Atallos1 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Αν αγορασεις το πακετο με το ιδιο account που επαιξες με το guess pass τοτε συνεχιζεις απο εκει που εμεινες 2
gildo Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Θα προσπαθησω να καω αυτες τις 7 μερες.Σε ποιο server παιζετε?Εγω μπηκα jordin velia 1.
Daemonos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Θα προσπαθησω να καω αυτες τις 7 μερες.Σε ποιο server παιζετε?Εγω μπηκα jordin velia 1. Είμαστε στον ίδιο, name: Daemonos
savoukos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Αγορά με paysafe γίνετε κανονικά Έτσι? Με paysafe den γίνεται.Η εταιρία δεν δέχεται τους κωδικούς της ελλάδος.Prepaid απο πειραιώς και είσαι κομπλε.
Atallos1 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Κανένα guide που να μην είναι 250 σελίδες; Guide για τι πραγμα ακριβως?
korko72 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Με paysafe den γίνεται.Η εταιρία δεν δέχεται τους κωδικούς της ελλάδος.Prepaid απο πειραιώς και είσαι κομπλε. ναι αλλα δοκιμασα με επιλογη ελλαδα και δεχτηκε κανονικα
Gerara_ Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Guide για τι πραγμα ακριβως? Για όλα βασικά. Είναι χαοτικο το παιχνίδι
Atallos1 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Starter Guide εδω και γενικα guide σχετικα με τα παντα here Εχει links για συγκεκριμενα topics οποτε αν κατι δεν θες , δεν το διαβαζεις Αν ειναι κατι αλλο που δεν εχει πες και το ψαχνουμε 1
gildo Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Είμαστε στον ίδιο, name: Daemonos Σε εκανα add.Απο οτι βλεπω εχει πολυ κοσμο το παιχνιδι. 1
Daemonos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Σε εκανα add.Απο οτι βλεπω εχει πολυ κοσμο το παιχνιδι. Nice! θα το κοιτάξω όταν μπω, ΧΑΜΟΣ απο κόσμο γίνεται! είναι Τίγκα οι servers
Liapisftw Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Σαν φανατικος mmo player και εχοντας δοκιμασει σχεδον οτι mmo εχει βγει ειπα να δοκιμασω και αυτο. Εβαλα το guest pass και περιμενα το ΣΚ για να το καψω. Καταφερα και επαιξα μια ωρα το σαββατο και μια ωρα σημερα και αυτες με το ζορι. Ενω το παιχνιδι οπτικα ειναι ομορφο δεν καταφερα να συνηθισω το UI με τιποτα και γενικα δεν καταλαβαινα τι μου γινοταν. Σαν να ειχαν πεταξει τα παντα απο εδω και απο εκει. Ακομα το combat system το περιμενα διαφορετικο. Πχ θα εχεις τα skills και θα βαζεις τα bind σου και θα παιζεις κανονικα και οταν το δοκιμασα ειδα οτι εχει κατι combo λες και παιζω tekken. Που να θυμαμαι τωρα εγω τα combo και τα skill. Ουτε τα cooldown δεν εβλεπα. Τις μπαρες ( 1 2 3 4 5 κλπ ) που μπαινουν τα skills γιατι τις εχει? Ισως εγω να μην καταλαβα καλα τι να πω.. Μαλλον γερασα και μονο το WoW μπορω να παιξω και να αναγνωρισω για μοναδικο MMO. Κριμα γιατι ως φανατικος PvPer πιστευα οτι θα μου αρεσε..
savoukos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 ναι αλλα δοκιμασα με επιλογη ελλαδα και δεχτηκε κανονικα https://blackdesert.zendesk.com/hc/en-us/articles/206876519-PaySafe-Cards-from-Greece εδώ σου παραθέτω την ανακοίνωση της ίδιας της εταιρίας.Μπορεί και να δουλεύει απλά είναι κρίμα κάποιος να βάλει πχ 30 ευρώ κ στο τέλος να φάει άκυρο.
Dreyar Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Παίδες εκτός Ελλάδος η PaySafe δεν δουλεύει ΠΟΥΘΕΝΑ. Μεγάλη προσοχή, διαβάστε κανένα νήμα πριν κάνετε το οτιδήποτε γιατί κρίμα είναι να πάνε χαμένα τα χρήματα σας.
Gilmaru Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Ακομα το combat system το περιμενα διαφορετικο. Πχ θα εχεις τα skills και θα βαζεις τα bind σου και θα παιζεις κανονικα και οταν το δοκιμασα ειδα οτι εχει κατι combo λες και παιζω tekken. Που να θυμαμαι τωρα εγω τα combo και τα skill. Ουτε τα cooldown δεν εβλεπα. Τις μπαρες ( 1 2 3 4 5 κλπ ) που μπαινουν τα skills γιατι τις εχει? Ισως εγω να μην καταλαβα καλα τι να πω.. Δεν είχες κοιτάξει και πολλά πράγματα για το παιχνίδι πριν ε? Το combat είναι action καθαρά. Τα cooldown τα βλέπεις στη μέση της οθόνης και μόλις τελειώνει κάποιο σε ειδοποιεί κιόλας. Παρόλαυτά στις περισσότερες περιπτώσεις μπορείς να ξανακάνεις το skill ακόμη κι αν είναι σε cooldown, αλλά μειώνεται το damage. Οι μπάρες είναι απλώς για να σε διευκολύνουν σε combo/skill που βρίσκεις δύσκολο να τα κάνεις. Το παιχνίδι αυτό είναι πολύ διαφορετικό από το κλασσικό wow-style MMO. Αν θέλεις να του δώσεις μια ευκαιρία θα πρέπει να το αντιμετωπίζεις ως κάτι καινούργιο και να μην περιμένεις ότι θα περίμενες από ένα τυπικό ΜΜΟRPG imo. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα