Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεγεια σου και τα θερμα μου συγχαρητηρια για αυτή την υπεροχη αγορα που έκανες . you are the kaliteroteros....

Ενα πράγμα όμως δεν καταλαβαίνω ... τι νόημα έχουν οι γνώμες αν έχει ηδη γίνει η αγορά? 

Μηπως η ιντερνετικη επιβεβαιωση και e-koinoniki αποδοχή? 

• Like 15
Δημοσ.

Μεγεια σου και τα θερμα μου συγχαρητηρια για αυτή την υπεροχη αγορα που έκανες . you are the kaliteroteros....

Ενα πράγμα όμως δεν καταλαβαίνω ... τι νόημα έχουν οι γνώμες αν έχει ηδη γίνει η αγορά? 

μα για να τα αλλαξει αν δεν ειναι καλα

Δημοσ.

ετσι ρωτησα ρε μαγκες που ειρονεβεστε. 

πιο πολλυ για τον ssd μηπως και τον εχει κανεις. 

δεν είναι ειρωνεία αυτό φίλε μου.

πρωτού έκανες την αγορά σου θα βοήθουσε ο καθένας με τον τρόπο του και με αγορά του ssd αλλά και με καλύτερη ψύκτρα.

είναι σαν να λές: αγόρασα φερράρι ελάτε να την δείτε. ;)

έτσι απο περιέργεια πόσο τα αγόρασες και απο πού;

η ψύκτρα be qouiet δέν είναι;;

ssd μπορούσες και τον samsung 840

Δημοσ.

Δε ξερω γιατι μου κανατε report το μηνυμα μου? Επειδη προφανως δε σας αρεσε η δικια μου γνωμη? Θα τη ξαναπω τοτε. Πακετο και τα 2 αυτα που πηρες μεγαλε. Τσαμπα λεφτα πεταξες. Θα επρεπε να ρωτησεις πρωτα.

• Like 1
Δημοσ.

χαχα ελος με τον samsung σιγα τα ωα..φιλε μην τους ακους τον εχω εγω τον δισκο και πεταει ειναι φοβερος..πριν ειχα τον agility 3 μεγαλη διαφορα με αυτον!!!

Δημοσ.

Οσο και αν τα πηρε, αφου δε πηρε το samsung 840, θαναι παντα δευτερος, που δευτερος σημαινει, πρωτος απο τους τελευταιους.... και τελος με τα e-psonia για σημερα. Θα ψωνισουμε απο το ιντερνετ αυριο παλι.  ;)

Δημοσ.

Οσο και αν τα πηρε, αφου δε πηρε το samsung 840, θαναι παντα δευτερος, που δευτερος σημαινει, πρωτος απο τους τελευταιους.... και τελος με τα e-psonia για σημερα. Θα ψωνισουμε απο το ιντερνετ αυριο παλι.   ;)

σιγα ρε φιλε τι διαφορα εχουνε?η διαφορες ειναι μηδαμηνες εγω τον πηρα τον vetrex με 109ευρω δευτερος η πρωτος τσαμπα τον πηρα!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...