Daemonos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Μπήκα και εγώ απο χθες παίδες!!! Το παιχνίδι είναι πανέμορφο!!! απλά θα ήθελα καλύτερη κάρτα γραφικών!
..MementoMori.. Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Μια απο τα ιδια και εδω. Δεν με ενδιαφερουν και τοσο τα γραφικα, αλλα δεν θα με χαλαγε μια καλυτερη καρτα. 18 lvl και εχω χαθει τελειως. Εχει τοσα πραγματα να ασχοληθεις που θα επρεπε να παραιτηθω για να μπορεσω να τα κανω ολα 1
devilaki Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 γιατι να παει να παιξει κορεατικο με 500 ms Μαζόχα θα πρεπει να ειναι............ γιατί να παίξει κάποιος στον KR server ; χμ … χωρίς πολύ σκέψη ένας λόγος είναι ότι θέλει να δει το παιχνίδι αν του αρέσει ή όχι (όπως ανέφερε κάποιος φίλος) άλλος ένας λόγος είναι για να το δοκιμάσει στον υπολογιστή του (όπως ανέφερε κάποιος άλλος φίλος) ακόμα ένας λόγος ότι θέλει να παίξει όλα τα class που υπάρχουν κι όλο τον χάρτη του παιχνιδιού κι όχι το κουτσουρεμένο BDO του EU server ο κυριότερος λόγος είναι ότι ίσως δεν έχει να δώσει τόσα χρήματα (σίγουρα υπάρχουν αρκετοί που δεν έχουν χρήματα) τι να σχολιάσω σε γελοιότητες του στυλ 500 ms ; να παραδεχτώ ότι έχει λίγο lag ο KR server αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι τόσο όσο να κάνει το παιχνίδι unplayable εξάλλου το έχω ξαναγράψει , όποιον τον ενοχλεί το lag του KR server βάζει το WTFast (FREE είναι) αν και δεν μου αρέσει να ανταποδίδω χαρακτηρισμούς ….. Μαζόχα είμαι εγώ που παίζω 4 μήνες το παιχνίδι ή κάποιος που ενώ έχει την δυνατότητα να παίξει το παιχνίδι , περιμένει υπομονετικά ή ανυπόμονα πότε θα βγει στον EU server ; χωρίς καμία διάθεση για αντιπαραθέσεις και διαμάχες και φιλικότατα πάντα
Hykman Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 ''ένας λόγος είναι ότι θέλει να δει το παιχνίδι αν του αρέσει ή όχι (όπως ανέφερε κάποιος φίλος)'' ας πάει καλύτερα στον Ru Server οπου δεν χρειαζετε να πληρώσει το 5ευρο για να σου φτιαξει καπιος account και θα εχει και το μισο ping απο Κορεα. Αλλα εγω θα προτεινα να ξεκινησει Ευ 30 ευρώ ειναι και δεν εχει συνδρομη. και sorry που στο λέω δεν θέλω να φανώ επιθετικος αλλα άμα παιζεις Κορεα τώρα που βγηκε Eu ΝΑι πρεπει να εισαι μαζοχα!!!!! soz ξανα!!!
Daemonos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Ρε 30ε για αυτή την παιχνιδάρα δεν είναι τίποτα!!! 3 μπύρες και ένα burger είναι τα 30. 1
jim777 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 - Το WTFast δεν είναι free. - To ping παραμένει ψήλο και με WTFast. Άλλο 70 ping άλλο 200 που λογικά πιάνεις με wtfast ειδικά σε fast-paced game. - Δεκτά όλα αυτά που λες για δοκιμή, επειδή δε μπορείς να περιμένεις κτλ κτλ αλλά μιλάμε για MMO που: α) κάποιοι θέλουν να χαζέψουν/διαβάσουν και λίγο lore. β) όλοι θα θέλουν να κάνουν κανά chat και γενικότερα να έχουν μια massive online εμπειρία. Anyway ελπίζω μετά τη δουλειά να μπορέσω να μπω και να είναι νορμάλ οι servers αν κρατώ μικρό καλάθι για τα launch πάντα. devilaki άποψη για warrior και ranger? (μάλλον σε warrior καταλήγω και ας διαβάζω ότι είναι λίγο μούφα) 1
Hykman Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Ρε 30ε για αυτή την παιχνιδάρα δεν είναι τίποτα!!! 3 μπύρες και ένα burger είναι τα 30. 3 burger??? και πειναω τωρα αλλα το παιχνιδι δειχνει να τα αξιζει απο οτι ακουω στο ts εγώ απο 3 του μηνος ......
Daemonos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 όποιος θέλει add ingame: Daemonos Server: Jordile / Velia j1
Lam13 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 retail θα βγει σε καποιο γνωστο μαγαζι??μιας και δυσκολα θα βρω paypal
Atallos1 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Αμφιβαλλω αν θα βγει retail , ποσο μαλλον στην Ελλαδα Δεν τους συμφερει πλεον 1
Hykman Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 retail θα βγει σε καποιο γνωστο μαγαζι??μιας και δυσκολα θα βρω paypal Πολύ χλωμό για retail βρες κανενα φιλαράκι με prepaid και αγόρασε το.
Gilmaru Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Με ψήνει πολύ αυτό το παιχνίδι, αλλά πολύ δύσκολα θα βρω χρόνο ρε γμτ. Για κάποιον που μπορεί να παίζει σε πολύ casual mode θα το προτείνατε όσοι έχετε παίξει;
Daemonos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Με ψήνει πολύ αυτό το παιχνίδι, αλλά πολύ δύσκολα θα βρω χρόνο ρε γμτ. Για κάποιον που μπορεί να παίζει σε πολύ casual mode θα το προτείνατε όσοι έχετε παίξει; Ναί άνετα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα