Προς το περιεχόμενο

[Smartphone] Lenovo LePhone A660 115 $ (89 €) με δωρεάν μεταφορικά

zacharis1955

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 632
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλυτερα να περιμενεις φιλε, να δοκιμαστει καπως το μοντελο, να βγουν και 5 roms.

Προσωπικα δεν μου αρεσει να μην εχω σοβαρη εγγυηση, αν μπλεξεις με Κινα θα τα σκασεις στα μεταφορικα.

Για τον φιλο digram παραπανω, αν χρειαστει να το στειλεις πισω, πρεπει συστημενο, ειδαλλως το δεμα "χανεται"...

Οσο για το off-topic θεμα (πως το βαζετε σε πλαισιο off-topic?), δεν εχετε αδικο παιδια (καλα τα ειπες dith!), πιθανοτατα προκειται περι πωλητη της αρπαχτης αλλα ας μην τον ισοπεδωνουμε τελειως, δεν ειναι εγκληματιας, ουτε κλεβει για να ζησει, στην τελικη, δεν υπαρχει νομιμος επαγγελματιας που να μην εχει κανει ή να μην κανει συνεχως παρανομιες. 

"Ελλαδα" ειμαστε, ας μην αναφερθουμε πχ. στους νομιμους ελευθερους "επαγγελματιες" που δεν πιανονται με τιποτε, ως και η τροικα σηκωσε τα χερια :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συγνώμη για το offtopic αλλά ο τύπος που δηλώνει και επαγγελματίας! πουλάει 170€ αυτό που πήραμε 80 και έχει και το θράσος να απαντήσει:

"ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ, ΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΣ? ΕΑΝ ΣΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΔΩΡΟ ΘΑ ΖΗΤΑΓΕΣ ΝΑ ΣΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ? ΕΛΕΟΣ"

Αυτά μας έχουν φάει σαυτη τη χώρα (χωρίς να θέλω να γίνω γραφικός...)

Αν το πουλαγε το πλαισιο ή το κουκου ρουκου μαγαζι 169, δεν θα συνεβαινε τιποτε, επειδη το πουλαει ο χ τυπος, σας ενοχλει?

Αφου λεει "επαγγελματιας", γιατι να μην το πουλησει τοσο?!

Τοσο θα το πουλαγε κ η εταιρεια που πουλαει κινητα με τηλεοπτικες διαφημισες (μου διαφευγει τωρα το ονομα).

Δεν απευθυνεται στους insomniacs, απευθυνεται στο ευρυ κοινο κ κανει την δουλεια του.

Μπαινει στην διαδικασια επικοινωνιας, παραγγελιοληψιας, πληρωμων, τυχον επιστροφων, κλπ κλπ, ολα αυτα θελουν χρονο, τζαμπα να τα κανει?

Οποιος αλλος θελει μπορει να μεταπουλησει με τον ιδιο τροπο σε χαμηλοτερη τιμη, ειτε στο ricardo, ειτε σε οποιοδηποτε αλλο site, ελευθερη αγορα εχουμε, δεν λεει κατι να το παιζουμε εξυπνοπουλια, επειδη μαθαμε εδω μια καλη προσφορα.

Το ιδιο φαινομενο παρατηρειται σε καθε καλη προσφορα.

Εκτος βεβαια αν το κανετε για λογους διασκεδασης, οποτε πασο.

Αλλα συνηθως οι πωλητες το κανουν για βιοποριστικους λογους, εχουν γραμμενους στα @@@ τους τα "παιδια" (ετσι το βλεπουν) που τους κοροιδευουν, εξ'ου και το "θρασος" που εντοπισες, νομιζω σου εδωσε εξυπνη απαντηση!

(Σημ. Δεν πουλαω τιποτε και πουθενα, απλα βλεπω τα πραγματα και απο τις 2 πλευρες).

φαντάζομαι αρχισες την πλάκα έτσι;;

εχω επαγγελματικο ΑΦΜ στελνει και Τιμολογιο??? :-D

Καλυτερα να περιμενεις φιλε, να δοκιμαστει καπως το μοντελο, να βγουν και 5 roms.

Προσωπικα δεν μου αρεσει να μην εχω σοβαρη εγγυηση, αν μπλεξεις με Κινα θα τα σκασεις στα μεταφορικα.

Για τον φιλο digram παραπανω, αν χρειαστει να το στειλεις πισω, πρεπει συστημενο, ειδαλλως το δεμα "χανεται"...

Συμφωνώ σε όλα, απλα είναι μεγάλος πειρασμός γιατι τα Lenovo διαβάζω παντού (και ειδα και στο Α660) οτι έχουν πολυ καλή ποιότητα κατασκευής, αντίστοιχη με τους γνωστούς κατασκευαστές που βρίσκουμε εδώ...οποτε περιμένω και αντίστοιχη φροντίδα στον έλεγχο του τι βγαίνει απο την γραμμής παραγωγής.... Κι αν δεις εδώ, το μόνο προβλημα που όπως δείχνει είναι hardware (μη επιδιορθωσιμο απο τον χρήστη) είναι αυτό το τελευταίο με την οθόνη. Φυσικά πάντα μπορεί να είσαι ο 1 απο τους 100 που θα του κάτσει προβλημα, αλλα μη φανταστείς οτι οι ελληνικές εγγυήσεις είναι τέλειες... άπειρες ιστορίες με κινητα που πήγαν με 1 προβλημα και γυρισαν με 3 και κακομεταχειρισμένα!!!

Οσο για το off-topic θεμα (πως το βαζετε σε πλαισιο off-topic?), δεν εχετε αδικο παιδια (καλα τα ειπες dith!), πιθανοτατα προκειται περι πωλητη της αρπαχτης αλλα ας μην τον ισοπεδωνουμε τελειως, δεν ειναι εγκληματιας, ουτε κλεβει για να ζησει, στην τελικη, δεν υπαρχει νομιμος επαγγελματιας που να μην εχει κανει ή να μην κανει συνεχως παρανομιες. 

"Ελλαδα" ειμαστε, ας μην αναφερθουμε πχ. στους νομιμους ελευθερους "επαγγελματιες" που δεν πιανονται με τιποτε, ως και η τροικα σηκωσε τα χερια :-)

Προσωπικά τους απεχθάνομαι αυτούς του τυπάκους... είναι οι ίδιοι που ευθύνονται για ένα μεγάλο κομμάτι της κακής μας ταυτότητας σαν λαό ["οι έλληνες ειστε πονηροί και απατεώνες"], είναι αυτοί που χαλάνε την εμπορική πιάτσα [αισθάνεται μλκς ο τίμιος έμπορος που βγάζει ένα λογικό κέρδος], είναι αυτοί που πρώτοι θα τρέξουν να υποστηρίξουν οτιδήποτε ευκαιριακό ανεξάρτητα απο το άν είναι καλό για τον κλάδο τους ή για τον τόπο.... και είναι ΠΟΛΛΟΙ δυστυχώς!

Οπότε το θέμα ξεφευγει απο την απλή πώληση ενός κινητου, υπερτιμημένα και με παράνομο τρόπο!

Και δε μπορώ να ακούω να τους υπερασπίζεται κάποιος.... θα ήθελα όλοι κάποτε να καταλάβουμε  τι συμβαίνει γύρω μας, μπας και ξεφύγουμε απο την "μοίρα μας"

Πάς στις επιλογές, επιλεγεις απο το Ειδικό BBcode (3ο κουμπακι στην μπαρα εργαλείων), το spoiler και εκει μέσα γράφεις το κείμενο που θες να ειναι κρυμμένο...

• Like 5

Μαζι σου dith, κραταω επιφυλαξη ομως για την διαφορα θεωριας-πραξης, πχ ολοι συμφωνουμε θεωρητικα αλλα με το ζορι 1 αντε 2 στους 10 θα ζητησει αποδειξη απο τον ηλεκτρολογο ή τον υδραυλικο ή τον οδοντιατρο, ειτε γιατι πρεπει να πληρωσουμε εξτρα το ΦΠΑ, ειτε γιατι αποκτουμε φιλικη σχεση μαζι του και θελουμε να τα 'παμε καλα', ειτε γιατι 'συμπασχουμε' απο τα αλλεπαλληλα αδικα φορολογικα χαρατσια.

Σε ψιλικατζιδικο φιλης, οι περισσοτεροι γειτονες ζητησαν μονοι τους να μην τους κοβει κανονικες αποδειξεις, ζουμε σε 'περιεργες΄εποχες 'αλληλεγγυης'...

Thanks για το spoiler tip :-)

εχω επαγγελματικο ΑΦΜ στελνει και Τιμολογιο??? :-D

θελεις κανονικο ή εικονικο τιμολογιο ?!  :devil:

• Like 1

Μαζι σου dith, κραταω επιφυλαξη ομως για την διαφορα θεωριας-πραξης, πχ ολοι συμφωνουμε θεωρητικα αλλα με το ζορι 1 αντε 2 στους 10 θα ζητησει αποδειξη απο τον ηλεκτρολογο ή τον υδραυλικο ή τον οδοντιατρο, ειτε γιατι πρεπει να πληρωσουμε εξτρα το ΦΠΑ, ειτε γιατι αποκτουμε φιλικη σχεση μαζι του και θελουμε να τα 'παμε καλα', ειτε γιατι 'συμπασχουμε' απο τα αλλεπαλληλα αδικα φορολογικα χαρατσια.
Σε ψιλικατζιδικο φιλης, οι περισσοτεροι γειτονες ζητησαν μονοι τους να μην τους κοβει κανονικες αποδειξεις, ζουμε σε 'περιεργες΄εποχες 'αλληλεγγυης'...

Συμφωνώ...
Φυσικά και θα προσπαθήσει να αποφυγει την αποδειξη ο Χ τεχνίτης, γιατι υπάρχει ο Υ που πουλάει την ίδια υπηρεσία με 30 ευρω χωρίς απόδειξη.... οπότε ή θα γίνει κι αυτός παράνομος για να επιβιώσει ή θα αναγκαστεί να την πουλήσει 50 ευρω γιατι το κράτος θα του πάρει τα 25!

Στο καθαρά οικονομικό κομμάτι που αναφέρεσαι βέβαια, ο κύριος υπευθυνος να το αλλάξει ειναι το κράτος, με την υπερβολική φορολόγηση και την μηδενική ανταποδοτικότητα [τα λεφτα που δινεις δε γινονται υγεία, παιδεια κτλ...αλλα λεφτά για σπιτια και κοιλιές]....  

Σε αυτό δε μπορείς να κανεις κατι άμεσα... μόνο ψηφιζεις και ελπίζεις να εχει λίγο ντροπή αυτός που θα σε κυβερνήσει ......έλα όμως που αυτός που θα προθυμοποιηθεί να κυβερνήσει δε διαφέρει και πολύ απο τον θρασύ πουκαμισά τυπάκο του ricardo!!!!!!

Όλα κύκλο κάνουν παίδες!

• Like 1

@ όσοι πήρατε από minideal, σε πόσες μέρες από την παραγγελία το ταχυδρόμησε?

15 μερες πανω κατω να φτασει σπιτι,,απο κει ειχε φυγει σε 1-2 μερες

• Like 1

Πολύ καλο φαινεται για backup αλλα δεν εχει λειτουργία restore του Nandroid. Οπότε θα πρέπει το κινητο να διαθέτει custom recovery όπως το CWM που να μπορείς να το επαναφέρεις σε περιπτωση προβλήματος, ή για να κάνουμε ανταλλαγή των ROM που ανέφερα παραπάνω.

Χρειαζόμαστε μια ολοκληρωμένη λύση που να πάρει Nandroid και να το επαναφέρει, είτε με κάποιο software ή μέσω custom recovery.

Ένας φίλος, πολύ καλός γνώστης του android μου υπέδειξε αυτη τη σελίδα σαν γενικό οδηγό για συσκευές ΜΤΚ

http://bm-smartphone-reviews.blogspot.gr/2012/05/mt6575-flashing-tutorial.html

όμως το κινητό δεν το έχω στα χέρια μου πλέον για να κάνω δοκιμές. Μου το αφήσαν 1,5 μέρα με το ζορι και θα μου το ξαναφέρουν με το που θα κάτσει η στραβή :-) ....

Γι αυτό, όλοι οι γνώστες, προθυμοι για πειραματισμούς, ας δουν την παραπάνω διαδικασία για να υπάρχουν Nandroid backups της συσκευής που θα μας χρειαστουν, αφού επισημη υποστηριξη στην Κινα δεν υπάρχει (εκτος απο ένα factory firmware που υπάρχει ονλαιν στην κινεζικη lenovo χωρίς ίχνος οδηγίας)

Εχω ανεβασει την original rom και 2 πειραγμενες  μαζι με το εργαλειακη για custom recovery καταναλωστε υπευθυνα. Το link http://sdrv.ms/10sQdDO

• Like 5

Εχω ανεβασει την original rom και 2 πειραγμενες  μαζι με το εργαλειακη για custom recovery καταναλωστε υπευθυνα. Το link http://sdrv.ms/10sQdDO

Ευχαριστούμε Thracia!

H stock_121122_backup.zip ειναι η ROM που είχε το κινητο φαντάζομαι ε? Απο ποιο κατάστημα το πήρες?

Αν θές περιέγραψε πρόχειρα την διαδικασία του backup και του restore που δοκίμασες και δούλεψε σωστά....

Γιατί δεν μπορώ να κατεβάσω τον φάκελο "stock_121122_backup" ;;;

Μήπως είναι προσωπικό σου "backup";

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν το ψάξει καλύτερα μπορεί να πάρει τιμή χονδρικής για παραγγελιά 10 κομμάτια και άνω . . Και το συνολικό κόστος της συσκευής ανέρχεται στα 98$ . 

Το invoice to οποίο του στέλνει  ο κάθε έμπορος με δηλωμένη την εταιρεία του και vat number se συνδυασμό  να φαίνονται  ta στοιχειά του και το αφμ του αγοραστή τον καλύπτει για να το δηλώσει το προϊόν ως νόμιμή εισαγωγή από κίνα . . 

Όποτε μπορεί να σου κόψει κανονικότατο τιμολόγιο αν τηρει της παραπάνω προϋποθέσεις  . . 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...