Προς το περιεχόμενο

[Smartphone] Lenovo LePhone A660 115 $ (89 €) με δωρεάν μεταφορικά

zacharis1955

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 632
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ok, ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια.. Εχω ποσταρει και σε αλλα φορουμ αλλα μονο εδω πηρα απαντησεις.. Το ινσομνια με διαφορα το καλυτερο Ελληνικο φορουμ που υπαρχει..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://www.focalprice.com/MH0696B/Haier_W910_45_Android_40_Dual_Core_Qualcomm_8260A_15GHz_3G.html

http://dealsprime.com/haier-w910-android-4-0-3g-gps-phone.html

Γιατί τόσο μεγάλες διαφορές στην τιμή; Παίζουν fake; Από διάφορα sites βλέπω ότι μερικές φορές οι Κινέζοι στέλνουν clones τέτοιου στυλ κινέζικων κινητών. Δηλαδή τρέχα γύρευε, οι κλώνοι των κλώνων ώ κλώνοι...

γεια σας παιδιά θέλει o αδερφός μου να πάρει ένα κινητό από το minideals και διαθέτει 160 με 170 ευρώ ποιο προτείνεται? η και από κάποιο άλλο κινέζικο site που να είναι έμπιστο.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

BTW το Haier είναι ip54 ενώ το α660 ip67

First Number
0 - No protection (Sometimes X)
1 - Protected against solid objects up to 50mm³
2 - Protected against solid objects up to 12mm³
3 - Protected against solid objects up to 2.5mm³
4 - Protected against solid objects up to 1mm³
5 - Protected against dust, limited ingress (no harmful deposit)
6 - Totally protected against dust

Second Number
0 - No protection (Sometimes X)
1 - Protection against vertically falling drops of water (e.g. condensation)
2 - Protection against direct sprays of water up to 15 degrees from vertical
3 - Protection against direct sprays of water up to 60 degrees from vertical
4 - Protection against water sprayed from all directions - limited ingress permitted
5 - Protected against low pressure jets of water from all directions - limited ingress permitted
6 - Protected against low pressure jets of water, limited ingress permitted (e.g. ship deck)
7 - Protected against the effect of immersion between 15cm and 1m
8 - Protected against long periods of immersion under pressure

Επεξ/σία από Επισκέπτης

γεια σας παιδιά θέλει o αδερφός μου να πάρει ένα κινητό από το minideals και διαθέτει 160 με 170 ευρώ ποιο προτείνεται? η και από κάποιο άλλο κινέζικο site που να είναι έμπιστο.

http://www.minideal.net/lenovo-s750-gorilla-water-proof-ip67-android-4-2-quad-core-1-2ghz-dual-sim-4-5-inch-qhd.html

καλημερα, τα φωτα σας

Το κινητο ηρθε χθες (ειναι το 3ο που αγοραζω)

εβαλα την καρτα σιμ αλλα στις κλησεις ακουγεται θορυβος απο το ηχειο στο ακουστικο. Οταν το βαζω ανοιχτη ακροαση δεν ακουγεται ο θορυβος. επισης εκανα εγγραφη την κληση απο το εσωτερικο ηχειο (στο ακουστικο) και το εβαλα να το ακουσω παλι δεν ακουγεται ο θορυβος ενω την ωρα που εκανα εγγραφη ακουγοταν).

Μιλησα στο chat που εχει το mini deal με καποιον εκπρωσοπο και μου απαντησαν  να το στειλω πισω.... (sent it back)

υποθετω χρεωση δικη μου...? 

τα φωτα σας.. τι προτεινετε dispute? 

Αν εχει γινει με paypal τοτε πρωτα ρωτα τους αν δεχονται την αποστολη με δικα τους εξοδα και αν οχι τοτε κανε ενα dispute.Εκτος βεβαια αν στους ορους τους εγραφε εξ αρχης οτι η αποστολη για εγγυηση ειναι με δικα σου εξοδα.

δεν λεει ποιος ναλαμβανει το κοστος

Returns & Replacements thanks for you to deal with Minideal.net ,if your products have problem,u can return to us,then we can change it for you or repair it,contact us so that we can give your return address

τους εχω στειλει μαιλ με το προβλημα και περιμενω να δω τι θα μου απαντησουν

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...