Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Age of empires :P

Δοκίμασε TERA, κανα racing, Unreal Tournament, Dragon Age (1-2).

Δε μου έρχονται άλλα προς το παρόν!

Δημοσ.

Δε ξέρω να σου πω ακριβώς, πλέον δεν πολυπαίζω λόγω του PC.

Κάτι άλλα που θυμήθηκα, Max Payne (1,2), splinter cell: convicted, alan wake, harry potter!

Δημοσ.

racing game----> grid (η codemasters πραγματικά δίνει ρέστα)

MMO----> league of legends

Εδώ εγώ για τη βαρεμάρα έχω κατεβάσει rom games για Ν64 και NES :P

Δημοσ.

βγηκε το 2 νομιζω ( grid 2 )

Αλήθεια;;; Να το κατεβάσω αν είναι, είμαι μεγάλος fan της σειράς... Στο Πλαίσιο πάντως λέει ότι αναμένεται σύντομα...

Δημοσ.

κανα racing υπαρχει σαν τον forza gt5 στο pc

και μενα με ενδιαφερει racing αλλα να μπορω να παιξω με κανα φιλο μου οπως τον παλιο καλο καιρο :P [εννοω με 2ο χειριστηριο κετς οχι ουνλαιν :P ]

Δημοσ.

το dc universe online εμενα με κρατισε για περιπου 1χρονο ωραιο παιχνιδι με γραφικα ειναι action based mmorpg αν ενδιαφερεσαι πουλαω των λογαριασμο μου http://www.insomnia.gr/topic/487363-%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82-dc-universe-online-europe-pc-%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B7-%E2%82%AC80/

Επισης για fps προτινω gotham city impostors στο steam ειναι ΤΕΛΕΙΟ παιδες αξιζει και 100% τσαμπα μικρο πραματα πληρωνεις και αν θες

Δημοσ.

Κανένα game έτσι racing μεσαιωνικό να ειναι FPS-RPG ήτε MMO και να μοιάζει με το STALKER?!

Το έχω διαβάσει πάνω από 5 φορές το ποστ σου και δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω   :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...