Luxx Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Τι θα γινει με τα τρολλ που υπαρχουν; Σκοπευετε να τους κανετε μπαν; Ειναι συγκεκριμενοι οι τυποι, οχι πανω απο 10, και ξεφτιλιζουν ολα τα θεματα, σοβαρα και μη. Με εχει ξενερωσει αρκετα ολη αυτη η κατασταση, και πιστευω οχι μονο εμενα. 1
SPANK Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Ειναι εκνευριστικοί ορισμένοι σε καταλαβαίνω ειναι η αλήθεια αλλα αν δεν βρίζουν δεν βλέπω με τι αιτιολογία να γίνουν ban, απλα τους αγνοείς βασικά και θα βαρεθούν μονοι τους δεν πρεπει δηλαδή να τους απαντάς. Edit : Η αγνόηση για εμενα ειναι το καλύτερο ban 3
phanispal Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/474253-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC-%CE%B1%CF%82-%CF%83%CE%BF%CE%B2%CE%B1%CF%81%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5-%CE%BB%CE%B9%CE%B3%CE%BF%CF%85%CE%BB/ Μόδα είναι, θα περάσει.. Λέμε τώρα...
Luxx Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Ναι αλλα το θεμα ειναι πως τα περισσοτερα θεματα που κανω και μπαινουν τρολλερ, τα κλειδωνουν οι moderators. Μπορουν να μου δωσουν μια απαντηση στο γιατι το κανουν; Δε πιστευω οτι θα λειψουν σε κανεναν απο εμας 5-10 ατομα που κανουν μπαχαλο τα περισσοτερα θεματα του ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ.
phanispal Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Έχει μαζευτεί όλο το πιτσιρικομάνι; Περνάει ευχάριστα η ώρα τους; Δεν παίζουν λεφτά να βγουν έξω να τρολλάρουν τους υπόλοιπους κάγκουρες στις καφετέριες;
jsiskos Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Τι θα γινει με τα τρολλ που υπαρχουν; Σκοπευετε να τους κανετε μπαν; Ειναι συγκεκριμενοι οι τυποι, οχι πανω απο 10, και ξεφτιλιζουν ολα τα θεματα, σοβαρα και μη. Με εχει ξενερωσει αρκετα ολη αυτη η κατασταση, και πιστευω οχι μονο εμενα. Παρακαλώ να παραθέσεις συγκεκριμένα παραδείγματα για να κρίνουμε αν τα παιδιά όντως κάνουν σπάσιμο νέυρων ή απλά εσύ είσαι λίγο δυσκοίλιος-γεροπαράξενος. Στην τελική σε όποιον δεν αρέσει ας ανοίξει δικό του φόρουμ να γράφει μόνος του!
MoviemakerGr Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Μπλα μπλα είναι παιδιά,χαλαρώστε ... εγώ δεν μπαίνω καν αφού δεν με εκφράζει.. το χειρότερο είναι ένα έρημο forum. Εγώ είμαι της άποψης κ υπέρ της δεύτερης ευκαιρίας αντιθέτως λοιπόν θα ζητούσα ν' αναιρεθούν όλα τα ban.. Αν παρ'ολα αυτά σου χαλάνε κάποιο θέμα που εσύ θεωρείς σημαντικό για σένα με μια αναφορά νομίζω θα λυθεί..
Luxx Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Στελνω αναφορες, και το μονο που γινεται ειναι να κλειδωνονται τα θεματα μου ( ή και αλλων ), επειδη καποιοι τα γεμιζουν με σαχλαμαρες.. Βασικα ειναι μεχρι ενας να κανει την αρχη με καποιο ποστ. Μετα ακολουθουν αλλοι 10 απο πισω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 σβήνονται τα posts των ατόμων που κάνεις report? αν όχι μήπως δεν συμφωνούν μαζί σου οι mods?
deesnider Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Επίσης, σε κανέναν από εμάς δε θα λείψουν τα διάφορα θέματα κατηγορίας L.C.T. (Liakopoulos Conspiracy Theories) που ανοίγουν ορισμένοι - ονόματα δε λέμε, αφήνουμε να ...υποψιαστούν μόνοι τους - και απαιτούν σοβαρές απαντήσεις, απαγορεύοντας το χαβαλέ (κάτι σα να λέω ανέκδοτα και να διαμαρτύρομαι επειδή ...γελάνε μαζί μου ένα πράγμα). btw, μήπως θα ήταν σκόπιμο να αναρωτηθούν ορισμένοι το λόγο για τον οποίο τα θέματά τους τραβάνε το τρολλάρισμα, όπως το μέλι τις μύγες; (sorry, αποχωρώ τώρα γιατί έχω ξεχάσει να φορέσω τα γάντια μου...το ξέρετε φαντάζομαι ότι η πληκτρολόγηση με γυμνά δάχτυλα, προκαλεί καρκίνο στα νύχια, έτσι; ) 5
Luxx Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Οριστε ενας τρολλερ, συνεχιζει ακαθεκτος, ακομα και σε αυτη την ενοτητα του φορουμ. Μερικες συστασεις πιστευω οτι θα μετριασουν το κακο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 παρεμπιπτόντως troll, όχι troller...
jsiskos Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 παρεπιπτόντως troll, όχι troller... Παρεμπιπτόντως, όχι παρεπιπτόντως... 2
deesnider Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Εγώ πάντως, ένα έχω να πω για τους αυτουνούς, τους πωστουςλένε, τους τρολερο...τρολο...τους τέτοιους, ξέρετε εσείς: 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις