Προς το περιεχόμενο

Black Desert Online

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://forum.blackdesertonline.com/index.php?/topic/15456-clearing-up-misconceptions-how-the-game-really-works/

Οι developers ειπαν οτι τουλαχιστον για την αρχη δεν θα μπορεις να πουλας ingame οτι αγοραζεις απο το cash shop.

Αν καποια στιγμη αργοτερα αποφασισουν να το επιτρεψουν (που πιθανοτατα θα το επιτρεψουν) θα εχουν δικλειδες ασφαλειας ωστε να μην ειναι ανεξελεγκτο.

Προσωπικα δεν με χαλαει να τα πουλανε. Ας δινουν λεφτα οποιοι θελουν και μετα να αγοραζω εγω οτι γουσταρω με το ingame currency.

Για την ωρα, ατομα που εχουν παιξει και τις αλλες εκδοσεις του παιχνιδιου, λενε οτι δεν ειναι P2W.

Εδωσα λοιπον 50 ευρω, και θα με κρατησει για τουλαχιστον 2-3 μηνες. Καθολου κακο vfm κατα την αποψη μου.

Εχω και την κρυφη ελπιδα οτι θα γουσταρω τοσο οσο παλιοτερα με το L2.

Ειναι οτι πιο κοντινο εχει βγει στο pvp του L2, το οποιο με κρατησε σε ενα κατα τα αλλα βαρετο grindfest παιχνιδι για πολλα χρονια.

Απλα να ξερετε τι σας περιμενει. Κανεις grind μεχρι το max lvl και μετα βρισκεις μια clan και παιζεις ξυλο. Αυτο ειναι το endgame

Εχει πολλα πραγματα να κανεις για να περασεις την ωρα σου, αλλα αν θες μονο pve και δεν γουσταρεις pvp δεν θα περασεις καλα.

Δημοσ.

Γιατί το λες αυτό σε σχέση με το pvp που μοιάζει με L2? Αν έχεις το χρόνο και όρεξη θα μπορούσες να το εξηγήσεις? Σόρρυ που ρωτάω και δεν έχω κάνει μόνος το research αλλά εμπιστεύομαι σε κάποια πράγματα το insomnia community.

Δημοσ.

http://forum.blackdesertonline.com/index.php?/topic/15456-clearing-up-misconceptions-how-the-game-really-works/

Οι developers ειπαν οτι τουλαχιστον για την αρχη δεν θα μπορεις να πουλας ingame οτι αγοραζεις απο το cash shop.

Αν καποια στιγμη αργοτερα αποφασισουν να το επιτρεψουν (που πιθανοτατα θα το επιτρεψουν) θα εχουν δικλειδες ασφαλειας ωστε να μην ειναι ανεξελεγκτο.

Προσωπικα δεν με χαλαει να τα πουλανε. Ας δινουν λεφτα οποιοι θελουν και μετα να αγοραζω εγω οτι γουσταρω με το ingame currency.

Για την ωρα, ατομα που εχουν παιξει και τις αλλες εκδοσεις του παιχνιδιου, λενε οτι δεν ειναι P2W.

Εδωσα λοιπον 50 ευρω, και θα με κρατησει για τουλαχιστον 2-3 μηνες. Καθολου κακο vfm κατα την αποψη μου.

Εχω και την κρυφη ελπιδα οτι θα γουσταρω τοσο οσο παλιοτερα με το L2.

Ειναι οτι πιο κοντινο εχει βγει στο pvp του L2, το οποιο με κρατησε σε ενα κατα τα αλλα βαρετο grindfest παιχνιδι για πολλα χρονια.

Απλα να ξερετε τι σας περιμενει. Κανεις grind μεχρι το max lvl και μετα βρισκεις μια clan και παιζεις ξυλο. Αυτο ειναι το endgame

Εχει πολλα πραγματα να κανεις για να περασεις την ωρα σου, αλλα αν θες μονο pve και δεν γουσταρεις pvp δεν θα περασεις καλα.

Με τέτοιο ΤΕΡΑΣΤΙΟ χάρτη, μπορέις να ξεκινήσεις το exploring, questing, και να φτιάξεις το σπίτι σου. Θ απροτιμούσα end game PvE με Raid bosses κτλ, ελπίζω θα μπούν στο μέλλον. 

Επίσης διάβασα οτι είναι δύσκολο να πεθάνεις, με χαλάει λίγο αυτό αλλα πιστεύω πάλι οτι να το φτιάξουν...

Δημοσ.

Clan wars, sieges και pk. Επίσης χάνεις xp όταν πεθαίνεις που στα 50+ πονάει πολυ. Αυτα σε γενικές γραμμές θυμίζουν πολυ L2. Πεθαίνεις δύσκολα μέχρι τα 50. Μετα τα mobs δυσκολεύουν πολυ και αρχίζει και το pvp. Μέχρι τα 50 πας σε ελάχιστο χρόνο με grinding. Όλα αυτα τα ξέρω από αυτα που διαβάζω, δεν έχω προσωπική εμπειρία ακομα.

• Like 1
Δημοσ.

το παιχνίδι είναι και PvE .. έχω παίξει πάνω από 300 ώρες κι έχω ασχοληθεί ελάχιστα με PvP (λιγότερο από 5 ώρες) και περνάω υπέροχα, έχει άπειρα πράγματα να κάνεις αν δεν ενδιαφέρεσαι για PvP

μέχρι το lvl 50 όντως πας πολύ εύκολα ...από το 50 και μετά δυσκολεύουν αρκετά τα quests πεθαίνεις αρκετά εύκολα και δεν ανεβαίνεις εύκολα lvl 

ο χάρτης πραγματικά είναι τεράστιος !! με mount tier 5 (είναι το καλυτερο που μπορείς να βρεις να δαμάσεις και να το κάνεις δικό σου) χρειάζομαι περίπου 30 λεπτά από την μια άκρη ως την άλλη του χάρτη, με τα πόδια ίσως κανα 2ωρο με lvl 30 sprint

• Like 1
Δημοσ.

το έχω ξαναγράψει, όποιος ενδιαφέρεται ή βιάζεται ή δεν θέλει να δώσει χρήματα μπορεί να παίξει στον KR server να δει πως είναι το παιχνίδι κι αν του αρέσει να συνεχίσει στον EU server όταν κυκλοφορήσει

Δημοσ.

Πολύ καλές εντυπώσεις μου άφησε η Closed Beta!!! 

26 Του μήνα ανοίγει για τα Pre-Orders! 

η Closed Beta μέχρι ποιο lvl σε αφήνει να πας ;

μπορείς να παίξεις όλα τα classes και να κάνεις τα πάντα ή έχει κάποιους περιορισμούς ;

Δημοσ.

η Closed Beta μέχρι ποιο lvl σε αφήνει να πας ;

μπορείς να παίξεις όλα τα classes και να κάνεις τα πάντα ή έχει κάποιους περιορισμούς ;

Κομπλέ όλα! μέχρι 10 πήγα - Είδα τα πράγματα που ήθελα να δώ και μετά σταμάτησα. Αύριο τελειώνει 10,00 το πρωί. 

Δημοσ.

Κομπλέ όλα! μέχρι 10 πήγα - Είδα τα πράγματα που ήθελα να δώ και μετά σταμάτησα. Αύριο τελειώνει 10,00 το πρωί. 

όταν λες : Αύριο τελειώνει 10,00 το πρωί.      

αυτό σημαίνει ότι είχε χρονική διάρκεια ;

πόσες μέρες σε άφηνε να παίξεις ;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...