Fox Eyes Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δεν ξέρω αν το γράφω σε σωστό section για αυτο ζητάω συγγνώμη. Έχω πρόβλημα για αυτο και θελω να με προσεξετε καλα. Καταρχην ειχα ενα router της εταιριας conn-x το, iphone έμπαινε κανονικά σε αυτο.Χθες βραδυ οταν αλλαξα το routeraki και εβαλα το καινουριο της Wind μαρκα ZTE-ZXHN H108L το iphone εβρισκε κανονικα το ονομα του wi-fi αλλα οταν προσπαθουσα να συνδεθω δεν μπορουσα. Εψαξα τα παντα αλλα δεν κατεληξα πουθενα. Ολα αυτα ξεκινησαν οταν ξαφνικα το παλιο μου router της conn x επαψε να δινει internet. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ειχα το router της conn x με συνδεση Wind.Δεν ξερω αμα παιζει καποιο ρολο αυτο. Επισης κατι αλλο, στο router της conn x εκανα reset απο ενα κουμπακι απο πισω.Δεν ειχα προβλημα με το wi-fi του router της conn x αλλα μολις αλλαξα εμφανιστηκε το προβλημα αυτο. Με εκτιμηση Νίκος.
Sarandis Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Αν θες να χρησιμοποιήσεις του conn-x, πρέπει να περάσεις κάποιο user/pass της wind στο μενού του. Αν κρατήσεις το καινούριο ψάξε λίγο τις ρυθμίσεις του wifi, δοκίμασε άλλο κανάλι, mode, κλείδωμα να δεις που θα δουλέψει. 1
SPANK Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Αφού βρίσκει το iphone και δεν μπορείς να συνδεθείς εκτος απο αυτα που πρότεινς ο Sarandis δοκίμασε να βγάλεις τελείως τον κωδικό του wifi να δεις αν μπαίνει ετσι , αν μπαίνει μετα βάλε wpa2 1
Fox Eyes Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Ωραια ολα αυτα αλλα τι εννοεις να βαλω καποιο pass και user στο menu του? Edit : και τι εννοεις με το κλειδωμα? Πρωτη φορα το ακουω.
SPANK Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Ενοω το security / κλείδωμα που εχει το wifi μεσα στο router.
poulinos Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 στο wireless οριζεις καποια πραγματα στο ρουτερ. οριζεις κωδικο οριζεις καναλι οριζχεις ονομα στο δικτυο και τυπο κλειδωματος.αλλαξε καναλι.αν παλι δεν παιζει τοτε δοκιμασε να αλλαξεις κλειδωμα.πχ απο wpa2 σε wpa η το αναποδο.
Fox Eyes Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Ευχαριστω μηπως ξερετε πως βαζω manual το wifi στο iphone?
Fox Eyes Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Το εφτιαξα ευχαριστω πολυ παιδια. Manual εννοούσα με καποιο τροπο να περναγα SSID . Παντως το εφτιαξα σας ευχαριστω πολυ.
poulinos Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 παντως αμα δεν σου βρισκει το wifi καλο ειναι να αλλαζεις καναλι.και βεβαια να μην ειναι κλειστο το ssid broadcast
Fox Eyes Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Τελικα δικη μου βλακεια ηταν ευτυχως. Ευχαριστω για την βοηθεια παιδια να ειστε καλα!
poulinos Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Τελικα δικη μου βλακεια ηταν ευτυχως. Ευχαριστω για την βοηθεια παιδια να ειστε καλα! τι εφταιγε τελικα για να ξερει καποιος αμα του τυχει?
Λύση Fox Eyes Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Μέλος Λύση Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Τιποτα δεν εφταιγε σοβαρα.Απλα δεν κοιταξα σωστα καποια απο τα pass.Συγγνωμη για την αναταραχη αληθεια.Και επειδη εχω καιρο να μπω στο forum και ειδα poulinos οτι μου ειχες γραψει ξανα να γραψω την λυση σε ενα θεμα που μου ετυχε και δεν σου ειχα γραψει, δεν το ειχα κανει επιτηδες απλα δεν το ειχα παρατηρησει.
poulinos Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Τιποτα δεν εφταιγε σοβαρα.Απλα δεν κοιταξα σωστα καποια απο τα pass.Συγγνωμη για την αναταραχη αληθεια.Και επειδη εχω καιρο να μπω στο forum και ειδα poulinos οτι μου ειχες γραψει ξανα να γραψω την λυση σε ενα θεμα που μου ετυχε και δεν σου ειχα γραψει, δεν το ειχα κανει επιτηδες απλα δεν το ειχα παρατηρησει. καλα και να μην γραψεις την απαντηση δεν θα χαθει ο κοσμος απλα μερικες φορες ειναι λιγο ... να ψαχνει καποιος να βρισκει ενα θεμα να το διαβαζει μετα μανιας και στο τελος να μην βρισκει απαντηση απλα να διαβαζει οτι λυθηκε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα