xtrmsnpr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 απαντάς σε κάποιον 1.5 χρόνο μετά.....τζιιιιιιιιιιιιιιζους! 3 ώρες πριν, JiovanniGeorgeo είπε ^ Recruits ψάχνεις δηλαδή; Άτομα να μπάσεις στη Guild;
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Πάντα έκραζα και άλλους που το κάνανε. Δεν είχα σκεφτεί πως δεν είδαν το date ποτέ.. ..γι' αυτό μου έλεγε η μάνα μου μην κοροϊδεύεις χωρίς να ξέρεις..
simplemaths Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Παίζει κανείς; Γυρίζω μετα απο κάνα χρόνο inactive και χωρίς guild. Ξέρετε κάνα ελληνικό guild να ψάχνει κόσμο;
ekptotos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Παιζει κάποιος απο την παρέα το black desert να το παμε μαζι;
simplemaths Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 17 ώρες πριν, ekptotos είπε Παιζει κάποιος απο την παρέα το black desert να το παμε μαζι; Εγώ το ξεκίνησα ξανά πριν λίγες μέρες, δεν είναι coop για να το πάμε μαζί εκτός απο πολύ end game πράγματα, αν χρειάζεσαι πάντως συμβουλές η εξηγήσεις για το πως δουλεύουν διάφορα στο παιχνίδι είμαι διαθέσιμος.
ekptotos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 12 ώρες πριν, simplemaths είπε Εγώ το ξεκίνησα ξανά πριν λίγες μέρες, δεν είναι coop για να το πάμε μαζί εκτός απο πολύ end game πράγματα, αν χρειάζεσαι πάντως συμβουλές η εξηγήσεις για το πως δουλεύουν διάφορα στο παιχνίδι είμαι διαθέσιμος. Στείλε μου μνμ το όνομα στο παιχνίδι
panosp1 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Εχει κόσμο γενικά... Εγώ έκανα εκανα 2-3 free trial για να δοκιμάσω χαρακτήρες και βλέπω κόσμο τριγύρω... Κανα referral δεν ξέρω αν παίζει....
Fousman Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Στις 25/1/2020 στις 12:41 ΜΜ, xtrmsnpr είπε απαντάς σε κάποιον 1.5 χρόνο μετά.....τζιιιιιιιιιιιιιιζους! κι ομως ειμαι ακομα εδω φιλε μου
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, Fousman είπε κι ομως ειμαι ακομα εδω φιλε μου Ναι το βλέπω 😝😝😝 Γι'αυτό σου πήρε 1 χρόνο ακόμα κοντά να απαντήσεις Τί πίνετε?
Fousman Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 18 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Ναι το βλέπω 😝😝😝 Γι'αυτό σου πήρε 1 χρόνο ακόμα κοντά να απαντήσεις Τί πίνετε? όχι τι πίνετε , αλλά τι παίζετε παίζω πολλά παιχνίδια και χάνομαι σε αλλά φόρουμ, ακόμα βεβαια ασχολούμαι με το BDO
hellraiser2030 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) θελω να αγορασω το συγκεκριμενο παιχνιδι. αξιζει τα ,λεφτα του? To παιχνιδι εχει αλλαξει απο τοτε? με τα updates του? εχουν προσθεσει αρκετα πραγματα? ο κοσμος του ειναι αρκετα μεγαλος; μπορει το παιχνιδι να τερματιστει σαν single player;'; απο ενα ατομο; περα απο αυτο υπαρχουν 3 εκδοσεις Buy Black Desert Online - Bronze Package Buy Black Desert Online - Silver Package Buy Black Desert Online - Gold Package απο αυτες πια να παρω/? n να αγορασω την απλη εκδοση του παιχνιδιου? Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2021 από hellraiser2030
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Black Desert Online Service Transition Αναφορά σε κείμενο Transfer registration period: January 27th, 2021–May 31, 2021 Starting February 24th 2021, Black Desert Online in the European and North American regions will be serviced by Pearl Abyss. To retain access to your account and its progression, you have to transfer it to a new platform through this page. You will still be able to access Black Desert Online via the Kakao Games launcher even after your account transfer request is complete, until February 24th 2021. Kakao Games and Pearl Abyss are committed to making this transition as seamless as possible. https://www.naeu.playblackdesert.com/en-US/Event/NewAdventureTransfer Αναφορά σε κείμενο In order to continue enjoying Black Desert with an account played before February 24, 2021, please complete game data transfer. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2021 από xtrmsnpr
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω πόσοι κάνατε transfer, αλλά όσοι κάνατε.. Που είναι τα bonus που δίνει?? είναι αυτά εδώ..οκ, τα πήρα, αλλά που τα βάζει? Στο inventory μου δεν είναι. Τα πάει στο shared stash? δεν έχει έρθει κάτι τέτοιο ingame πάντως Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2021 από xtrmsnpr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα