Προς το περιεχόμενο

Black Desert Online

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικα ρε παιδια για πειτε κανα δυο πραγματα.

Τι λεει το client απο optimization, fps, αποκριση των skill κλπ? Σε σχεση με τα υπαρχοντα mmo's ειναι ιδιαιτερα απαιτητικο?
Το combat πως ειναι, πολυ φανφαροanimations βλεπω στα βιντεο. Με πιο mmo μοιαζει περισσοτερο το combat και ποσα skills -αν υπαρχει οριο- μπορεις να εχεις στη μπαρα?

Απο interface τι λεει? Υπαρχουν addons? Υπαρχουν επιλογες να χαμηλωσεις τα εφε των αλλων κλπ?

Εχει housing ή guild housing?

Απο ευκολιες οπως ΑΗ-LFG (καλο οπως των WoW, GW2, FFXIV εννοω) κλπ τι γινεται? Ειναι αυτα που κερδιζεις acc bound ή character only?

End game? Υπαρχουν dungeons/raids κλπ ή κατι αλλο?

To crafting πως ειναι? Μετραει ή ειναι του πεταματου οπως στα περισσοτερα?

Κατι τελευταιο. Κατανταει κινεζια οσο αφορα το grinding / farming ή ειναι σε υποφερτα επιπεδα?

Αυτα :)

Δημοσ.

Βασικα ρε παιδια για πειτε κανα δυο πραγματα.

Τι λεει το client απο optimization, fps, αποκριση των skill κλπ? Σε σχεση με τα υπαρχοντα mmo's ειναι ιδιαιτερα απαιτητικο?

Το combat πως ειναι, πολυ φανφαροanimations βλεπω στα βιντεο. Με πιο mmo μοιαζει περισσοτερο το combat και ποσα skills -αν υπαρχει οριο- μπορεις να εχεις στη μπαρα?

Απο interface τι λεει? Υπαρχουν addons? Υπαρχουν επιλογες να χαμηλωσεις τα εφε των αλλων κλπ?

Εχει housing ή guild housing?

Απο ευκολιες οπως ΑΗ-LFG (καλο οπως των WoW, GW2, FFXIV εννοω) κλπ τι γινεται? Ειναι αυτα που κερδιζεις acc bound ή character only?

End game? Υπαρχουν dungeons/raids κλπ ή κατι αλλο?

To crafting πως ειναι? Μετραει ή ειναι του πεταματου οπως στα περισσοτερα?

Κατι τελευταιο. Κατανταει κινεζια οσο αφορα το grinding / farming ή ειναι σε υποφερτα επιπεδα?

Αυτα :)

Aν έχεις παίξει L2 , παρόμιο με καλύτερα γραφικά και action combat. 

Δημοσ.

Με. Αλλά. Λόγια. Δνε έχει p2w με κανένα τρόπο. Αν δε είσαι pvp player μην μπεις καν... To client 64 bit πολυ καλό optimize... Από τα καλύτερα που έχω δει... Με το build μου παίζω very high full ολα 40-60 fps δεν κλείνω ποτέ το PC και Game 24/24 θερμοκρασία κάρτας 70... Σκιλλ. Ξέχασε την μπάρα τα κάνεις όλα με. Το keyboard. Νόμιζα ότι δνε θα μου αρέσει όταν ήμουν στο archeage... Πλέον παίζω με τα μάτια κλειστά... Dungeon ειναξ σαν το lineage είναι ανοιχτά και συνεχόμενα...

Ps. Σήμερα λογικά μπενει Blader

https://www.youtube.com/watch?v=k9Po_Kp6uuc

Δημοσ.

Βρηκα pass και το κατεβαζω. Μακαρι να ναι τοσο καλο οσο λετε. Ιδωμεν :)

Κατι τελευταιο. Το μοντελο B2P που εχει πως ειναι? Ειναι σαν του GW2 που δεν υπαρχουν DLC επι πληρωμη και μπορεις να αγορασεις με ingame gold Gems ή ειναι οπως το ESO που υπαρχουν DLC επι πληρωμη και δεν μπορεις ν αγορασεις Crown με ingame gold? Mε ποιο απ τα 2 μοιαζει, αν μοιαζει με καποιο?

Δημοσ.

Βρηκα pass και το κατεβαζω. Μακαρι να ναι τοσο καλο οσο λετε. Ιδωμεν :)

Κατι τελευταιο. Το μοντελο B2P που εχει πως ειναι? Ειναι σαν του GW2 που δεν υπαρχουν DLC επι πληρωμη και μπορεις να αγορασεις με ingame gold Gems ή ειναι οπως το ESO που υπαρχουν DLC επι πληρωμη και δεν μπορεις ν αγορασεις Crown με ingame gold? Mε ποιο απ τα 2 μοιαζει, αν μοιαζει με καποιο?

Το store με πραγματικα λεφτα εχει μονο στολες..Τιποτα που να σε βοηθα in-game..Οποτε δεν ειναι pay to win..

Δημοσ.

Δεν αναφερομαι για p2w κλπ, απλα για το πως ειναι το Β2P μεντελο του.

Βγαινουν DLC επι πληρωμη, δωρεαν ή καθολου DLC? Μπορεις να αγορασεις με ingame gold πραγματικα λεφτα οπως στο GW2 ή οχι οπως στο ESO?

Δημοσ.

Νομίζω... Δεν είμαι σίγουρος ότι τα expansion θα τα πληρώνεις... Γιατί στο expansion που βάλανε τώρα το διαιδμιζαν σαν Free.. Μακάρι για να βγάζει η εταιρία συνέχεια patch

Δημοσ.

Δεν αναφερομαι για p2w κλπ, απλα για το πως ειναι το Β2P μεντελο του.

Βγαινουν DLC επι πληρωμη, δωρεαν ή καθολου DLC? Μπορεις να αγορασεις με ingame gold πραγματικα λεφτα οπως στο GW2 ή οχι οπως στο ESO?

το πρώτο expansion που έβαλε ήταν free οπότε περιμένω και τα άλλα.Με ingame gold μπορείς να αγοράσεις μόνο items όπως όπλα,enchants etc τίποτα απο το cash shop. Το cash shop έχει κοστούμια και μαλακιούλες... το μόνο που αξίζει και δινει κάπιο προβάδισμα είναι το camouflage κουστούμι που δεν έχει το όνομα σου και ειναι δύσκολο να σε ξεχωρισει ο άλλος.

Πολύ σημαντικό επίσης ότι δεν μπορείς να κάνεις trade με άλλο παίκτη οπότε ξέχνα την βοήθεια ή το να αγοράσεις gold, τα αντικείμενα μπορείςνα τα βάλεις μονο action house σε standar τιμές. 

Με. Αλλά. Λόγια. Δνε έχει p2w με κανένα τρόπο. Αν δε είσαι pvp player μην μπεις καν... To client 64 bit πολυ καλό optimize... Από τα καλύτερα που έχω δει... Με το build μου παίζω very high full ολα 40-60 fps δεν κλείνω ποτέ το PC και Game 24/24 θερμοκρασία κάρτας 70... Σκιλλ. Ξέχασε την μπάρα τα κάνεις όλα με. Το keyboard. Νόμιζα ότι δνε θα μου αρέσει όταν ήμουν στο archeage... Πλέον παίζω με τα μάτια κλειστά... Dungeon ειναξ σαν το lineage είναι ανοιχτά και συνεχόμενα...

θέλει καλό pc . o galanos έχει τούμπανο :P

• Like 1
Δημοσ.

Δεν εχει trade ε? Εν παση περιπτωση ευχαριστω για τις πληροφοριες. Θα παιξε μερικες μερες με το guest pass κι αναλογα θα κρινω αν θα τ αγορασω ή οχι. Αν και αυτη τη φορα, μετα απο 6556454 φορες που πεταξα λεφτα σε mmo, λεω να περιμενω κανα διμηνο να δω πως θα τα πηγαινει το παιχνιδι και μετα ν αποφασισω :)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν εχει trade ε? Εν παση περιπτωση ευχαριστω για τις πληροφοριες. Θα παιξε μερικες μερες με το guest pass κι αναλογα θα κρινω αν θα τ αγορασω ή οχι. Αν και αυτη τη φορα, μετα απο 6556454 φορες που πεταξα λεφτα σε mmo, λεω να περιμενω κανα διμηνο να δω πως θα τα πηγαινει το παιχνιδι και μετα ν αποφασισω :)

Και εγω ετσι ήμουν αλλά ειναι απο τα λιγα παιχνίδια π δεν το μετάνιωσα.δεν σε αναγκάζει να λιώνεις καθως έχεις κ αλλες ασχολίες να κάνεις:trade me npc(ειναι επάγγελμα)fishing,cooking ,alchemy,farming. Για να ξερεις τα q δεν σ δίνουν xp.το xp ειναι απο αυτα π σκοτώνεις.καποια q ειναι υποχρεωτικα να τα κανεις για να παρεις slots για να ανεβασεις το inventory.αν χρειαστεις βοηθεια μ λες να σ εξηγήσω καποια πραγματα.(ακόμα σ χρωστάω για το guide για το wildstar).addons δεν υπαρχουν.8 skills πανε στην μπαρα η 10.αλλα υπαρχει διαφορα.καποια skills για παράδειγμα τα κανεις με πισω κ δεξι κλικ ή shift+e .Αν τα πατησεις απο την μπαρα για παράδειγμα πατήσεις το 4 το skill θα έχει λιγότερο effect απο να το κανεις με το πισω κ δεξι κλικ.anyway για να μην κουράζω αν θες πες μ να σε κανω add skype κ να σ πω πραγματάκια.
  • Like 1
Δημοσ.

Αν μπει Blader θα ΛΙΩΣΩ!!!!!

Δεν μπήκε τελικά :( μέσα στον Απρίλιο διάβασα..

Και εγω ετσι ήμουν αλλά ειναι απο τα λιγα παιχνίδια π δεν το μετάνιωσα.δεν σε αναγκάζει να λιώνεις καθως έχεις κ αλλες ασχολίες να κάνεις:trade me npc(ειναι επάγγελμα)fishing,cooking ,alchemy,farming. Για να ξερεις τα q δεν σ δίνουν xp.το xp ειναι απο αυτα π σκοτώνεις.καποια q ειναι υποχρεωτικα να τα κανεις για να παρεις slots για να ανεβασεις το inventory.αν χρειαστεις βοηθεια μ λες να σ εξηγήσω καποια πραγματα.(ακόμα σ χρωστάω για το guide για το wildstar).addons δεν υπαρχουν.8 skills πανε στην μπαρα η 10.αλλα υπαρχει διαφορα.καποια skills για παράδειγμα τα κανεις με πισω κ δεξι κλικ ή shift+e .Αν τα πατησεις απο την μπαρα για παράδειγμα πατήσεις το 4 το skill θα έχει λιγότερο effect απο να το κανεις με το πισω κ δεξι κλικ.anyway για να μην κουράζω αν θες πες μ να σε κανω add skype κ να σ πω πραγματάκια.

έλα. Στο guild. Mas
Δημοσ.

Αν και το παιχνιδι δεν το εχω δοκιμασει προσωπικα να δω τι λεει,το παραπανω που εγραψες δεν ισχυει και δεν μιλαω για τα νουμερα που γραφεις. Αυτο δεν ειναι καλο optimize αλλα απο τα χ ειροτερα που εχεις δει μαλλον επρεπε να γραψεις.Με το συστημα της υπογραφης που εχεις και στην αναλυση που παιζεις,επρεπε να ειχες τουλαχιστον 100fps.

Στα του παιχνιδιου,απο οτι διαβαζω στα reviews οποιος θελει pvp κυριως mmo και του αρεσει και το στυλ των mmo παιχνιδιων αυτων τοτε αξιζει να του ριξει μια ματια. Για οποιον του αρεσει το Pve να μεινει μακρυα γιατι πολυ απλα ουτε καν(και ειρωνεια αυτο μιας και η κατηγορια λεγεται mmo rpg ).Τελος παντων το βλεπω οτι ειναι αλλο ενα κλασσικο παιχνιδι που βγηκε για να κρατησει απασχολημενο τον κοσμο για λιγο διαστημα(ή για να μην κοροιδευομαστε κλασσικα μεχρι να βγει καποιο μεγαλο expansion σε Wow,Final Fantasy ή και guild wars αν βγαλουν αργοτερα).

Κοινως οποιον ενδιαφερει το pvp ας παιξει λιγο να κανει την χαβαλε του και μετα ας κοιταξει σε κατι αλλο.

http://www.metacritic.com/game/pc/black-desert-online

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...