Προς το περιεχόμενο

Xperia j vs xperia sole

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω καινούργιο κινητό και είμαι μεταξύ των xperia j και xperia sole. Θα ήθελα πολύ να ακούσω τις απόψεις σας.!

Δημοσ.

εγω δε θα εδινα χρηματα για Low budget xperia. Παρε ενα lumia 800 να κανεις αξιοπρεπως τη δουλεια σου. Εκτος και αν αναζητας απεριοριστες εφαρμογες και μονο android οποτε καλυτερα να πας για κανενα galaxy s advance

Δημοσ.

Καλά τα sony δεν λέω.Ποιότητα κατασκευής πολύ καλή αλλά κάτι δεν μου αρέσει.Ειδικά αυτα τα δύο μου θυμίζουν ότι είναι γιαπωνέζικα.Προσωπικά προτίνω χωρίς να ακυρώνω τα sony (sοle καλύτερο), nokia 620,800...

Δημοσ.

Καλά τα sony δεν λέω.Ποιότητα κατασκευής πολύ καλή αλλά κάτι δεν μου αρέσει.Ειδικά αυτα τα δύο μου θυμίζουν ότι είναι γιαπωνέζικα.Προσωπικά προτίνω χωρίς να ακυρώνω τα sony (sοle καλύτερο), nokia 620,800...

η σονυ ειναι ιαπωνικη εταιρεια, τι εννοεις οτι σου θυμιζουν οτι ειναι γιαπωνεζικα. Οι Ιάπωνες εχουν μεγαλη παραδοση στην τεχνολογια

Δημοσ.

Το Sole είναι ένα αξιοπρεπές android που κάνει μια χαρά τη δουλειά του, χωρίς να σε ξεπαραδιάσει. Το έχει ο αδερφός μου και ώρες-ώρες το ζηλεύω έτσι μικρό, σβέλτο και ταπεινό που είναι.

• Like 1
Δημοσ.

Για τη sony λέω ότι με εκνευρίζει που μερικές συσκευές κάνουν κάτι "γιαπωνέζικα" δηλαδή κάτι καμπύλες στις πλάτες τους κ τέτοια.Τύπου u,s,p μετράνε από εμφάνιση...

Δημοσ.

Δε νομίζω πως οι καμπύλες στα κινητά είναι γιαπωνέζικο χαρακτηριστικό αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.

P-jumpen πόσα χρήματα διαθέτεις?

Δημοσ.

Το πολύ 200€. Θέλω ομως το κινητό να έχει λειτουργικό android. Δεν με ενδιαφέρουν αποκλειστικά αυτα τα κινητά απλά θέλω κατι με παρόμοιες τιμές, γι αυτο αν υπάρχουν και άλλες προτάσεις θα ήθελα να τις ακουσω.

Δημοσ.

Το s3 mini πάρε...θα δεις διαφορά...βρες ένα 20 αρι ακόμα και παρτο

Αποστολή από το WT19i με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...