Προς το περιεχόμενο

[Game/pc] Alan wake collector's edition με download 1$

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tα bonus δεν είναι steam redeemable!!

Κατά τ'άλλα κλασσικά, αν δώσεις πάνω από 1$ παίρνεις steam key για το κάθε παιχνίδι.

Δημοσ.

Tα bonus δεν είναι steam redeemable!!

Κατά τ'άλλα κλασσικά, αν δώσεις πάνω από 1$ παίρνεις steam key για το κάθε παιχνίδι.

Δεν χρειαζεται παραπανω απο 1$ και με 1 σου δινει και τα δυο! :P

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται παραπανω απο 1$ και με 1 σου δινει και τα δυο! :P

"Pay $1 or more and you’ll

get a Steam key in addition to

DRM-free direct downloads."

Δημοσ.

Σούπερ προσφορά ! Ευχαριστώ τον topic starter !

1$ με Paypal, κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

επειδή είμαι σχετικά φρέσκος με το steam, πως μπορώ να βάλω τα παιχνίδια στο inventory για περίπτωση που τα θέλω για δώρο?

Δημοσ.

εγω παντως με 1$ πηρα και to collectors edition me soundtrack αλλα και το american nightmare

Βασικά όλοι τα έχουμε πάρει αυτά

Δημοσ.

επειδή είμαι σχετικά φρέσκος με το steam, πως μπορώ να βάλω τα παιχνίδια στο inventory για περίπτωση που τα θέλω για δώρο?

Aν το θες για δώρο, τότε δώσε τον κωδικό σε αυτόν που θες να τον κάνει activate. 

Από τη στιγμή που τα ενεργοποιήσεις, τα παιχνίδια ενσωματώνονται στο account σου και δεν είναι εφικτό να τα χαρίσεις/ανταλλάξεις/πουλήσεις...

Δημοσ.

:P 0->0.99$ =

Εντάξει αν είναι να δώσεις κάτω από 1$, τότε είναι σαν να το κατεβάζεις σπασμένο (κατά τη γνώμη μου) από τη στιγμή που και τα δύο παιχνίδια χωρίς τα bonus έχουν 50$.

Από την άλλη, ως τώρα έχουν πουλήσει ~220k bundles με μέσο όρο 2.23$. Αν κάνεις τον πολλαπλασιασμό δεν το λες κι άσχημα  ;) Καθόλου άσχημα!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...