scullyist Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Μέχρι πριν 2 μέρες είχαν το πράσινο στη φωτο αλλά μόνο πορτοκαλί προς επιλογή/αγορά. Εχει 1-2 μέρες που άλλαξαν φωτο (ίσως είδαν ότι πουλάει περισσότερο και το επέλεξαν πλεον για τη 'βιτρίνα', who knows--άλλωστε κάτω στις φωτο έχει και τα 2) μεν, αλλά ταυτόχρονα προστέθηκε και το πράσινο στην επιλογή. Συν, έπεσε και 5-6 δολλάρια η τιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Κάποιος που το αγόρασε αν μπορεί να ανεβάσει μερικές φωτογραφίες και βίντεο να δούμε τι λέει η κάμερα του κινητού. Είναι "μέτρια" η χάλια;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AzaZyL Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Ρε παιδιά το έχω και το έχω καταυχαριστηθεί.. ΑΛΛΑ: με τρώει να του βάλω την καινούργια cyanogen... Είστε να μαζευτούμε όσοι μπορούμε και να βάλουμε απο 10 ευρώ ο καθένας, για να να μαζέψουμε μια αμοιβή, για αυτόν που θα φτιάξει μία ROM, για το τηλεφωνό μας? Ρε παιδιά δεν ενδιαφέρεται κανένας με ένα 10ρικάκι να δούμε την καινούργια CyanogenMOD 10.1 στο κινητό μας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cdrov Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Παραγγελία 5/6 αποστολή 6/6 ΚΔ Αθήνας 17/6 παίζει αύριο να παραλάβω δλδ.. 12 μέρες απο την αποστολή δεν είναι κι άσχημα Με τι φορέα παραγγέλνουμε ΗΚ-Registered η SG-Registerred για πιο γρήγορα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thracia Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Ρε παιδια καμια rom μπορειτε να ανεβασετε? Να τις δοκιμασουμε. Το τελευταιο κουμπι δουλευει κανονικα (4)? Εχετε ολοι την CMW recovery? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Επειδή ενδιαφέρομαι για συγγενικό πρόσωπο, που τα έφτυσε το δικό του Android κινητάκι, για ενα σεμνό και σεβαστό κινητό με μικρό κόστος, ισχύει ακόμα κάποιο κουπόνι για το συγκεκριμένο? Η τιμή που βλέπω τώρα είναι 119 δολλάρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Ρε παιδιά ας μου πει κάποιος για την κάμερα του κινητού... Είναι "μέτρια" η "χάλια". Η ας ανεβάσει κάποιος φώτος και 1 βιντεάκι να δούμε. Επίσης από μπαταρία τι λέει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oikpro Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Ρε παιδιά ας μου πει κάποιος για την κάμερα του κινητού... Είναι "μέτρια" η "χάλια". Η ας ανεβάσει κάποιος φώτος και 1 βιντεάκι να δούμε. Επίσης από μπαταρία τι λέει; Βιντεακι απο χρηστη του myphone 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geohud Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 https://www.dropbox.com/sc/gm5a3rs501mj8ug/hTueU0ce4c μερικες φωτο που τραβηξα τωρα το απογευμα στα γρηγορα χωρις πολυ προσπαθεια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyber_katsarida Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 θέλω να το παραγγείλω από το minideal. σαν shipping method τι επιλέγω; τι είναι καλύτερο; HK Post-Registered Airmail $0.01 SG Post- Registered Airmail $0.00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evmenis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 SG καλυτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Παρήγγειλα και εγώ 2 μαυρα-πρασινα από το Minideal + μπαταρια για το καθένα για την αδερφή μου και έναν φίλο. Με root δεν έχω ξανασχοληθεί, ελπίζω να έχουν καλή rom ή ακόμα καλύτερα να μπορέσουμε να του περάσουμε καμία Cyanogen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGKERKYRA Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Από minideal.Έχει βγάλει κανείς άκρη με το να περνάει τις εφαρμογές στην εξωτερική SD? Με link2sd απλά μου τα μεταφέρει ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ μεταξύ εσωτερικού χώρου(2.53gb) και χώρου τηλεφώνου που το ονομάζει sd (1.55gb) Στον root explorer /mnt υπάρχει φάκελος sdcard και sdcard2, όπου το πρώτο είναι ο αποθηκευτικός χώρος τηλεφώνου 1,55GB και το δεύτερο η εξωτερική SD 16GB. Πιστεύω εκεί είναι το πρόβλημα. Ξέρει κανείς πως θα το λύσουμε να μεταφέρουμε τις εφαρμογές στην εξωτερική SD? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dith Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Το link2sd και όλα τα script αυτού του τύπου απαιτούν την ύπαρξη 2ου partition στην κάρτα sd. Μόνο έτσι θα δουν τον χώρο και θα περνάνε εκεί τις εφαρμογές! Σε δικό μου low end κινητό, με ελευθερο χώρο εφαρμογών μόλις 70ΜΒ (σε συνολο 150ΜΒ) χρησιμοποίησα το int2ext το οποιο αναλαμβάνει την πλήρη ανακατευθυνση όλων των user app σε αυτό το δευτερο partition της κάρτας (οποτε δημιουργώντας ένα partition 4gb, έχω χώρο 4 γίγα απο 150MB που είχα αρχικα). Φυσικά δε πρεπει να εχεις αργή sd γιατί αλλιώς σερνεται.... το νήμα του int2ext στο XDA http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1716124 και ένα προχειρο συγκριτικο όλων των λύσεων http://htcpico.blogspot.gr/2012/11/Difference-Between-A2SD-M2SD-INT2EXT-And-D2EXT-Plus-Download-Links.html Προαπαίτηση να εισαι root και να έχεις CWM για να φλασάρεις το zip που δίνουν Πάντως δε θα τα συνιστούσα για το Α660 καθώς έχει υπεραρκετό χώρο. Το link2sd με το δευτερο partition στην sd ειναι μια χαρα για χρήση με καμια μεγάλη εφαρμογη Ρε παιδιά δεν ενδιαφέρεται κανένας με ένα 10ρικάκι να δούμε την καινούργια CyanogenMOD 10.1 στο κινητό μας? Έχεις βρει κάποιον dev που ζητάει χρήματα για να ασχοληθεί? Γιατί απο ότι ξέρω οι περισσότεροι δε δουλευουν έτσι..... Επειδή είναι μια πολύ επίπονη δουλειά, θα απαιτούσε πολυ χρόνο (οπότε και αντίστοιχα πολλά χρήματα)... Άρα το μόνο τους κίνητρο είναι η δημοφιλία της συσκευής και η ελπίδα να καταξιωθούν στην online κοινότητα..... (άντε να βάλουν μετά κανα donation για να πληρωθούν εκ των υστέρων) Προτιμότερο ειναι να βρεις ή να φτιάξεις το αντίστοιχο νήμα στο xda και να πάμε όλοι όσοι το πήραμε ή θα το πάρουμε, να ρίξουμε την ψήφο μας για να γίνουμε αισθητοι... Όσοι περισσότεροι οι κάτοχοι τόσο πιο πιθανό ειναι να γίνει. Αν και με το συγκεκριμένο είναι θέμα χρόνου με τέτοιο λόγο ποιοτητας/τιμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokotas kokos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Πάντως στο MINIDEAL είναι για κλάματα η εξυπηρέτηση. Ζήτησα SINGAPORE POST και το έστειλαν με HONG KONG POST. Άντε να περιμένω 30+ μέρες τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις