Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω ένα laptop της HP είναι το μοντέλο HP ENVY 17 - 2080en και το πρόβλημα που έχω είναι ότι θέλω να βάλω έναν ssd σκληρό που έχω και όταν τον βάζω δεν μου τον αναγνωρίζει τι παίζει ????

Δημοσ.

έχω τον samsung 830 ssd και όχι φιλε δεν έκανα κάποια ρύθμιση βοηθα λίγο!!!!και ναι τον έβαλα πάνω έτσι απλά

Δημοσ.

Μιας και έχω βάλει 4-5 τέτοιους ας γράψουμε αναλυτικά τα βασικά :-D .

1. Σε καθαρό μηχάνημα χωρίς άλλο σκληρό δίσκο.
  2. Στο bios γυρίζουμε σε AHCI για να δει τον SSD (integrated peripherals)
  3. Μετά restart και βάζεις τα windows. Θα τον δουν. Κάνε δημιουργία διαμερίσματος αν σου ζητηθεί και είσαι έτοιμος.

Αφού μπουν τα windows κάνεις 

win->regedit->HKEY_LOCAL_MACHINE->SYSTEM->CurrentControlSet->Services->msachi στο start και το γυρνάμε σε 0.

Εγκατέστησε το magician αν δεν το έχεις κατέβασε το θα κάνεις μέσα από αυτό τις υπόλοιπες ρυθμίσεις.

Διαβάζεις εδώ:

http://www.insomnia.gr/topic/433024-samsung-830-thread-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%82/?hl=%2Bsamsung+%2B830+%2Bthread

και εδώ

http://www.insomnia.gr/topic/337668-ssd-tips-tweaks-trim-support/page-99?hl=%2Bsamsung+%2B830+%2Bthread&do=findComment&comment=4816059

Ελπίζω να σε κάλυψα.

• Like 2
Δημοσ.

φιλε μου το bios μου δυστυχώς δεν μου δίνει την δυνατότητα να το γυρίσω σε AHCI :(

Δημοσ.

Μπορεί να είναι από μόνο του σε ahci,το πρόβλημα είναι ότι δεν τον βλέπει ούτε στο Bios τον δίσκο ή απλά κατά την εγκατάσταση τον windows;;

Δημοσ.

καινουργιος ειναι τον ειχα βαλει και σε ενα toshiba   και ηταν μια χαρα

Δημοσ.

ξέρεις πιο είναι το θέμα ότι τον έβαλα του έκανα διαμορφώσει αλλου και πάλι τίποτα κοντεύω να τρελαθώ είναι χαζό τελείως

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

ξέρεις πιο είναι το θέμα ότι τον έβαλα του έκανα διαμορφώσει αλλου και πάλι τίποτα κοντεύω να τρελαθώ είναι χαζό τελείως

Μπας και θελει drivers ρε συ ψαξε το αν ειναι.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

έχω και εγώ το ίδιο θέμα, τα Hp έχουν κλειδωμένο Bios, οπότε το να το γυρίσεις σε ahci δεν γίνεται.

τώρα προσπαθώ να κάνω clone τα win με το πρόγραμμα της samsung.

εσύ βρήκες καποια λύση?

Δημοσ.

έχω και εγώ το ίδιο θέμα, τα Hp έχουν κλειδωμένο Bios, οπότε το να το γυρίσεις σε ahci δεν γίνεται.

τώρα προσπαθώ να κάνω clone τα win με το πρόγραμμα της samsung.

εσύ βρήκες καποια λύση?

Έχεις ακριβώς το ίδιο πρόβλημα δηλαδή δεν μπορείς να κάνεις εκγκατάσταση των windows ? πες λίγο το δικό σου γιατι το συγκεκριμένο θέμα ειναι 2 χρόνων παλιό και μπορεί να μην απαντήσει ο φίλος που το είχε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...