Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με τις τράπεζες το κατάφερα να έχω όλες τις ενημερώσεις για κινήσεις/ πληρωμές ηλεκτρονικά. Γιατί δε μπορώ να κάνω κάτι ανάλογο με την Cosmote; Υπάρχει (στην Ελλάδα) κάποια εταιρεία που να μην στέλνει χάρτινο λογαριασμό σε σύνδεση με πάγιο;

Δημοσ.

Εγώ που είχα ζητήσει το ίδιο πράγμα  από την Vodafone, μου είπαν ότι δεν γίνεται, γιατί είναι νομικό το θέμα. Τώρα βέβαια πώς δεν μπορεί η Voda και μπορεί η θυγατρική τους HOL, αυτό είναι άλλο θέμα.

Ο λόγος που ζήτησα κάτι τέτοιο ήταν γιατί μου την δίνει το τόσο χαρτί που πάει χαμένο. Τις προάλλες η Voda με πήρε τηλέφωνο και με ρώτησαν αν θέλω οι δύο λογαριασμοί να έρχονται σε έναν φάκελο "για λόγους διευκόλυνσής μου".

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ που είχα ζητήσει το ίδιο πράγμα  από την Vodafone, μου είπαν ότι δεν γίνεται, γιατί είναι νομικό το θέμα. Τώρα βέβαια πώς δεν μπορεί η Voda και μπορεί η θυγατρική τους HOL, αυτό είναι άλλο θέμα.

Ο λόγος που ζήτησα κάτι τέτοιο ήταν γιατί μου την δίνει το τόσο χαρτί που πάει χαμένο. Τις προάλλες η Voda με πήρε τηλέφωνο και με ρώτησαν αν θέλω οι δύο λογαριασμοί να έρχονται σε έναν φάκελο "για λόγους διευκόλυνσής μου".

Για την Κοτε δεν ξερω αλλα η Βοντα εχει μαλιστα και διαγωνισμο για αυτο το θεμα 

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=11602

Δημοσ.

H wind πάντος σου δίινει την επιλογή μέσω του ebill plus να επιλέξειw να μην έρχονται στο σπίτι οι λογαριασμοί αλλά μόνο ηλεκτρονικά (λογικά ίσχυει και για τη σταθερή τηλεφωνία)

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο δεν σου κανει?

https://ebill.cosmote.gr/

Αυτό δε σημαίνει ότι μπορεί κανείς να ζητήσει να μην έρχεται λογαριασμός σπίτι.

Τις διάβασες ολες τις απαντήσεις?

Αν κατάλαβα καλά, κάτι στο e-bill θεωρείς ότι θα ήταν λύση στο πρόβλημά μου, αλλά έχω ήδη επικοινωνήσει με την Cosmote, η ενεργοποίησή του δε σημαίνει ότι μπορεί κανείς να επιλέξει να μή λαμβάνει το φάκελο σπίτι. Ξέρεις κάτι διαφορετικό; Με την εταιρία μίλησα πριν 3 μέρες το πολύ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...