epir21 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Καλησπέρα, Είμαι νεος οδηγός και μέχρι τωρα εχω κάνει 3 γεμίσματα 2 φορές BP και την τελευταία Shell γιατί δεν με ικανοποίησε η BP σε θέμα κατανάλωση.Η shell βλέπω πάει καλύτερα οπότε και θα συνεχίσω να βάζω.Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι τι βενζίνι να προτιμήσω στην shell, (τα λεφτά δεν είναι θέμα μιας και γεμίζω ανα 2 βδομάδες με 5 λίτρα (pcx 150))H shell νομίζω έχει V-power , V-power racing κτλπ κτλπ κτλπ.Απο οκτάνια πως πάνε αυτές, 95 97 100? Κάτι άκουσα και για 105..Ποια είναι καλύτερη για το μηχανάκι;Απο κατανάλωση αλλάζει κάτι; απο επιδόσεις; (Αυτά τα δυο με νοιάζουν κυρίως, βασικά λογικό ειναι αυτά αλλάζουν με διαφορετικές βενζίνες)Για πείτε τις γνώμες σας γιατί αυτές τις μέρες παω για γέμισμα και λεω να μην βάλω πάλι απλή.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
elvisjedi Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 εγω σε ολα μου τα μηχανακια βαζω v-power (97), στο σκουτερ (hexagon 150cc διχρονο) εχει τεραστια διαφορα απο τις αλλες κ σε τελικη (λιγο) αλλα κυριως στο πως ακουγεται το μοτερ..στη μεγαλη (honda nx-650) δεν εχει αισθητη διαφορα αλλα βεβαια δεν ζοριζεται κ οπως το σκουτερ
epir21 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Σε ευχαριστώ για την απαντησή σου. Παω να δοκιμάσω v-power.
nick#18 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Γενικα στα μονοκυλινδρα βλεπεις τη διαφορα στις βενζινες πολυ ευκολα...παιξε με 97ρα και απο εμενα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα