Προς το περιεχόμενο

Black Desert Online

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οι Echoes of Darkness guild θα είναι Ελληνικό guild με Έλληνες μόνο  ;

έχουμε αρκετους Έλληνες αλλά είναι διεθνές έχει και Ξένους.

Θα παίξουμε στον Jordine server

Δημοσ.

[off topic]

θεωρώ ότι αναφέρεσαι μόνο στα games αν και πάλι δεν συμφωνώ 

σε mmorpg game σε private server είχαμε φτιάξει guild αμιγώς ελληνικό κι είμασταν σχεδόν πάντα 7η κι ας είχαμε 120 μέλη με ενεργά το πολύ 40 μέλη όταν τα άλλα μεγάλα guild είχαν ενεργά 150 μέλη διότι όποιος δεν ήταν ενεργός έτρωγε kick   

[/off topic]

Δημοσ.

Έχει κάνει κανείς κανά σοβαρό research στα classes? Από αυτά που διάβασα η sorceress φαίνεται πιο κοντά στο assasin playstyle μου αλλά δε ξέρω πόσο viable είναι στο pve, 1v1 pvp και GvG pvp. 

Διαβάζω και τις κλασσικές "high skill" πίπες και δε ξέρω αν είναι όντως δύσκολο char ή απλά θέλει λίγο gaming sense παραπάνω.

Δημοσ.

Έχει κάνει κανείς κανά σοβαρό research στα classes? Από αυτά που διάβασα η sorceress φαίνεται πιο κοντά στο assasin playstyle μου αλλά δε ξέρω πόσο viable είναι στο pve, 1v1 pvp και GvG pvp. 

Διαβάζω και τις κλασσικές "high skill" πίπες και δε ξέρω αν είναι όντως δύσκολο char ή απλά θέλει λίγο gaming sense παραπάνω.

ελπιζω να σε βοηθήσει : http://blackdesertonline.gr/index.php?board=15.0#forum

Δημοσ.

θα σου συνιστούσα να μην φτιάξεις sorceress  αμέσως γιατί είναι αρκετά δύσκολο class  

ξεκίνα καλύτερα με κάτι πιο απλό Valkyrie ή Ninja

εγώ έκανα αυτό το λάθος και τρόμαξα να μάθω να παίζω (52 lvl είναι η sorceress  μου )

έχει αρκετά και δύσκολα combo hit 

αν παρ΄ όλα αυτά δεν αποθαρύνεσαι και γουστάρεις τρελά sorceress  φτιάξε κι ότι χρειαστείς εδώ είμαι 

• Like 1
Δημοσ.

αυτά τα class έχει μέχρι τώρα το παιχνίδι

Warrior

Ranger

Sorcerer

Berserker

Tamer

Musa

Maehwa

Valkyrie

Kunoichi

Ninja

Wizard

ίσως αργότερα βάλουν κι άλλα

post-94585-0-37250300-1456786605_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...