Fortycade Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 ακομα δεν μου εχουν ερθει ομως. για πειτε γνωμες.
WalkerSW Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Μεγεια σου και τα θερμα μου συγχαρητηρια για αυτή την υπεροχη αγορα που έκανες . you are the kaliteroteros.... Ενα πράγμα όμως δεν καταλαβαίνω ... τι νόημα έχουν οι γνώμες αν έχει ηδη γίνει η αγορά? Μηπως η ιντερνετικη επιβεβαιωση και e-koinoniki αποδοχή? 15
veider Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Μεγεια σου και τα θερμα μου συγχαρητηρια για αυτή την υπεροχη αγορα που έκανες . you are the kaliteroteros.... Ενα πράγμα όμως δεν καταλαβαίνω ... τι νόημα έχουν οι γνώμες αν έχει ηδη γίνει η αγορά? μα για να τα αλλαξει αν δεν ειναι καλα
Fortycade Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 ετσι ρωτησα ρε μαγκες που ειρονεβεστε. πιο πολλυ για τον ssd μηπως και τον εχει κανεις.
coolerman Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 ετσι ρωτησα ρε μαγκες που ειρονεβεστε. πιο πολλυ για τον ssd μηπως και τον εχει κανεις. δεν είναι ειρωνεία αυτό φίλε μου. πρωτού έκανες την αγορά σου θα βοήθουσε ο καθένας με τον τρόπο του και με αγορά του ssd αλλά και με καλύτερη ψύκτρα. είναι σαν να λές: αγόρασα φερράρι ελάτε να την δείτε. έτσι απο περιέργεια πόσο τα αγόρασες και απο πού; η ψύκτρα be qouiet δέν είναι;; ssd μπορούσες και τον samsung 840
rfc Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δε ξερω γιατι μου κανατε report το μηνυμα μου? Επειδη προφανως δε σας αρεσε η δικια μου γνωμη? Θα τη ξαναπω τοτε. Πακετο και τα 2 αυτα που πηρες μεγαλε. Τσαμπα λεφτα πεταξες. Θα επρεπε να ρωτησεις πρωτα. 1
djjohnnie13 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 χαχα ελος με τον samsung σιγα τα ωα..φιλε μην τους ακους τον εχω εγω τον δισκο και πεταει ειναι φοβερος..πριν ειχα τον agility 3 μεγαλη διαφορα με αυτον!!!
atropa Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 φοβερή αγορά μιλάμε.. με έχει φάει η ζίλια.. αχ γιατί να μην έχω και εγώ ωραία πράγματα!! 1
saks80 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 αν μας πεις ποσο τα πηρες αυτα τα 2 θα σου αν εκανες καλη αγορα η αν σε επιασαν κοροιδο
rfc Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Οσο και αν τα πηρε, αφου δε πηρε το samsung 840, θαναι παντα δευτερος, που δευτερος σημαινει, πρωτος απο τους τελευταιους.... και τελος με τα e-psonia για σημερα. Θα ψωνισουμε απο το ιντερνετ αυριο παλι.
djjohnnie13 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Οσο και αν τα πηρε, αφου δε πηρε το samsung 840, θαναι παντα δευτερος, που δευτερος σημαινει, πρωτος απο τους τελευταιους.... και τελος με τα e-psonia για σημερα. Θα ψωνισουμε απο το ιντερνετ αυριο παλι. σιγα ρε φιλε τι διαφορα εχουνε?η διαφορες ειναι μηδαμηνες εγω τον πηρα τον vetrex με 109ευρω δευτερος η πρωτος τσαμπα τον πηρα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα