Προς το περιεχόμενο

[Smartphone] Lenovo LePhone A660 115 $ (89 €) με δωρεάν μεταφορικά

zacharis1955

Προτεινόμενες αναρτήσεις

για να στο εμφανίζουν τα ελληνικά ταχυδρομεία σημαίνει πως μπήκε ελλάδα.

αλλιώς θα έγραφε item not found.

καλά μη δίνεις και τόση σημασία.

εγώ είχα παραγγείλει ένα tablet πριν λίγους μήνες, κοιτούσα το track no, και δε το εμφάνιζε καν στην ελλάδα.

παρόλο αυτά την ίδια μέρα το παρέλαβα.

ποτέ δε το εμφάνισαν τα ΕΛΤΑ. να σα μην υπήρχε.

όλες τις άλλες φορές μπαίνει ελλάδα κάνει 2 στάσεις σε κέντρα διαλογής και μετά έρχεται στο σπίτι μου. δε μένω αθήνα γι αυτό.

οπότε θέλει 2-3 μέρες. έχει τύχει και παραπάνω μέρες.

σήμερα μου στείλανε και το δικό μου με SG. γρήγοροι είναι.

άντε γιατί βιάζομαι να το παραλάβω επειδή θα λείπω

run postman run...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 632
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μπορουμε για τη συσκευη αυτη να χρησιμοποιησουμε φορτιστη διαφορετικης μαρκας με λιγοτερα mA η θα δημιουργησει μελλοντικα προβλημα?Επισης ξερει κανεισ πως να απενεργοποιησω την επιλογη για βιντεο κληση,εχω ηδη απενεργοποιησει το 3G αλλα στις κλησεις μου την εμφανιζει σαν 2η επιλογη,θελω κατευθειαν απλη κληση ..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παρήγγειλα το κινητό πράσινο από pandawill 2/7/2013.

5/7/2013 μου στέλνουν email οτι το πράσινο δεν βγαίνει πια και αν θέλω το πορτοκαλί.

Την ίδια μέρα τους απαντάω ναι και με email και στο live chat.

8/7/2013 η παραγγελία είναι ακόμα σε στάδιο processing οπότε

μπηκα στο livechat και τους λέω γιατι αργούν.

Μου απαντάνε "will be shipped soon".

E, ακύρωσα και εγώ και τώρα περιμένω τα λεφτά πισω στο paypal.

Πήρα και screenshot από το livechat για σιγουριά.

Γενικά όταν στο ebay ο καθένας στέλνει σε 1 μέρα μου φαίνεται υπερβολικό

μετά από 6 μέρες ακόμα να μην έχει φύγει το πακέτο.

EDIT: 3-4 ώρες μετά ήρθε και το refund.

Επεξ/σία από dchatz
  • Like 1

ρε παιδια εκανα παραγγελια 3 συσκευες απο minideal και ενω εστειλα τα χρηματα λεν οτι δεν τα πηραν και παει λεγοντας.τωρα ειμαι σε τρεξιμο γιατι την παραγγελια την εκανα μεσω moneybookers.σιγουρα ειναι οκ το σιτε γιατι δεν το νομιζω.μιλησα μαζι τους οπως λεω και πριν και δεν αναγνωριζουν τιποτα.

δε ξέρω τι site είναι αυτό (moneybookers) αλλά όλος ο κόσμος το λέει.. αγορές με Paypal να είσαι σίγουρος.

τι φαγαμε και με παυπαλ φιλε.στειλαμε προιοντα και μας ειπαν οτι δεν τα πηραν.τελος παντων αν δεν βγαλω ακρη το μονο που θα καταφερουν ειναι να μην ξαναπαρω τιποτα απο ιντερνετ και τελος.αν νομιζουν οτι με αυτα που κανουν κερδιζουν κανουν μεγα λαθος.χανουν μονο τιποτα αλλο.αλλα που μυαλο να το καταλαβουν.νομιζουν οτι με 100 και 200 ευρω θα σωθουν μερικοι.

Ποιοί δεν αναγνωρίζουν τίποτε; Οι moneybookers ή το minideal;  Μίλησερς και με τις δύο πλευρές; Απόδειξη αποστολής χρημάτων δεν έχεις στο mail σου;

εχω και στα περναω και εδω να τα δεις.το minideal δεν αναγνωριζει και λει οτι δεν πηρε τα χρηματα.

Όνομα παραλήπτη: Wang Yanping

Email παραλήπτη: [email protected]

Ποσό: USD 237.70 (EUR 190.34) 

Αναγνωριστικό συναλλαγής: 909181889

Ώρα & Ημερομηνία: 19:55, 08 Jul 2013 CET

Αναφορά πληρωμής: Order ID 100020198

Όνομα παραλήπτη: Wang Yanping

Email παραλήπτη: [email protected]

Ποσό: USD 118.85 (EUR 95.19) 

Αναγνωριστικό συναλλαγής: 909008381

Ώρα & Ημερομηνία: 15:37, 08 Jul 2013 CET

Αναφορά πληρωμής: Order ID 100020154

τους τα εστειλα σε ζωντανη συνομιλια και λεν οτι δεν πηραν τιποτα.

Δηλαδή βλέπουν το αποδεικτικό email και παρόλα αυτά σου λένε ότι δεν τα πηραν; Περίεργο.  Απ[ό την άλλη, έχουν πουλήσει τόσα και τόσα, και Ελλάδα, δεν νομίζω ότι θα σου έκαναν π@υστιά αυτοί.  Με το moneybookers επικοινωνησες να δεις τί θα σου πουν;

τα λεφτα σταλθηκαν και να τους δωσω αναφορα πληρωμης.τιποτα αλλο.ξαναστηλα email και περιμενω νεα απαντηση.τελος παντων ειπαμε με 300 ευρω δεν θα σωθει κανεις ουτε εχω θα χαθω απλα χανουν.ε ας χανουν λοιπον.απλα θα μου τυχει κανας κινεζος στο δρομο και θα ξεσπασω πανω του και τελος και ας με πουν ρατσιστη μερικοι μερικοι.κανεις δεν ειναι ρατσιστης καποιοι αλλοι τον κανουν.

εγω πηρα απο αυτους γιατι διαβασα εδω μεσα οτι πηραν και αλλοι προιοντα και λεω οκ το σιτε.συναλλαγες χερι χερι απλα πραγματα και ωραια.γιατι?γιατι ενα κινητο αξιας 100 ευρω τωρα θα το ξαναπληρωσω μαλλον.και να παρω τα χρηματα δεν ξανα αγοραζω τιποτα οσο αφορα ξενη χωρα

Το  email είναι απο το moneybookers ?  

Μήπως το moneybookers  θέλει 2-3 μέρες να μεταφέρει τα χρήματα  στο λογαριασμό τους ?

Πάντως εγώ δεν βλέπω το moneybookers σαν προτεινόμενο τρόπο μεταφοράς χρημάτων απο το minideal.

Που το βρήκες ?

εχει παυπαλ και moneybookers και μιας που το εχω το πληρωσα ετσι.το δουλευω χρονια και δεν ειχα ποτε προβλημα.εχει και ελληνικη υποστηριξη με εμαιλ.

μολις ηρθε και μυνημα απο moneybookers

Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας.

Βρήκαμε δύο πληρωμές που πραγματοποιήσατε προς τον έμπορο και οι δύο που βρήκαμε έχουν επιτυχώς πιστωθεί στον παραλήτη:

Τα χρήματα όντως πιστώθηκαν σε USD ωστόσο πιστώθηκαν κανονικά. Για αυτό και επικοινωνήστε με τον έμπορο και ζητήστε να εντοπίσει στο σύστημά τους τις πληρωμές με αριθμό συναλλαγών ----------- και ---------- και στη συνέχεια να κανονίσετε είτε την παράδοση των αγαθών ή να επιστραφούν τα χρήματά σας στον Σκριλλ λογαριασμό σας ή οτιδήποτε άλλο συμμφωνήσετε. 

Λαμβάνοντας υπόψην ότι είμαστε μόνο διαμεσολαβητής στις πληρωμές, υπεύθυνος για την μεταφορά των χρημάτων, θα σας συμβουλεύαμε να επικοινωνήσετε με τον έμπορο και να επικοινωνήσετε με τον έμπορο και να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για την παραγγελία σας. Τα στοιχεία επικοινωνίας του εμπόρου είναι στην ιστοσελίδα τους.

Εάν ο έμπορος δεν μπορεί να λύσει το ζήτημά σας εντός 2 εργασίμων ημερών, επικοινωνήστε και πάλι μαζί μας για να σας βοηθήσουμε περαιτέρω και να επικοινωνήσουμε και εμείς μαζί τους.

Ελπίζουμε ότι βρίσκετε την πληροφόρηση εύχρηστη.

ακρη ρε παιδια θα βγει αλλα γιατι ολο αυτο?αξιζει?

εντελως ενημερωτικα μιλησε μαζι τους η moneybookers και η αποστολη των κινητων εγινε αμεσα κιολας και μου δωσαν και αριθμο αποστολης.τωρα τι τους ειπε τι εγινε αγνωστο.παντως το προβλημα ελαβε τελος.και εγω απο αυτους δεν θα ξαναπαρω ουτε τσιχλα.

το εχω εδω και 5 μερες στα χερια μου και ενα εχω να πω, το κινητο παιδια τα σπαει!

Παει σφαιρα, ουτε κολληματα ουτε τιποτα οσο και να το εχω φορτωσει.

Και σαν κατασκευη πολυ καλο, τις αδιαβροχες ικανοτητες δεν δοκιμασα ακομη, παντως ειναι κατα πολυ ανωβτερο των προσδοκιων μου!

Η παραγγελια εγινε απο minideal στις 24/6 και παρελαβα στις 8/7, πληρωμη με paypal και ολα καλα, κανενα προβλημα απολυτως.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...