φαίνεται πως έχεις δίκιο. Ξέρεις αν αυτό μπορεί να τοποθετηθεί τώρα ή έπρεπε να γίνει τότε και τώρα δεν μπορώ να κάνω τίποτα.

Δηλαδή μπορεί να ευθύνεται το φίλτρο και μερικές φορές στο τηλέφωνο ακούω πίσω τη φωνή μου ή δεν με ακούει καθόλου ο συνομιλητής μου.

Δημοσ.

ναιιι αυτά τα λέγαμε και στο άλλο ποστ κάτι βρωμάει... έχει χαλάσει ο ΟΤΕ σε αυτά..αλλά οι αποσυνδέσεις έχει να κάνει κατά πολύ με το ρούτερ (τουλάχιστο για τη δικιά μου εμπειρία) το baudtec δε το βλέπω σόι. 

καιαθτο αλλα απειρες φορες εχω δει να μην βαζουν φιλτρο σε συναγερμο.

Δεν είναι ένας μήνας που το κάναμε από 2mbs σε 24 γιατί σκέφτηκα ότι ίσως έφταιγε η ταχύτητα, άλλα το πρόβλημα δεν λύθηκε.

Θα το ψάξω αυτό που λες με το συναγερμό και το φίλτρο μου φαίνεται πως έχεις δίκιο. Ξέρεις αν αυτό μπορεί να τοποθετηθεί τώρα ή έπρεπε να γίνει τότε και τώρα δεν μπορώ να κάνω τίποτα.

Δηλαδή μπορεί να ευθύνεται το φίλτρο και μερικές φορές στο τηλέφωνο ακούω πίσω τη φωνή μου ή δεν με ακούει καθόλου ο συνομιλητής μου.

στα 2mbps μπορει με τον συναγερμο να μην πολυφαινοταν τοπροβλημα.ναι μπορει να μπει και τωρα .για καποιον που ξερει ειναι 10 λεπτα δουλεια.συνηθως το να ακους echo δεν ειναι θεμα φιλτρου αλλα θεμα οτε.το εχω ακουσει τωρα τελευταια οτι σε καποια κεντρα του οτε παιζει echo.αλλα και εκει πρεπει να μπει φιλτρο αν δεν υπαρχει.αλλα στο συναγερμο αν δεν εχει μπει εναι αρκετα λογικο να εχεις θεματα.και αν δεν θυμασαι να εχει μπει απο τοτε που ειχες adsl τοτε μπορει να ειναι και αυτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...