Προς το περιεχόμενο

Black Desert Online

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παίζω σχεδόν 3 μήνες στον KR server το παιχνίδι είναι καταπληκτικό έχει πολύ ωραία γραφικά και πάρα πολλά πραγματα που μπορείς να κάνεις 

• Like 1
Δημοσ.

Αύριο η Beta για αυτούς που έχουν κάνει Pre Order το Explorers και conquerors pack μόνο.

Εγώ πήρα το Travelers οπότε δεν νομίζω...

Επίσης στην Ευρωπαϊκή έκδοση δεν υπάρχουν όλα τα class... τουλάχιστον για αρχή. 

Δημοσ.

θα μπορούσες να πάρεις account με 5 ευρώ στον KR server (που έχει τα πάντα) κι αν δεν σου αρέσει (δεν το νομίζω) να κλαίς μόνο τα 5 ευρώ 

Δημοσ.

Ποιος ο λογος να παιξει στον Korean server με 200 ping οταν σε 2 μηνες βγαινει EU?

3 Μαρτίου βγαίνει. Σε 15 μέρες.

• Like 1
Δημοσ.

Ποιος ο λογος να παιξει στον Korean server με 200 ping οταν σε 2 μηνες βγαινει EU?

1ον για να δει το παιχνίδι και ν'  αποφασίσει αν θέλει να το συνεχίσει σε EU server ή όχι

2ον για να μην περιμένει 

3ον γιατί δεν στοιχίζει σχεδόν τίποτα

4ον γιατί ότι νεο φτιάχνεται στο παιχνίδι εμφανίζεται πρώτα στον KR server

5ον γιατί δεν θα έχει και καμία διαφορά ο KR και ο EU server 

όσον αφορά το lag έχεις δίκιο αλλά υπάρχει και το WTFast οπότε το παιχνίδι παίζεται πολυ άνετα, εξάλλου δεν είναι WOW και με λίγο lag παίζεις χωρίς πρόβλημα

Δημοσ.

B2P

Το πληρωνεις μια φορα αλλα εχει cash shop , δεν ξερω τι αλλαγες εχουν κανει σε σχεση με Κορεα . Οι τιμες παντως που ανακοινωθηκαν για το cash shop ειναι το λιγοτερο τραγικες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...