Προς το περιεχόμενο

Black Desert Online

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

4 ημέρες είναι υπερβολικά μικρός χρόνος για να μπορέσεις να δεις το παιχνίδι

όσο και να ¨λιώσεις¨ θα δεις ελάχιστα απ' όλα αυτά που προσφέρει το παιχνίδι και δεν θα προλάβεις σίγουρα να δεις καθόλου PvP 

το ιδανικό θα ήταν να έδιναν την Closed Beta για μήνα ή άντε για 15 μέρες τουλάχιστον 

Δημοσ.

Ηταν η 2η beta που εκαναν , η πρωτη ηταν αλλες τοσες μερες .Αν θυμαμαι καλα η πρωτη ειχε σιγουρα lvl cap το 20

Δεν χρειαζεται να δεις ολοκληρο το παιχνιδι για να το αγορασεις 

Δημοσ.

ναι, έχεις δίκιο σ΄αυτό .... ακόμα και μια μέρα να έδιναν free πιστεύω θα έδινε την δυνατότητα σε αρκετούς να το δουν και σίγουρα θα έπειθε και  πάρα πολλούς να το αγοράσουν 

σε κάποιο παιχνίδι το είχαν κάνει αυτό αλλά δεν θυμάμαι σε ποιο 

το κακό είναι ότι είναι αρκετά μεγάλο κι αν έδιναν μόνο μια μέρα free αρκετοί δεν θα προλάβαιναν να το κάνουν download

Δημοσ.

Ακριβός, και 26 του μήνα ανοίγει για τα Pre Orders την Παρασκευή δηλαδή.

ναι, έχεις δίκιο σ΄αυτό .... ακόμα και μια μέρα να έδιναν free πιστεύω θα έδινε την δυνατότητα σε αρκετούς να το δουν και σίγουρα θα έπειθε και  πάρα πολλούς να το αγοράσουν 

το κακό είναι ότι είναι αρκετά μεγάλο κι αν έδιναν μόνο μια μέρα free αρκετοί δεν θα προλάβαιναν να το κάνουν download

Έχουν δώσει Guest pass και απο οτι θυμάμαι έδωσαν και giveaway beta keys απο την σελίδα τους στο FB. 

Προσωπικά δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα απο κόσμο, στην beta γινόταν πανικός! 

Δημοσ.

Απ'οτι διαβάζω το παιχνίδι είναι free-to-play και απλά όποιοι το αγοράσουν έχουν κάποια perks και headstart X μέρες οπότε δε τρέχει κάτι.

Και γω δε το χω δοκιμάσει ακόμη αλλά με έχει ψήσει οπότε ή θα το κάνω pre-order για να έχω και το headstart ή απλά περιμένω να βγει επίσημα. Είναι το πιο hyped mmorpg από τη κυκλοφορία του Wildstar.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή από ότι έχω καταλάβει δεν λοκάρεις πανω στον στόχο σου, το "σύστημα μάχης" είναι πιο κοντά στο Tera Η' στο Blade n Soul ;

Δημοσ.

Απ'οτι διαβάζω το παιχνίδι είναι free-to-play και απλά όποιοι το αγοράσουν έχουν κάποια perks και headstart X μέρες οπότε δε τρέχει κάτι.

Και γω δε το χω δοκιμάσει ακόμη αλλά με έχει ψήσει οπότε ή θα το κάνω pre-order για να έχω και το headstart ή απλά περιμένω να βγει επίσημα. Είναι το πιο hyped mmorpg από τη κυκλοφορία του Wildstar.

Απλά να τονίσω ότι το Black Desert δεν είναι free-to-play αλλά buy-to-play

• Like 1
Δημοσ.

Μμμμμ οκ δεν αλλάζει κάτι για μένα απλά απορώ στο https://www.blackdesertonline.com/preorder/ γιατί στο μικρότερο πακέτο το Traveler's γράφει headstart 24hrs. Headstart σε σχέση με...ποιους???

Σε σχέση με το Hard launch πού θα γίνει 3 Μαρτίου νομίζω

• Like 1
Δημοσ.

Τσουκ δε το καταλαβαίνω. Αφού είναι buy2play δε καταλαβαίνω σε σχέση με ποιους έχω headstart. Δηλαδή θα αγοράσω ένα παιχνίδι και θα μπω 1 μέρα πριν σε σχέση με ποιους αφού όλοι πρέπει να το αγοράσουν για να παίξουν??

Κάτι ή εσύ ή αυτοί δεν εξηγούν καλά. Εκτός και αν 3 Μαρτίου ανοίγει απλά κανά Trial που δεν είναι διαθέσιμο πιο πριν?

Δημοσ.

Ακριβώς, παραθέτω:

Προσωπικά έχω πάρει το pre order του Explorer's Pack.

Remember, you can still benefit from pre-ordering Black Desert Online and receive up to 96 hour head start, exclusive items and more. Pre-orders end at the 26th of February, 08:00 UTC so claim your bonuses now. 
Δημοσ.

Οποίος το αγοράσει μέχρι 26/2 νομιζω, θα έχει head start ανάλογα με το ποιο από τα τρία πακέτα θα επιλέξει. Οι υπόλοιποι θα μπορούν να το αγοράζουν και να παίζουν από 3 Μαρτίου. Δηλαδή αν δώσεις τα 30 ευρω τωρα, θα μπεις απο τις 2 Μαρτίου.

Κάθομαι και γράφω τζάμπα επειδή το κινητό δεν είχε φορτώσει τα τελευταία μηνύματα :P

Δημοσ.

Οποίος το αγοράσει μέχρι 26/2 νομιζω, θα έχει head start ανάλογα με το ποιο από τα τρία πακέτα θα επιλέξει. Οι υπόλοιποι θα μπορούν να το αγοράζουν και να παίζουν από 3 Μαρτίου. Δηλαδή αν δώσεις τα 30 ευρω τωρα, θα μπεις απο τις 2 Μαρτίου.

Κάθομαι και γράφω τζάμπα επειδή το κινητό δεν είχε φορτώσει τα τελευταία μηνύματα :P

Αφού λένε μέχρι και 96 ώρες πριν early access... μαθηματικά και μόνο δεν ταιριάζει αυτό που λες! χαχαχ

Δημοσ.

ρε παιδιά όλα τα mmorpg έτσι λειτουργούν

τι κάθεστε και γράφετε και ξανά γράφετε για τα ίδια και τα ίδια

αααα και ναι οι closed betas τα τελευταία 30 χρόνια που θυμάμαι 

έτσι ήταν πέμπτη βράδυ-δεύτερα πρωί 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...