Προς το περιεχόμενο

[Smartphone] Lenovo LePhone A660 115 $ (89 €) με δωρεάν μεταφορικά

zacharis1955

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 632
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης

Επαθε τιποτα το minideal.net; Γιατι οταν μπαινω μου βγαζει:

There has been an error processing your request

Θεμα με την db μου φανηκε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ωραίο κινητό αλλά ρε παιδιά πως καταφέρνετε και ανοίγετε το καπάκι.

αυτό δεν ανοίγει με τίποτα. 

φοβάμαι μη το σπάσω

γαμώ τα αδιάβροχα σας.

ειλικρινά μπροσπαθώ πάνω από μισή ώρα να ανοίξω το καπάκι και το μόνο που κατάφερα είναι να γρατσουνίσω το πλαστικό.

ακόμα δε το πήρα και θα το διαλύσω

• Like 2

παίδες το τηλ παραμένει vfm? ψάχνομαι για οικονομικό dual sim τηλέφωνο και τα χαρακτηριστικά σε συνάρτηση με τα χρήματα, μου μοιάζουν πολύ καλό deal. Για πείτε εντυπώσεις για το τηλ, κυρίως για την λειτουργία του dual sim (πως λειτουργεί δλδ, αν είναι standby, ktlp). Επίσης ποιο link παίζει για αγορά, πόσες μέρες θα κάνει, κουπόνια και τέτοια. Τα φώτα σας plz. :) 

ωραίο κινητό αλλά ρε παιδιά πως καταφέρνετε και ανοίγετε το καπάκι.

αυτό δεν ανοίγει με τίποτα. 

φοβάμαι μη το σπάσω

γαμώ τα αδιάβροχα σας.

ειλικρινά μπροσπαθώ πάνω από μισή ώρα να ανοίξω το καπάκι και το μόνο που κατάφερα είναι να γρατσουνίσω το πλαστικό.

ακόμα δε το πήρα και θα το διαλύσω

Γιατί τόση δυσκολία, μισό λεπτό -και ούτε- υπόθεση είναι. Στο κάτω μέρος του τηλεφώνου στο κέντρο (πάνω στην μαύρη λωρίδα/πράσινη αν έχεις το μαυρο) θα δεις ότι το πλαστικό κάνει 'εγκοπή', είναι λίγο πιο μέσα. Από 'κει το σηκώνεις αρχικά ελάχιστα ίσα να περάσεις το νύχι και σιγά σιγά ακολουθείς στα πλαϊνά. Με το που θα ανοίξει το σημείο στην καμπύλη/στροφή (ακούς που ξεκουμπώνει το πρωτο κλιψάκι), μετά δεν είναι τίποτα, παραμένει ανοιχτό το πλαστικό από μόνο του ώστε χωρίς ζόρι πλεον ανοίγεις και το υπόλοιπο. Απλά όχι βίαιο τράβηγμα μη σπάσει κανένα κλιψάκι, με φροντίδα και προδέρμ.

παίδες το τηλ παραμένει vfm? ψάχνομαι για οικονομικό dual sim τηλέφωνο και τα χαρακτηριστικά σε συνάρτηση με τα χρήματα, μου μοιάζουν πολύ καλό deal. Για πείτε εντυπώσεις για το τηλ, κυρίως για την λειτουργία του dual sim (πως λειτουργεί δλδ, αν είναι standby, ktlp). Επίσης ποιο link παίζει για αγορά, πόσες μέρες θα κάνει, κουπόνια και τέτοια. Τα φώτα σας plz. :)

εχω παραγγειλει 2.και μαλλον παω για τριτο :D

• Like 1

εχω παραγγειλει 2.και μαλλον παω για τριτο :D

σου βγήκαν off τα πρώτα 2 δλδ? :P από που παραγγέλνω παίδες, πρέπει να προσέξω κάτι κατά την παραγγελία? με prepaid θα παραγγείλω αν προχωρήσω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διάβαστε πια και καμιά σελίδα στο θρεντ, έχουν ειπωθεί άπειρες φορές:

- Minideal

- Kουπόνι δεν παίζει αυτή τη στιγμή

- Σημείωμα στην παραγγελία/μέιλ για υπενθύμιση των βασικών: rooted, playstore, Greek language, δηλωμένο gift+low value, ευρωπαικό αντάπτορα, χρωμα θηκης.

- Επιλογη αποστολής> με SG.

Επεξ/σία από scullyist
  • Like 2

σου βγήκαν off τα πρώτα 2 δλδ? :P από που παραγγέλνω παίδες, πρέπει να προσέξω κάτι κατά την παραγγελία? με prepaid θα παραγγείλω αν προχωρήσω. 

ζηλεψαν ολοι οι γνωστοι μου και θελουνε απο ενα!

δεν εχει ερθει ακομα κανενα μεχρι στιγμης.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βρήκες καμιά καλή τιμή πουθενά; (κάτω από 229 δολλάρια δεν το έχω βρει)

Σε αυτό το ποσό με βλέπω αλλά το σκέφτομαι...

Τελικά το έκλεισα,

Επεξ/σία από aiantas
  • Like 1

Λοιπόν μιλώντας μαζί τους, τους ζήτησα αν μπορώ να έχω και την αναβάθμιση των ελληνικών μενού.

Θα μου τη στείλουν όταν παραλάβω το τηλέφωνο με email!!!!

Έτσι όταν και αν βγει επίσημη αναβάθμιση από τη lenovo, μάλλον θα έχω και ελληνικά μενού.

Προκειται για το Lenovo S750 την οποία και θα κοινοποιήσω για όποιον ενδιαφέρεται.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...