Προς το περιεχόμενο

Rage3D Tweak v3.9 Released !

ilos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βγήκε η νέα έκδοση του δημοφιλούς O/C utility. Εκτός οτί είναι το πιο βολικό απο όλα για ATI users (φορτώνεται στο control panel) πλεον :twisted:

Ξεκληδώνει και 9500 PRO/9700 !!!! :shock:

Ούτε bios ούτε softmod χύμα (τουλάχιστον στην δικιά μου 9500 Pro).

Its all far too easy... :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ είχα δοκιμάσει παλιότερη έκδοση του Rage3DTweak και παρατήρησα ότι κάνει βαρύτερο το σύστημά μου.

Τώρα είμαι με PowerStrip και μπορώ να πω ότι είμαι κατευχαριστημένος.

Βέβαια αυτά γίνονται σε Radeon7500 οπότε τα καλούδια για τις νέες κάρτες δε τα υπολογίζω...ίσως εκεί αξίζει το Rage3D...

Γεια σας

Πρόσφατα αγόρασα μια κάρτα γραφικών powercolor με το ΑΤΙ 9800 Pro και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος με ότι δοκίμασα μέχρι τώρα (ati 9700 pro και gforce 5800 fx).

…..Αλλά πάντα ψάχνουμε για κάτι καλύτερο, τουλάχιστον στις επιδόσεις έστω και με O/C !!!

Κατέβασα το Rage3D Tweak v3.9….και πελάγωσα. Οι γνώσεις μου γύρω από το O/C είναι περιορισμένες ( όπως και τα αγγλικά μου).

Υπάρχει κανένα site που να εξηγεί ….με « απλά λόγια » τι πρέπει να κάνει κανείς που δεν είναι τόσο μυημένος σ αυτό το θέμα ? Ή κάποιος από εδώ μέσα που να ξέρει το αντικείμενο ?

Σας ευχαριστώ εκ των πρωτέρων.

Εξ ορισμού το Core Clock είναι 378.00 ΜHz και το Memory Clock 337.50 MHz.

Πριν αρχίσω να τα πειράζω ….καμία προτεινόμενη τιμή…ή να κάνω κάποια ασφάλεια κατά “πάσης ζημιάς” ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...