ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Ξέρει κανείς αν σκοπεύει να το ξεκινήσει κάποια εταιρεία;
poulinos Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 αν εννοεις web cube το να συνδεεσαι στο ιντερνετ διαμεσω 3g και απλα να μην ειναι με κινητο τοτε υπαρχουν απειρα ρουτερ που το κανουν αυτο .εκτος αν εννοεις κατι αλλο
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Εννοώ προπληρωμένο χρόνο ίντερνετ με ρούτερ που το αγοράζεις το βάζεις στη πρίζα και λειτουργεί.
poulinos Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Εννοώ προπληρωμένο χρόνο ίντερνετ με ρούτερ που το αγοράζεις το βάζεις στη πρίζα και λειτουργεί. και ιντερνετ με καρτα να εχεις πχ με 10 ευρω παιρνεις 3g router το σεταρεις Once και λειτουργει μεχρι να σου τελειωσει η καρτα.απλα δεν ξερω αν θα βρεις εταιρεια που να σου δινει απο default 3g router απευθειας με καρτα.καποιες δινουν κατι φορητα που ειναι και με μπαταρια αλλα δεν το εχω ψαξει παραπανω.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 και ιντερνετ με καρτα να εχεις πχ με 10 ευρω παιρνεις 3g router το σεταρεις Once και λειτουργει μεχρι να σου τελειωσει η καρτα.απλα δεν ξερω αν θα βρεις εταιρεια που να σου δινει απο default 3g router απευθειας με καρτα.καποιες δινουν κατι φορητα που ειναι και με μπαταρια αλλα δεν το εχω ψαξει παραπανω. Γιατί όχι όμως;
poulinos Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Γιατί όχι όμως; απλα το πουλανε καποιες εταιρειες ξεχωριστα.δεν ξερω αν το δινουν με καποιο προγραμμα η αμα το δινουν δωρο πχ σε καποιο μεγαλο προγραμμα.το γιατι γιατι δεν υπαρχει και τεραστιο κοινο ακομα .συνηθως σου λενε καποιος θελει stickaki για να εχει στο laptop του οπου παει και οχι για να εχει σπιτι αφου σπιτι μπορει να βαλει και adsl
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάτι νεώτερο, μήπως;
poulinos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 εγω δεν εχω δει τιποτα νεοτερο.αλλα γιατι δεν κανεις το απλο?να παρεις απο μια εταιρεια κινητης μια καρτα μια καρτα sim η ενα stickaki 3g και να τα βαλεις μετα πανω σε ενα ρουτερ .δεν αλλαζει κατι με το να στο δωσουν ετοιμο.same thing>εκτος αν δεν εχω καταλαβει κατι εγω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα