nikolakisteo Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Καλημέρα σε όλους σας. Επιδή έμεινα χωρίς μικρό Laptop λόγο ότι μου σπάσανε χτες το αμάξι και μου το φάγανε, Θέλω ένα μικρό για βασικές ανάγκες το οποίο να το έχω πάντα στην τσάντα μου και φισικά να μην είναι ακριβό γιατί ποτέ δεν ξέρη κανείς τι γίνεται. Είδα το παρακάτω που δεν είναι φισικά netbook αλλά φένεται να κάνει την δουλιά του. http://www.e-shop.gr/product?id=PER.904408 Το έχει παρεί κάποιος και το έχει δουλέψει??? Αξίζει για αγορά, οι δουλιά που το θέλω είναι world, exell, autocad μόνο άνοιγμα αρχείων 2D. Το laptop που είχα είχε 13,3, core 2 duo P8400 2,26, 3GB Ram, NVIDIA GeForce 9300M GS με 512MB και έκανα μια χαρά την δουλιά μου. Πίτε μου κάποια γνώμη γιατί το χρειάζομε μέχρη την Δευτέρα. Ευχαριστώ.
corpse_grinder Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 αυτο που ειχες ηταν αρκετα καλυτερο απαυτο του εσοπ που παραθετεις. μεχρι ποσα θες να διαθεσεις? εκει στα 300 ευρω να υποθεσω? μεχρι τη δευτερα παντως λιγο δυσκολο να το εχεις απ'οπου και να το παρεις. παντως αυτο το e-shop ειναι οκ για τα λεφτα του, οχι ομως οσο καλο ηταν αυτο που ειχες.
george kesoglu Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 επειδη το εψαξα λιγο με το συγκεκριμενο λαπτοπ για την δουλεια που το θελεις μια χαρα την κανεις,,,, οι επεξεργαστες ειναι ισοδυναμοι με ενα μικρο προβαδισμα στον Intel Dual Core 997 και ας εχει πιο μικρο χρονισμο,, το προβλημα του λαπτοπ ειναι η οθονη του εχει πολυ μικρη φωτεινοτιτα και ειδικα σε εξωτερικους χωρους με πολυ φωτισμο θα εχει ενα θεματακι
ktikti Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 σε παρομοιο διλλημα ημουν κι\εγω και περιμενω απο το ε-σηοπ ενα asus που παρηγγειλα,τα εψαξα σχεδον ολα τα μικρα της κατηγοριας το levovo σ400 κατω απο τα 400 ευρο ειναι μια καλη ευκαιρια,το 300 ζεματαει.πηγα το ειδα σε μια εκθεση και ημουν ετοιμος να το αγορασω.ομως μου εκανεν κλικ και αυτο το asus http://www.specialprice.gr/shop/item.asp?itemid=26162&catid=19 και αμα φαω "πακετο" στο περιμενε της παραγγελιας απο το εσηοπ θα παω σε αυτο.
magdalhnh Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 σε παρομοιο διλλημα ημουν κι\εγω και περιμενω απο το ε-σηοπ ενα asus που παρηγγειλα,τα εψαξα σχεδον ολα τα μικρα της κατηγοριας το levovo σ400 κατω απο τα 400 ευρο ειναι μια καλη ευκαιρια,το 300 ζεματαει.πηγα το ειδα σε μια εκθεση και ημουν ετοιμος να το αγορασω.ομως μου εκανεν κλικ και αυτο το asus http://www.specialprice.gr/shop/item.asp?itemid=26162&catid=19 και αμα φαω "πακετο" στο περιμενε της παραγγελιας απο το εσηοπ θα παω σε αυτο. Το Asus του specialprice υπάρχει σε χαμηλότερη τιμή στο amazon ( δωρεαν μεταφορικά ) http://www.amazon.co.uk/Asus-X401A-14-inch-Laptop-Black/dp/B009REFFSM/ref=sr_1_fkmr1_1?ie=UTF8&qid=1369475514&sr=8-1-fkmr1&keywords=ASUS+EEEPC+X401A-WX390H
nikolakisteo Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 σε παρομοιο διλλημα ημουν κι\εγω και περιμενω απο το ε-σηοπ ενα asus που παρηγγειλα,τα εψαξα σχεδον ολα τα μικρα της κατηγοριας το levovo σ400 κατω απο τα 400 ευρο ειναι μια καλη ευκαιρια,το 300 ζεματαει.πηγα το ειδα σε μια εκθεση και ημουν ετοιμος να το αγορασω.ομως μου εκανεν κλικ και αυτο το asus http://www.specialprice.gr/shop/item.asp?itemid=26162&catid=19 και αμα φαω "πακετο" στο περιμενε της παραγγελιας απο το εσηοπ θα παω σε αυτο. Το είδα και αυτό και μου αρέσει πιο πολύ αλλά κάνει και 100 € παραπάνω και με φρέναρε. επειδη το εψαξα λιγο με το συγκεκριμενο λαπτοπ για την δουλεια που το θελεις μια χαρα την κανεις,,,, οι επεξεργαστες ειναι ισοδυναμοι με ενα μικρο προβαδισμα στον Intel Dual Core 997 και ας εχει πιο μικρο χρονισμο,, το προβλημα του λαπτοπ ειναι η οθονη του εχει πολυ μικρη φωτεινοτιτα και ειδικα σε εξωτερικους χωρους με πολυ φωτισμο θα εχει ενα θεματακι Ο Intel Dual Core 997 έχει πράγματι ένα μικρό προβάδισμα από τον Ρ8400 CPU Benchmarks αλλά πιστεύω για την δουλιά μου καλός θα είναι. Τι λέι η οθόνη???? Η μπαταρία του κρατάει???? world,exell... Τα πιο πολλά αρχεία μου είναι πίνακες σε exell, World, pdf. Έχω πολλά σχέδια τα οποία ανοίγω για να μόνω και σχέδια διάφορα τα οποία ανοίγω με κάποια προγράμματα που δεν έχουν απαιτήσεις. Θα ήθελα και 3G αλλά πολλά ζητάω. Με τα ίδια λεφτά πέρνεις netbook, γιαυτό θεωρώ καλή τιμή το LENOVO. Δεν με χάλαγε και κάποιο μεταχειρισμένο από εδώ αλλά δεν βλέπω κάτι αξιόλογο να παίζει και σε χαρακτιριστικά και σε τιμή.
smarnel Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Τα πιο πολλά αρχεία μου είναι πίνακες σε exell, World, pdf. Έχω πολλά σχέδια τα οποία ανοίγω για να μόνω και σχέδια διάφορα τα οποία ανοίγω με κάποια προγράμματα που δεν έχουν απαιτήσεις. Θα ήθελα και 3G αλλά πολλά ζητάω. Με τα ίδια λεφτά πέρνεις netbook, γιαυτό θεωρώ καλή τιμή το LENOVO. Δεν με χάλαγε και κάποιο μεταχειρισμένο από εδώ αλλά δεν βλέπω κάτι αξιόλογο να παίζει και σε χαρακτιριστικά και σε τιμή. ναι,ok...βασικά ελπίζω να έχεις δικιά σου δουλειά,γραφείο,να είσαι αφεντικό τελοσπάντων γιατί αν στείλεις βιογραφικό σε κάποιον και γράψεις ότι γνωρίζεις World και Exell δεν θα καταλάβεις το πότε πάτησε Shift+Delete... just saying και χωρίς παρεξήγηση... καλές αγορές.
george kesoglu Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 ναι,ok...βασικά ελπίζω να έχεις δικιά σου δουλειά,γραφείο,να είσαι αφεντικό τελοσπάντων γιατί αν στείλεις βιογραφικό σε κάποιον και γράψεις ότι γνωρίζεις World και Exell δεν θα καταλάβεις το πότε πάτησε Shift+Delete... just saying και χωρίς παρεξήγηση... καλές αγορές. Ναι αλλά το παλικάρι δεν μας ρώτησε για να τον προσλαβουμε για δουλειά ,,,, αλλά για λάπτοπ ,,,,, αυτό που εγραψες που κολλάει ;;;;;;
nikolakisteo Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 ναι,ok...βασικά ελπίζω να έχεις δικιά σου δουλειά,γραφείο,να είσαι αφεντικό τελοσπάντων γιατί αν στείλεις βιογραφικό σε κάποιον και γράψεις ότι γνωρίζεις World και Exell δεν θα καταλάβεις το πότε πάτησε Shift+Delete... just saying και η...χωρίς παρεξήγησ καλές αγορές. Word, Excel φίλε smarnel και συγνώμη για τα ορθογραφικά λάθη αλλά δεν δίνω πανελλαδικές. Συζήτηση κάνουμε και μερικά πράγματα επιτρέπονται στην βιασύνη μας να γράψουμε κάτι και συγχρόνως να κάνουμε και καμία άλλη δουλειά στο σπίτι (δουλειά, παιδιά κ.λ.π). Οι αλάθητοι του forum μπορούν να αποβάλουν τους λοιπούς θνητούς. Βλέπεις φίλε στα 48 μου δεν είμαι τζιμάνι νιάτο να τους παίζω στα δάκτυλα. Και ναι έχω δικιά μου δουλεία και τρέχω σαν τον μ@λ@κ@ από το πρωί ως το βράδι για να ζήσω την οικογένεια μου. Να σε καλά φίλε και χωρίς παρεξήγηση
smarnel Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Word, Excel φίλε smarnel και συγνώμη για τα ορθογραφικά λάθη αλλά δεν δίνω πανελλαδικές. Συζήτηση κάνουμε και μερικά πράγματα επιτρέπονται στην βιασύνη μας να γράψουμε κάτι και συγχρόνως να κάνουμε και καμία άλλη δουλειά στο σπίτι (δουλειά, παιδιά κ.λ.π). Οι αλάθητοι του forum μπορούν να αποβάλουν τους λοιπούς θνητούς. Βλέπεις φίλε στα 48 μου δεν είμαι τζιμάνι νιάτο να τους παίζω στα δάκτυλα. Και ναι έχω δικιά μου δουλεία και τρέχω σαν τον μ@λ@κ@ από το πρωί ως το βράδι για να ζήσω την οικογένεια μου. Να σε καλά φίλε και χωρίς παρεξήγηση δεν το έγραψες μία φορά,δεν έκανα τον αλάθητο και είμαι 38 ετών. απλά μου χτύπησε στο μάτι και το επεσήμανα.δεν σου έβρισα την μάνα που λέει ο λόγος και συγγνώμη κιόλας που σε διόρθωσα. καλό είναι να μας λένε τα λάθη μας,βελτιωνόμαστε. τεσπά,όπως έγραψα και πριν,καλές αγορές.
bebis4 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 ναι,ok...βασικά ελπίζω να έχεις δικιά σου δουλειά,γραφείο,να είσαι αφεντικό τελοσπάντων γιατί αν στείλεις βιογραφικό σε κάποιον και γράψεις ότι γνωρίζεις World και Exell δεν θα καταλάβεις το πότε πάτησε Shift+Delete... just saying και χωρίς παρεξήγηση... καλές αγορές αυτο δεν ειναι σου λεω τα λαθη σου, αλλα σε προσβαλλω με εμμεσο τροπο. δεν διαφωνω με το να βοηθαμε τους αλλους να γινουν καλυτεροι αν το θελουν και αν το ζητανε, αλλα με το τροπο που κανει ο καθενας μας.
nikolakisteo Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Τελικά θα κοιτάξω και το asus που είναι πολύ καλό. http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=26162&catid=19 Αυρίο θα αποφασίσω. Ευχαριστώ.
ripperakos Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Αγόρασα την Παρασκευή το Lenovo S300 με τον Intel Pentium 997 από e-shop. Εγκατέστησα Windows 8 Pro 32 bit μέσω usb stick και πάνε σφαίρα, όπως και τα office 2010. Επίσης bootάρει πολύ γρήγορα σε 5 sec και ας έχει κλασικό δίσκο. Η οθόνη μια χαρά είναι, δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα...Είναι πολύ λεπτό και ελαφρύ με μεγάλη αυτονομία. Είναι best buy για τα λεφτά του (289 ευρώ) με τιμή μικρότερη από netbook και έχει ότι χρειάζεται ο μέσος χρήστης για απλή χρήση και φορητότητα...
xristoforos89 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Ποση περιπου ωρα κραταει η μπαταρια του s300 με wifi + περιηγηση στο ιντερνετ; Καπου ειχα διαβασει οτι ειναι μολις στο 2ωρο η μπαταρια του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα