Gennaios Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 γεια σας εχω εναν ssd προσφατα εκανα αναλυση σε ενα defrag προγραμμα(δεν εκανα ανασυγκροτηση) και ειδα οτι σχεδον ολοκληρο ηταν κοκκινο δηλαδη οχι σε πολυ καλη κατασταση!με ποιους τροπους μπορω να το διορθωσω και να βελτιωσω την αποδοση του χωρις ανασυγκροτηση φυσικα?ευχαριστω
Demon Lord Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Έχω την εντύπωση πως τα windows 7 είχαν από μόνα τους αυτόματα μια τέτοια λειτουργία, αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρος... τι λειτουργικό έχεις; Αλλά γιατί δεν θέλεις να κάνεις ανασυγκρότηση με κάποιο free πρόγραμμα; πχ auslogic disc defrag...
Gennaios Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 οχι αδελφε δεν κανει να ανασυγκροτεις τον ssd!
STORM1978 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 ποτε δεν κανουμε οτιδηποτε σε εναν ssd με τα οποια προγραμματα. κατεβαζουμε παντα της εταιρειας του ssd και ελεγχουμε με αυτο. εναλακτικα υπαρχει και το hdd sentinel (HARD DISK SENTINEL) αλλα αυτο μετα απο της εταιρειας!
TheELF Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 γεια σας εχω εναν ssd προσφατα εκανα αναλυση σε ενα defrag προγραμμα(δεν εκανα ανασυγκροτηση) και ειδα οτι σχεδον ολοκληρο ηταν κοκκινο δηλαδη οχι σε πολυ καλη κατασταση!με ποιους τροπους μπορω να το διορθωσω και να βελτιωσω την αποδοση του χωρις ανασυγκροτηση φυσικα?ευχαριστωΑυτό είναι το κανονικό του,δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα,λόγου wear leveling συμβαίνει που μπερδεύει τα δεδομένα επίτηδες για να μην γράφονται συνέχεια οι ίδιες περιοχές στον ssd.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα