Atallos1 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Προσωπικα διαφωνω , θελει grind Μονο με τα quests δεν κανεις δουλεια . Casual και grind δεν πανε μαζι Προσπαθησε να βρεις καποιο guest pass πριν το παρεις
devilaki Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 - Το WTFast δεν είναι free. - To ping παραμένει ψήλο και με WTFast. Άλλο 70 ping άλλο 200 που λογικά πιάνεις με wtfast ειδικά σε fast-paced game. - Δεκτά όλα αυτά που λες για δοκιμή, επειδή δε μπορείς να περιμένεις κτλ κτλ αλλά μιλάμε για MMO που: α) κάποιοι θέλουν να χαζέψουν/διαβάσουν και λίγο lore. β) όλοι θα θέλουν να κάνουν κανά chat και γενικότερα να έχουν μια massive online εμπειρία. Anyway ελπίζω μετά τη δουλειά να μπορέσω να μπω και να είναι νορμάλ οι servers αν κρατώ μικρό καλάθι για τα launch πάντα. devilaki άποψη για warrior και ranger? (μάλλον σε warrior καταλήγω και ας διαβάζω ότι είναι λίγο μούφα) To WTFast είναι free για ένα μήνα, μετά τον μήνα σου ζητάει να το αγοράσεις, εφόσον όμως αλλάξεις το mail που κάνεις login (2 λεπτά χρειάζεσαι για να φτιάξεις ένα νεο yahoo mail) σε αφήνει να το ξαναδοκιμάσεις για ένα μήνα με το νεο σου mail συμπερασματικά : αν αφιερώνεις 2 λεπτά κάθε μήνα να φτιάχνεις ένα yahoo mail έχεις κάθε μήνα free το WTFast (εγώ αυτό κάνω) ΔΕΝ υπάρχει lag με WTFast ή για να ακριβολογώ είναι ανεπαίσθητο, όποιος έχει αντίθετη άποψη να την εκφέρει εφόσον το έχει δοκιμάσει κι όχι για να έχουμε κάτι να λέμε, στον αντίποδα όποιος είναι Αθήνα κι αμφισβητεί τα λεγόμενά μου, κερναω καφεδάκι για να έρθει να δει αν υπάρχει lag o KR server έχει τα πάντα ... έχει class και map που δεν έχουν ανοίξει ακόμα στον EU, αυτό δεν μετράει ; το ότι παίζω ήδη εδώ και 4 μήνες ... ούτε αυτό μετράει ; εννοείτε πως παίζω με english language κι όχι με KR , αγγλικά δεν έχει και ο EU ; άρα ποια η διαφορά ; έλληνες έχει αρκετούς, όπως κι άγγλους , αμερικάνους πάρα πολλούς γερμανούς και γενικά είναι πολλοί αυτοί που δεν περίμεναν τον EU server τα χρήματα όπως έγραψε κάποιος είναι λίγα ... όντως 30 ευρώ για τέτοιο παιχνίδι δεν είναι τίποτα, αλλά όλοι έχουν 30 ευρώ ; αυτά και ΤΕΛΟΣ από μένα τα σχόλια και οι κριτικές για τον KR και EU server, όσοι ήθελαν ήρθαν στον KR κι όσοι ήθελαν περίμεναν και ξεκίνησαν τον EU ο καθένας διάλεξε αυτό που ήθελε όσον αφορά τα class , όπως είχα γράψει υπάρχουν αυτή την στιγμή 11 class στον KR server δεν τα έχω δοκιμάσει όλα, απ΄όσα έχω δοκιμάσει όμως μου αρέσει τρελά ο Ninja, ο warrior δεν μου πολυάρεσε, τον έφτασα 20 lvl και τον έχω παρκαρει ... ο ranger αρκετά καλός κι εύκολος και πιο καλός και πιο εντυπωσιακός στο fight ο wιzard αν σου αρέσει το melee fight φτιάξε berserger δεν μασάει πουθενά και έχει ωραία combo fight sorceress ..... δεν προτείνω για αρχή ....το θεωρώ δύσκολο class κι ένα tip για να μαζέψεις εύκολα χρήματα .... βάλε εργάτες να μαζεύουν μέταλα και πότιζέ τους μόνο μπύρα που είναι φτηνή ..... πάρε ένα σπίτι σε μια πόλη που να λιώνεις τα μέταλα και πούλα τα σαν bar εγώ έχω αυτή την στιγμή 22 εργάτες που δουλεύουν ακατάπαυστα και βγάζω αρκετά χρήματα για να αγοράζω ότι χρειάζομαι
jim777 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Έφαγα κανά 5ωρο online οπότε να αναφέρω κάποιες πρώτες εντυπώσεις. - Ωραίο παίχνιδι και φαίνεται να έχει αρκετό βάθος. - Για κάποιο λόγο μου δίνει την αίσθηση ότι έχει πολύ σοβαρή "οικονομία" και αυτό πιστεύω είναι το πλέον σημαντικό για mmo. - Ενδιαφέρον σύστημα μάχης αν και νομίζω είναι ένα σκαλί κάτω από blade and soul. Θα φανεί καλύτερα στο pvp σε μια-δυο βδομάδες υποθέτω. Τα παραπάνω τα θεωρώ πολύ σημαντικά και τα αρνητικά που ακολουθούν απλά τα αναφέρω χωρίς να θεωρώ ότι δε συνηθίζονται ή εχουν ιδιαίτερη σημασία τουλάχιστον long-term. - Το παιχνίδι όταν το ξεκινάς είναι ένα μπουρδέλο. Βελάκια και κουμπιά παντού χωρίς να εξηγεί τίποτα. Το ίδιο και για το combat. Βάλτε ρε παλικάρια ένα σοβαρό tutorial να καταλαβαίνουμε τι παίζει και ξεκλειδώστε τα features σταδιακά. Τι μου πετάτε μέσα σε μια ώρα παιχνιδιού 10 skill/combos, fishing, gathering, crafting, alchemy, socketing, skill lvling, npc lvling(??).... wtf δηλαδή. Είπαμε δε χρειάζεται να σκοτώνουμε ελάφια για κανά δυό μέρες αλλά ή εξηγήστε τα ή βάλτε τα πιο σταδιακά. - Η μαύρη μπάλα που μιλάει σπάει αρχίδια. Από αυτά που λέει μέχρι αυτό το συνέχει επαναλαμβανόμενο animation που απ'ότι βλέπω θα κρατήσει μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. - Το UI. Ίσως το μοναδικό πραγματικό αρνητικό. Χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα. Απαίσια quest markers. Απίστευτα ενοχλητικό να κάνεις πολλά quest παράλληλα. Πολλές κινήσεις απαιτούν πολλά click χωρίς λόγο. Λες και κάναν επίτηδες κάποια πράγματα. Αυτό το keybinding για να μιλάς στους NPC με το R στο λαιμό μου κάθεται όπως και ο τρόπος ενεργοποίησης του mouse cursor στο CTRL. Γενικά είναι από τα χειρότερα UI που έχω δει. Γενικά φαίνεται να αξίζει το παιχνίδι και βγάζει κάτι long-term και είναι κρίμα να χάνει πόντους και ενδεχομένως παίκτες από το ερασιτεχνικό UI και την έλλειψη tutorial σε έναν κατά τ'άλλα ΑΑΑ τίτλο. 1
galanos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Το game το πάει πολύ καλά.... μακάρι να μεινει ετσι χωρις p2w.....
devilaki Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 πολύ καλό το videάκι κάτι που πρόσεξα και ίσως δεν το γνωρίζεις ..έχεις full energy 37/37 energy αναπληρώνεις κάθε 3 λεπτά (3 minutes = 1 energy) και χρειάζεσαι energy για να κάνεις διάφορα πράγματα so προσπάθησε να μην stackαρεις energy γιατί μένει αναξιοποίητη η ενέργεια που συμπληρώνεται εφόσον έχεις κάνει cap εγώ είχα μαζί μου ένα κασμά κι ένα δρεπάνι, κι όταν έβλεπα ότι γέμιζε μάζευα μέταλα ή έκοβα χορτάρια, έτσι και mats μαζευα για πούλημα/χρήση κι ανέβαζα και το gathering παράλληλα (ότι μαζεύεις με gathering χρειάζεται 1 ενέργεια) 1
galanos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 πολύ καλό το videάκι κάτι που πρόσεξα και ίσως δεν το γνωρίζεις ..έχεις full energy 37/37 energy αναπληρώνεις κάθε 3 λεπτά (3 minutes = 1 energy) και χρειάζεσαι energy για να κάνεις διάφορα πράγματα so προσπάθησε να μην stackαρεις energy γιατί μένει αναξιοποίητη η ενέργεια που συμπληρώνεται εφόσον έχεις κάνει cap εγώ είχα μαζί μου ένα κασμά κι ένα δρεπάνι, κι όταν έβλεπα ότι γέμιζε μάζευα μέταλα ή έκοβα χορτάρια, έτσι και mats μαζευα για πούλημα/χρήση κι ανέβαζα και το gathering παράλληλα (ότι μαζεύεις με gathering χρειάζεται 1 ενέργεια) Το ξέρω μαν. Ευχαριστώ Έχουμε στο guild 5-6 φίλους Έλληνες που πήγαν 50 σε μια μέρα γιατι ήταν ρωσικό και κορεατικο και το έχουν πεθάνει χαχαχα... Απλά έχω πάθει πλάκα με. Τα effe του Game και λιώνω να πάω γρήγορα 50 na αρχίσω να τα μάθω όλα..... Βλέπω gold βγάζεις πολύ εύκολα... Δεν θα έχει ούτε gold. Saller δνε μπορείς να κάνεις gold με trade. Δεν μπορείς να βάλεις κάτι στο ah πχ 10m και να το πάρει ο άλλος.. Το market έχει μόνο κουστουμια... Γενικά το πανε πολύ σωστά..... Τέλος μου άρεσε πολύ που έχει μόνο 3 Server και πάρα πολλά. Channels.... Οχι σαν τους χαζός στην trion.. Ξεκίνησαν με 10 Server και ψάχνεις να παίξεις pvp....
Daemonos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 To WTFast είναι free για ένα μήνα, μετά τον μήνα σου ζητάει να το αγοράσεις, εφόσον όμως αλλάξεις το mail που κάνεις login (2 λεπτά χρειάζεσαι για να φτιάξεις ένα νεο yahoo mail) σε αφήνει να το ξαναδοκιμάσεις για ένα μήνα με το νεο σου mail συμπερασματικά : αν αφιερώνεις 2 λεπτά κάθε μήνα να φτιάχνεις ένα yahoo mail έχεις κάθε μήνα free το WTFast (εγώ αυτό κάνω) ΔΕΝ υπάρχει lag με WTFast ή για να ακριβολογώ είναι ανεπαίσθητο, όποιος έχει αντίθετη άποψη να την εκφέρει εφόσον το έχει δοκιμάσει κι όχι για να έχουμε κάτι να λέμε, στον αντίποδα όποιος είναι Αθήνα κι αμφισβητεί τα λεγόμενά μου, κερναω καφεδάκι για να έρθει να δει αν υπάρχει lag o KR server έχει τα πάντα ... έχει class και map που δεν έχουν ανοίξει ακόμα στον EU, αυτό δεν μετράει ; το ότι παίζω ήδη εδώ και 4 μήνες ... ούτε αυτό μετράει ; εννοείτε πως παίζω με english language κι όχι με KR , αγγλικά δεν έχει και ο EU ; άρα ποια η διαφορά ; έλληνες έχει αρκετούς, όπως κι άγγλους , αμερικάνους πάρα πολλούς γερμανούς και γενικά είναι πολλοί αυτοί που δεν περίμεναν τον EU server τα χρήματα όπως έγραψε κάποιος είναι λίγα ... όντως 30 ευρώ για τέτοιο παιχνίδι δεν είναι τίποτα, αλλά όλοι έχουν 30 ευρώ ; αυτά και ΤΕΛΟΣ από μένα τα σχόλια και οι κριτικές για τον KR και EU server, όσοι ήθελαν ήρθαν στον KR κι όσοι ήθελαν περίμεναν και ξεκίνησαν τον EU ο καθένας διάλεξε αυτό που ήθελε όσον αφορά τα class , όπως είχα γράψει υπάρχουν αυτή την στιγμή 11 class στον KR server δεν τα έχω δοκιμάσει όλα, απ΄όσα έχω δοκιμάσει όμως μου αρέσει τρελά ο Ninja, ο warrior δεν μου πολυάρεσε, τον έφτασα 20 lvl και τον έχω παρκαρει ... ο ranger αρκετά καλός κι εύκολος και πιο καλός και πιο εντυπωσιακός στο fight ο wιzard αν σου αρέσει το melee fight φτιάξε berserger δεν μασάει πουθενά και έχει ωραία combo fight sorceress ..... δεν προτείνω για αρχή ....το θεωρώ δύσκολο class κι ένα tip για να μαζέψεις εύκολα χρήματα .... βάλε εργάτες να μαζεύουν μέταλα και πότιζέ τους μόνο μπύρα που είναι φτηνή ..... πάρε ένα σπίτι σε μια πόλη που να λιώνεις τα μέταλα και πούλα τα σαν bar εγώ έχω αυτή την στιγμή 22 εργάτες που δουλεύουν ακατάπαυστα και βγάζω αρκετά χρήματα για να αγοράζω ότι χρειάζομαι Θέλω πάρα πολύ να παίξω Blader, έχεις άποψη πάνω στο class? Όταν με το καλό τον φέρουν EU
devilaki Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Θέλω πάρα πολύ να παίξω Blader, έχεις άποψη πάνω στο class? Όταν με το καλό τον φέρουν EU sorry αλλά δεν έχω φτιάξει ....δεν έχω ιδέα ιδέα πως είναι ...
galanos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Εχω φτιάξει στον κορεατικο αλλά. Λίγα lvl καλά ειναι ρε... Αλλά θέλω ninja.... Είπανε ότι σε ένα θα βάλουν όλα τα Class.. Σε ένα μήνα. Μακάρι 1
Daemonos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Εχω φτιάξει στον κορεατικο αλλά. Λίγα lvl καλά ειναι ρε... Αλλά θέλω ninja.... Είπανε ότι σε ένα θα βάλουν όλα τα Class.. Σε ένα μήνα. Μακάρι Με ψήνει πολύ Blader η Ninja
devilaki Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) o Ninja είναι καταπληκτικός ... [spoiler alert] χάρτης του παιχνιδιού για όσους ενδιαφέρονται http://black.inven.co.kr/dataninfo/map/ ανοίγεται το link με chrome κι επιλέγεται translate ώστε να σας το μεταφράσει στα αγγλικά [/spoiler alert] Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2016 από devilaki
apathya Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Παιδιά το παιχνίδι έχει trial ή free week ? Τροπος να το δοκιμάσω Χωρίς να δώσω 50€?
Daemonos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Παιδιά το παιχνίδι έχει trial ή free week ? Τροπος να το δοκιμάσω Χωρίς να δώσω 50€? Έχει και με 30e 1
Atallos1 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Παιδιά το παιχνίδι έχει trial ή free week ? Τροπος να το δοκιμάσω Χωρίς να δώσω 50€? Μονο αν βρεις guest pass απο καποιον
apathya Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Ευχαριστώ παιδιά..! Παίζει να έχει κάνεις guest pass?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα