Hykman Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Για να το δούμε και αυτό.....ελπίζω να αξίζει σαν παιχνίδι. Echoes of Darkness
devilaki Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 οι Echoes of Darkness guild θα είναι Ελληνικό guild με Έλληνες μόνο ;
Hykman Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 οι Echoes of Darkness guild θα είναι Ελληνικό guild με Έλληνες μόνο ; έχουμε αρκετους Έλληνες αλλά είναι διεθνές έχει και Ξένους. Θα παίξουμε στον Jordine server
devilaki Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 έχουμε αρκετους Έλληνες αλλά είναι διεθνές έχει και Ξένους. Θα παίξουμε στον Jordine server αγγλικά θα μιλάτε στο guild chat ;
galanos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 αγγλικά θα μιλάτε στο guild chat ;Ναι... Δε πας ποτέ μπροστά μόνο με Έλληνες :=)
devilaki Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 [off topic] θεωρώ ότι αναφέρεσαι μόνο στα games αν και πάλι δεν συμφωνώ σε mmorpg game σε private server είχαμε φτιάξει guild αμιγώς ελληνικό κι είμασταν σχεδόν πάντα 7η κι ας είχαμε 120 μέλη με ενεργά το πολύ 40 μέλη όταν τα άλλα μεγάλα guild είχαν ενεργά 150 μέλη διότι όποιος δεν ήταν ενεργός έτρωγε kick [/off topic]
jim777 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Έχει κάνει κανείς κανά σοβαρό research στα classes? Από αυτά που διάβασα η sorceress φαίνεται πιο κοντά στο assasin playstyle μου αλλά δε ξέρω πόσο viable είναι στο pve, 1v1 pvp και GvG pvp. Διαβάζω και τις κλασσικές "high skill" πίπες και δε ξέρω αν είναι όντως δύσκολο char ή απλά θέλει λίγο gaming sense παραπάνω.
Hykman Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Έχει κάνει κανείς κανά σοβαρό research στα classes? Από αυτά που διάβασα η sorceress φαίνεται πιο κοντά στο assasin playstyle μου αλλά δε ξέρω πόσο viable είναι στο pve, 1v1 pvp και GvG pvp. Διαβάζω και τις κλασσικές "high skill" πίπες και δε ξέρω αν είναι όντως δύσκολο char ή απλά θέλει λίγο gaming sense παραπάνω. ελπιζω να σε βοηθήσει : http://blackdesertonline.gr/index.php?board=15.0#forum
Hykman Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Οι EOD στο Black Desert Σας περιμένουμε!!!!!
devilaki Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Έχει κάνει κανείς κανά σοβαρό research στα classes? Από αυτά που διάβασα η sorceress φαίνεται πιο κοντά στο assasin playstyle μου αλλά δε ξέρω πόσο viable είναι στο pve, 1v1 pvp και GvG pvp. Διαβάζω και τις κλασσικές "high skill" πίπες και δε ξέρω αν είναι όντως δύσκολο char ή απλά θέλει λίγο gaming sense παραπάνω. θα σου συνιστούσα να μην φτιάξεις sorceress αμέσως γιατί είναι αρκετά δύσκολο class ξεκίνα καλύτερα με κάτι πιο απλό Valkyrie ή Ninja εγώ έκανα αυτό το λάθος και τρόμαξα να μάθω να παίζω (52 lvl είναι η sorceress μου ) έχει αρκετά και δύσκολα combo hit αν παρ΄ όλα αυτά δεν αποθαρύνεσαι και γουστάρεις τρελά sorceress φτιάξε κι ότι χρειαστείς εδώ είμαι 1
devilaki Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 ίσως να μην το έχουν ακόμα στον server που παίζεις .... μπορείς ν΄αναφέρεις τι class έχει ;
jim777 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Μεθαυριο θα μπω. Δεν ειμαι σε σερβερ. Απλα αναφερω τι λεει το official site
devilaki Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 αυτά τα class έχει μέχρι τώρα το παιχνίδι Warrior Ranger Sorcerer Berserker Tamer Musa Maehwa Valkyrie Kunoichi Ninja Wizard ίσως αργότερα βάλουν κι άλλα
jim777 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Αδερφε ποιο ειναι το official site πριν αρχισω να τραβαω τα βυζια μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα