Προς το περιεχόμενο

Black Desert Online

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 631
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχει κοσμο το παιχνιδι.Παιζω ranger 37 lvl.Aπ οτι βλεπω ειναι παιχνιδι που θελει πολλες ωρες να αφιερωσεις,γιατι εχει υπερβολικα πολλα πραγματα να κανεις εκτος απο lvling και pvp,(κλασικη κορεα :P)

Tωρα που το εχουν προσφορα,αξιζει να το δοκιμασεις.Oσο για το p2w και το endgame ασ μιλησουν οσοι ασχολουνται καιρο με το παιχνιδι.

Δημοσ.

Δίνω το account μου παίδες, όποιος το θέλει η ξέρει κάποιον ας μου πει.

δοκίμασες να το πουλήσεις online? πούλησα πριν κανα 2 εβδομάδες account για άλλο mmo βέβαια

γενικά μην αφήνεται account να κάθονται αν σκέφτεστε να μην ξανα παίξετε ,ακόμα και 40-50 euro να πιάσουν είναι λεφτά κ αυτά , απ το να χάσουν τελείως την αξία τους 

• Like 1
Δημοσ.

δοκίμασες να το πουλήσεις online? πούλησα πριν κανα 2 εβδομάδες account για άλλο mmo βέβαια

γενικά μην αφήνεται account να κάθονται αν σκέφτεστε να μην ξανα παίξετε ,ακόμα και 40-50 euro να πιάσουν είναι λεφτά κ αυτά , απ το να χάσουν τελείως την αξία τους 

Πού ακριβώς το δημοσίευσες?

ααα τοσο καλα...χαχαχαχα

Pay 2 Play δεν πρόκειται να παίξω... 

Δημοσ.

Πού ακριβώς το δημοσίευσες?

Pay 2 Play δεν πρόκειται να παίξω... 

playerauctions.com , ρίξε μια ματιά στο guide τους και θα καταλάβεις πως πάει η αγοραπωλησία. Αρχικά βάζεις στοιχεία κτλ , ενδιαφέρεται κάποιος να το αγοράσει και το "παραγγέλνει" μετά αναλαμβάνει κάποιος απο το site να κάνει έλεγχο στο account , αυτό παίρνει 1-2 ώρες περίπου , κοιτάζει αν όλα είναι οκ , αν αυτά που γράφεις ισχύουν και μετά δίνει το ok στον αγοραστή να κάνει τον έλεγχο. Το θέμα είναι όμως πως πριν πάρει τον έλεγχο ο αγοραστής για να checkάρει και απο πλευράς του , η πληρωμή έχει ήδη γίνει , οπότε είσαι και εσύ και αυτός εξασφαλισμένοι με ενδιάμεσο το site το οποίο παίρνει ένα μικρό cut απο την πώληση. Αυτό βέβαια στο λέει όταν βάζεις το ποσό που θες να το πουλήσεις, δίπλα ακριβώς σου βγάζει πόσο θα πάρεις στα χέρια σου , οπότε προσαρμόζεις και την τιμή πώλησης μέχρι να σε ικανοποιεί 

ήμουν επιφυλακτικός αλλα έψαχνα threads χρονολογίας απ το 2005? μέχρι σήμερα στο google σχετικά με το που μπορείς να πουλήσεις λογαριασμούς mmo και το συγκεκριμένο το πρότειναν αρκετοί απο διάφορα forums 

δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο μεγαλύτερο/καλύτερο και ασφαλές όσο αυτό αλλα με το συγκεκριμένο δεν είχα θέμα.

• Like 2
  • 1 μήνα μετά...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά με το παιχνίδι τι παίζει? Ήξερα ότι είναι b2p. Τώρα διάβασα ότι έβαλαν sub. Ισχύει; Πόσο είναι το μήνα; Αξίζει;

Υπαρχει το Value Pack το οποιο μπορεις να το αγορασεις και με Silver στο game. Να δωσεις τωρα λεφτα πιστευω οτι δεν αξιζει..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σκεφτομαι και εγω να ξεκινησω...τι λεει το game? εχει κοσμο? το pvp πως ειναι? για εμας τους παλιου του l2 θα μας αρεσει?

Δημοσ.

εγώ το πήρα. Είναι πολύ καλό, διαφορετικό από ότι έχουμε συνηθίσει. Τεράστιος κόσμος και άπειρα πράγματα να κάνεις.

Κόσμο έχει πολύ. PVP δεν γνωρίζω δεν έχω εμπλακεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...