GeorgT. Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Πλοήγηση κανονικά κ με το νομο, βαζεις μια απο τις πολλες εφαρμογές που υπάρχουν (Igo, sygic κλπ κλπ) ανοιγεις gps κ εφυγες! καλη συσκευή αλλα προσωπικά δεν προχώρησα λόγο ραμ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
digram Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα Παρέλαβα και εγώ σήμερα πολύ ευχαριστημένος με την ποιότητα του, συσκευασία, αποστολή, επικοινωνία !Ερώτηση παρατήρησε κανείς στο πέρασμα απο οθόνη σε οθόνη ένα μικρό "flikering" - σαν να τρεμοπαίζει λίγο η οθόνη ? PS. και η δεύτερη μπαταρία lenovo και αυτή !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AzaZyL Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Παιδιά ΕΛΕΟΣ! Προσπαθώ με το Myphone Explorer να περάσω τις επαφές μου, απο το παλιό τηλ (ΖΤΕ BLADE) αλλά δεν μου βλέπει το LENOVO. PLZ θέλω οδηγούς για Windows7 x64!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oikpro Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μ επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις,χανεται το root του τηλεφωνου η οχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
digram Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Παιδιά ΕΛΕΟΣ! Προσπαθώ με το Myphone Explorer να περάσω τις επαφές μου, απο το παλιό τηλ (ΖΤΕ BLADE) αλλά δεν μου βλέπει το LENOVO. PLZ θέλω οδηγούς για Windows7 x64!! Αν και είμαι noob με το android γιατί δεν κάνεις ένα sync με το gmail acc σου να τελειώνεις σε 5 λεπτά ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
proklos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μ επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις,χανεται το root του τηλεφωνου η οχι? οχι, χρειάζεται unroot. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pedrojay Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Παιδιά ΕΛΕΟΣ! Προσπαθώ με το Myphone Explorer να περάσω τις επαφές μου, απο το παλιό τηλ (ΖΤΕ BLADE) αλλά δεν μου βλέπει το LENOVO. PLZ θέλω οδηγούς για Windows7 x64!! Αν και είμαι noob με το android γιατί δεν κάνεις ένα sync με το gmail acc σου να τελειώνεις σε 5 λεπτά ? ^^Αυτό. Επίσης,επειδή μάλλον δεν το έχεις πάρει χαμπάρι,η δουλειά γίνεται και χωρίς καλώδιο άρα χωρίς drivers.Κατεβάζεις στο κινητό σου το Myphone explorer από το store και μπορεί να συνδεθεί ασύρματα με την desktop έκδοση ώστε να συγχρονίσει ότι χρειάζεσαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dchatz Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Αυτή τη στιγμή είναι στα 118,85$ και δεν δέχεται κανένα κουπόνι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AzaZyL Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 ^^Αυτό. Επίσης,επειδή μάλλον δεν το έχεις πάρει χαμπάρι,η δουλειά γίνεται και χωρίς καλώδιο άρα χωρίς drivers.Κατεβάζεις στο κινητό σου το Myphone explorer από το store και μπορεί να συνδεθεί ασύρματα με την desktop έκδοση ώστε να συγχρονίσει ότι χρειάζεσαι. ευχαριστώ έκανα την δουλειά μου ασύρματα. Μήπως υπάρχει τρόπος να προσθέσω τις επαφές, απο το phone explorer στο gmail? Δεν μου είπατε όμως ΟΛΟΙ εσείς, έτσι κάνατε την μεταφορά επαφών? Σε κανέναν δεν τους αναγνωρίζουν τα windows το κινητό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mesi Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Το κινητο ειναι που καλο πηρα 2 και για τη γυναικα μου.Για τον AzaZyLεγω εβαλα το moborobo και ολα οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Icecut Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Και εγώ για το κινητό έχω να πώ μόνο καλά λόγια...μπορεί να τσίμπησε λίγο η τιμη προς τα πάνω αλλα παρόλα αυτά είναι διαμαντάκι!Και όλα αυτά που λέγονται για την μπαταρία του τα ακούω βερεσε!24 ώρες μπαταρία με βαριά χρήση και είναι ακόμα στο 17%... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 12 $ = 9 €, εδώ που τα λέμε σιγά την αύξηση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klx652 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 παραλία το τηλέφωνο..καλό καλοκαίρι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Το γεγονος οτι δεν εχω καθολου tracking number πρεπει να με ανησυχησει; ΥΓ Τωρα που αυξηθηκε η τιμη ειναι η καταλληλη εποχη να το πουλησω και να βγαλω κερδος, με το κερδος θα παω διακοπες φετος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Το γεγονος οτι δεν εχω καθολου tracking number πρεπει να με ανησυχησει; Γιατί δεν έχεις tracking number? Δεν επέλεξες Free Shipping - SG Post- Registered Airmail? Aν το επέλεξες ψάξε πιό προσεχτικά στα e-mail σου και θα το βρείς το tracking number! Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2013 από zacharis1955 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις