Προς το περιεχόμενο

[Game/pc] Alan wake collector's edition με download 1$

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι site είναι αυτό; Δεν κατάλαβα...

Νόμιμο είναι;

Νομιμότατο. Έχω αγοράσει πολλές φορές Humble Bundle.

Στην αρχή ήταν προσφορές από indie developers. Έδινες ένα ποσό (ότι ήθελες) και έπαιρνες κάποια indie παιχνιδάκια. Μερικά λεφτά μπορούν να πάνε και σε φιλανθρωπίες, τα μοιράζεις εσύ όπως θες.

Τώρα που έπιασε και έγινε θεσμός, συμμετέχουν όλο και μεγαλύτεροι developers.

[Την προηγούμενη εβδομάδα πχ είχε όλα τα παιχνίδια της Double Fine. Μπορούσες να πάρεις το Brutal Legend (παιχνιδάρα), και όλα τα υπόλοιπα παινχίδια τους με 10$]

Δημοσ.

Νομιμότατο. Έχω αγοράσει πολλές φορές Humble Bundle.

Στην αρχή ήταν προσφορές από indie developers. Έδινες ένα ποσό (ότι ήθελες) και έπαιρνες κάποια indie παιχνιδάκια. Μερικά λεφτά μπορούν να πάνε και σε φιλανθρωπίες, τα μοιράζεις εσύ όπως θες.

Τώρα που έπιασε και έγινε θεσμός, συμμετέχουν όλο και μεγαλύτεροι developers.

[Την προηγούμενη εβδομάδα πχ είχε όλα τα παιχνίδια της Double Fine. Μπορούσες να πάρεις το Brutal Legend (παιχνιδάρα), και όλα τα υπόλοιπα παινχίδια τους με 8$]

fixed  ;)

Δημοσ.

Eπειδη ολοι εχετε σταθει στα της προσφορας και προκειμενου να αποκατασταθει η ταξη, να προσθεσω οτι το συγκεκριμενο bundle θα ηταν προσφορα ακομα και στα 21 ευρω...Προκειται για ενα απο τα καλυτερα και πιο φευγα παιχνιδια της τρεχουσας απερχομενης gaming γενιας...

• Like 2
Δημοσ.

thanx to ts

παιδια να ρωτησω ως ασχετος:

βλεπω οτι μπορω να κατεβασω το παιχνιδι απο το humblebundle και να το αποθηκευσω (και να το εγκαταστησω μονος μου σαν απο cd)

και μπορω και απο steam:

ποια τα πλεονεκτηματα και ποια τα μειονεκτηματα της καθε περιπτωσης?

Δημοσ.

thanx to ts

παιδια να ρωτησω ως ασχετος:

βλεπω οτι μπορω να κατεβασω το παιχνιδι απο το humblebundle και να το αποθηκευσω (και να το εγκαταστησω μονος μου σαν απο cd)

και μπορω και απο steam:

ποια τα πλεονεκτηματα και ποια τα μειονεκτηματα της καθε περιπτωσης?

Το πλεονέκτημα του να το κατεβάσεις εκτός steam είναι ότι μπορείς να το έχεις σε όσα pc θέλεις. Το βάζεις σε ένα στικάκι, πας σε ένα φίλο πχ, το εγκαθιστάς και παίζεις.

Το μειονέκτημα του Steam, είναι πως όταν ενεργοποιήσεις το παιχνίδι εκεί, υπάρχει για πάντα στο λογαριασμό σου στο steam και μόνο. Δηλ. αν θες να παίξεις κάπου αλλου, θα πρέπει

1) Να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις το steam

2) Να μπεις με το λογαριασμό σου

3) Να κατεβάσεις το παιχνίδι (που ανάλογα με τη σύνδεση μπορεί να πάρει και ώρα)

και να παίξεις.

Το πλεονέκτημα του Steam είναι: η κοινότητα (forum με βοήθεια, achievements στα παιχνίδια) και ότι το παιχνίδι σου υπάρχει πάντα στο cloud οπότε δε χρειάζεται να γεμίζεις το σπίτι dvd, σκληρούς, στικάκια κτλ κτλ

Δημοσ.

ευχαριστω για την εξηγηση.

το ενεργοποιησα στο steam για να μην το χασω, αλλα βασικα το κατεβασα για να το εγκαταστησω μονος μου.

Δημοσ.

Να σαι καλά.

Ξέχασα να αναφέρω στα πλεονεκτήματα του steam πως μερικά παιχνίδια είναι cross platform. Δηλ το αγοράζεις για windows και το παίρνεις και για mac ή/και linux

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είχα αγοράσει την προσφορά και πλέον τερμάτισα το παιχνίδι και ήθελα να παίξω τα dlc αλλά πρέπει να πληρώσω για να τα εγκαταστήσω.

Δεν τα περιλάμβανε το collector's edition;

edit,το βρηκα τελικά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...