theodoros8 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Καλημερα. Επιεδη σε 1-2 μηνες φευγω απο τον παροχο μου και ψαχνω για αλλες λυσεις θελω να ρωτησω κατι βασικο για τις ρυθμισεις(μεσω του web browser) του roυter της cyta. Υπαρχει επιλογη να επιτρεπω/αποτρεπω ασυρματη προσβαση(internet) σε ορισμενες μονο συσκευες βαση των Mac addresses? Η επιλογη αυτη υπαρχει στο router μου (zte του ΟΤΕ) αλλα επειδη βλεπω πολλα σχολια για τα router της Cyta(κλειδωμενα) θελω να το επιβεβαιωσω πριν προβω σε αγορα. Ευχαριστω.
Demon Lord Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Ο ΟΤΕ ζητάει πίσω το router που δίνει με κάθε σύνδεση; Αν όχι, μπορείς να βάλεις Cyta αλλά να δουλέυεις με το router του ΟΤΕ...
theodoros8 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Το ζηταει αλλα και παλι εχω την εντυπωση οτι η cyta εχει voip για την τηλεφωνια.
Demon Lord Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Ναι ε; Χμμμμ, δεν γνωρίζω αν όντως είναι κλειδωμένα (μιας και έχω On Telecoms στο σπίτι) αλλά αν είναι μπορείς να αγοράσεις με σχετικά λίγα λεφτά ένα αξιοπρεπέστατο aftermarket... Εκτός και αν σου πούνε κάποιο τρόπο να το ξεκλειδώσεις
poulinos Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Ο ΟΤΕ ζητάει πίσω το router που δίνει με κάθε σύνδεση; Αν όχι, μπορείς να βάλεις Cyta αλλά να δουλέυεις με το router του ΟΤΕ... απλα θα χασει την τηλεφωνια Το ζηταει αλλα και παλι εχω την εντυπωση οτι η cyta εχει voip για την τηλεφωνια. σωστα.δεν μπορει να μπει αλλο ρουτερ πανω.αν μπει αλλο ρουτερ πανω απλα δεν θα εχεις τηλεφωνια μετα. Ναι ε; Χμμμμ, δεν γνωρίζω αν όντως είναι κλειδωμένα (μιας και έχω On Telecoms στο σπίτι) αλλά αν είναι μπορείς να αγοράσεις με σχετικά λίγα λεφτά ένα αξιοπρεπέστατο aftermarket... Εκτός και αν σου πούνε κάποιο τρόπο να το ξεκλειδώσεις της cyta ειναι κλειδωμενο στο κομματι του voice.δεν μπορεις να παρεις ετσι απλα τα στοιχεια και να τα βαλεις αλλου.και να βαλει αλλο ρουτερ πανω που να εχει voip δεν θα του σεταρουν εκει την τηλεφωνια και ας τους δωσει Remote συνηθως τα περισσοτερα ρουτερ εχουν mac filtering.απλα δεν βρισκω λογο να βαλεις Mac filtering σε ενα ρουτερ που σπαει ευκολα ενω πολυ απλα μπορεις να βαλεις κωδικο στο wifi και να μην μπαινουν οι ασχετοι που ειναι πιο ασφαλες.εκτος αν το θελει για να μην φαινεται οτι τους εχει κανει block. συνηθως τα περισσοτερα ρουτερ εχουν Mac filtering Παντως.τωρα η cyta κατα καιρους δινει αλλο ρουτερ αλλα λογικα θα εχει.απλα για μενα κακη επιλογη για το λογω του voip
theodoros8 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 poulinos ευχαριστω για τις διευκρινισεις. Ισως να κανω λαθος σχετικα με το mac filtering αλλα το θελω για εχτρα ασφαλεια. Ολοι ξερουμε οτι με μια εφαρμογη για android τα ρουτερ της cyta σπανε σε 30 δευτ. Εχω την εντυπωση οτι με mac filtering εμποδιζεις την προσβαση σε μια συσκευη ακομα και αν εχει κωδικο του wifi .Ετσι δεν ειναι?
poulinos Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 poulinos ευχαριστω για τις διευκρινισεις. Ισως να κανω λαθος σχετικα με το mac filtering αλλα το θελω για εχτρα ασφαλεια. Ολοι ξερουμε οτι με μια εφαρμογη για android τα ρουτερ της cyta σπανε σε 30 δευτ. Εχω την εντυπωση οτι με mac filtering εμποδιζεις την προσβαση σε μια συσκευη ακομα και αν εχει κωδικο του wifi .Ετσι δεν ειναι? με την εφαρμοφη σπανε αμα εχεις αφησει τα default ssid οπωςκαι το default password γιατι βγαινουν με Generator Οπως και σε thomson.και το Mac filtering σπαει για πλακα.οποτε αν βαλεις wpa2 και δυσκολο Password θα εισαι μια χαρα και χωρις mac filtering. σε πολλα ρουτερ βλεπεις κιολας ποιος εχει συνδεθει πανω η γενικοτερα συνδεθηκε κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα