Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα την Παρασκευή το Lenovo S300 με τον Intel Pentium 997 από e-shop. Εγκατέστησα Windows 8 Pro 32 bit μέσω usb stick και πάνε σφαίρα, όπως και τα office 2010. Επίσης bootάρει πολύ γρήγορα σε 5 sec και ας έχει κλασικό δίσκο. Η οθόνη μια χαρά είναι, δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα...Είναι πολύ λεπτό και ελαφρύ με μεγάλη αυτονομία. Είναι best buy για τα λεφτά του (289 ευρώ) με τιμή μικρότερη από netbook και έχει ότι χρειάζεται ο μέσος χρήστης για απλή χρήση και φορητότητα...

Για σου φίλε. Να σε ρωτήσω κάτι γιατί σήμερα θα πάω να κλείσω ένα μικρό laptop. Η μπαταρία του λές ότι κρατάει 3 ώρες περίπου. Εξωτερικα΄το περίβλημα είναι καλής ποιότητας ή πάσχει όπως τα περισότερα μικρά οικονομικά laptop?????

Και κάτι ακόμα το καπάκι απο πίσω ανοίγει εύκολα γιατί μου περισεύει ένας ssd osz και σκεύτωμε να τον βάλω επάνω.

Δημοσ.

Για σου φίλε. Να σε ρωτήσω κάτι γιατί σήμερα θα πάω να κλείσω ένα μικρό laptop. Η μπαταρία του λές ότι κρατάει 3 ώρες περίπου. Εξωτερικα΄το περίβλημα είναι καλής ποιότητας ή πάσχει όπως τα περισότερα μικρά οικονομικά laptop?????

Και κάτι ακόμα το καπάκι απο πίσω ανοίγει εύκολα γιατί μου περισεύει ένας ssd osz και σκεύτωμε να τον βάλω επάνω.

Είναι καλής ποιότητας δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Ανοίγει όλο μαζί το καπάκι. Δεν το έχω ανοίξει, αλλά φαντάζομαι ότι ανοίγει εύκολα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...