giokou Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Οι ακριβες αεροψυκτρες κανουν φοβερη δουλεια. Δεν αξιζει η H50 σε αυτα τα λεφτα και μεταχειρισμενη...
1853th Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 λοιπόν μεγάλε έχω το ίδιο cpu και είχα το ίδιο πρόβλημα... γιατί δλδ να δόσεις λεφτά? αν θυμαμε καλα το fan του stock cooler του 965 b.e. ειναι 60μμ και κουμπωτό οπότε παίρνεις ένα new fan και τέλος ολα... αυτό έκανα και εγω......οσο ειχα το to stock..... απλα και οικονομικα...τωρα αμα θες να κανεις τρελες με o.c. κτλπ δικο σου θεμα....
hannibalmemos1984 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 λοιπόν μεγάλε έχω το ίδιο cpu και είχα το ίδιο πρόβλημα... γιατί δλδ να δόσεις λεφτά? αν θυμαμε καλα το fan του stock cooler του 965 b.e. ειναι 60μμ και κουμπωτό οπότε παίρνεις ένα new fan και τέλος ολα... αυτό έκανα και εγω......οσο ειχα το to stock..... απλα και οικονομικα...τωρα αμα θες να κανεις τρελες με o.c. κτλπ δικο σου θεμα.... Φιλε εσυ το στοκ ανεμιστηρα με την τον αλλαξες?Ναι ειναι εξηνταρης και τι προτεινεις?Την Η50 την απεριψα και τωρα προχωρω στην αξιολογηση ολων των προτασεων.
spirit)earth)aflame Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα πριν απο ενα χρονο με τον ιδιο επεξεργαστη. Coolermaster Hyper 212 Evo και καθαρισες. Και η αλλαγη fan μονο ειναι μια λυση φυσικα. Αφου διαθετεις τα χρηματα ομως, εγω λεω να πας σε νεα ψυκτρα. επι της διαδικασιας, αν τελικα την επιλεξεις http://www.youtube.com/watch?v=OrnWVHdhGJ0
1853th Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Φιλαράκι καλησπέρα.Τον stock τον ανεμιστήρα τον άλλαξα για λίγο καιρό με ένα άλλο όμοιο του αλλά σε πιο silence 3 ευροπουλα. Πάει λοιπόν το πρόβλημα του θορύβου. Έχεις άλλο πρόβλημα με την ψήκτρα για να πας σε αλλαγή ?? η έτσι για ομορφιά.
hannibalmemos1984 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Παιδια λοιπον αλλαξα την στοκ ψυκτρα με μια Xigmatek Gaia SD1283 και εχω παραγγειλει ηδη εναν 120αρι ανεμιστηρα για να τον βαλω απο την αλλη πλευρα της ψυκτρας ετσι ωστε να βελτιωσω την ροη του αερα μεσα απο την ψυκτρα.Πανω απο 55 βαθμους full load δεν βλεπω γιατι σε αυτην την θερμοκρασια εχω ρυθμισει να ανοιγει στο φουλ ο ανεμηστηρας και ο θεμα θορυβου ειναι αρκετα ησυχη. Τωρα απο την πλευρα της εγκαταστασης ειναι πολυ ζορικη ειδικα για intel socket αλλα για ΑΜD ειναι λιγο πιο ευκολη.Παντως η τοποθετηση του ανεμιστηρα θελει μυτοτσιμπιδο για να τραβήξετε τα πλαστικα αυτακια. BTW πια θερμοκρασια θεωρητε ως νορμαλ σε full load κατασταση για μια 6870 με στοκ ψυξη γιατι αρχιζω να ανησυχώ με αυτα που βλεπω.
hannibalmemos1984 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Eπανερχομαι με μετρησεις απο την καρτα.Στο DEAD SPACE 3 με ρυθμισεις στο ultra το μαξιμουν ειναι 75-80 βαθμοι αλλα στο COD MW2 παλι με ultra ρυθμισεις οι θερμοκρασιες με ανεβαινουν στο θεο 85-90 βαθμους.Απο βδομαδα θα παρω παστα κεραμική της Artic και βλεπω.Παντως απο aftermarket συστηματα ψυξης για αυτην την καρτα οι τιμες ειναι στο θεο.
hannibalmemos1984 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 stock 90 βαθμους? O ναι και μια φορα χτπησε και 101 βαθμους.Το την εχω στην ακρη για να την καθαρισω αλλα θα ανεβασω και screenshot με τις θερμοκρασιες.
hannibalmemos1984 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Οχι το fan λειτουργει κανονικα με μαξιμουμ οριο στροφων τις 3.000 .
hannibalmemos1984 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Oριστε και εικονα απο τις θερμοκρασιες της καρτας γραφικων με κοκκινο πλαισιο.
Thanos1972 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Καταρχην βλεπω αρκετο ρευμα στον επεξεργαστη. μετα,αυτες οι θερμοκρασιες να υποθεσω οτι ειναι με φορτιο σωστα?το θεμα ειναι ποσο ηταν το φορτιο γιατι εαν ειναι με το που ανοιξες ενα παιχνιδι και το εκλεισες,και εφτασαν 90 οι μνημες και εκει γυρω τα υπολοιπα,τοτε παιζει να ειναι αυτο το προβλημα σου. δεν μου αρεσει που βλεπω 90αρες στις μνημες.
hannibalmemos1984 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Oι θερμοκρασιες στην καρτα γραφικων ειναι μετα απο παιχνιδι αρα σε full load φορτιο.Συνηθως οι ρυθμισεις στα παιχνιδια ειναι very high με ultra.Tωρα για το ρευμα τι να πω,εχω τον AMD PHENOM II X4 965 B.E και σαν μητρικη την Asrock Extreme 3 970 αλλα δεν εχω πειραξει της ρυθμισεις.Θα μπω στο uefi για να δω τα βολτ.Κανονικα σε ποια βολτ πρεπει να δουλευει?
Thanos1972 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Τωρα λογικα θα εισαι στο auto.αυτο που μπορεις να κανεις ειναι ειτε να τον κρατησεις σε στοκ ρολογια και απλα βαζοντας το ρευμα του στο 1.35 (λογικα θα παιξει και μαλλον ειναι και πολυ) αλλα αυτα βεβαια θα τα καταλαβεις μονο μεσω δοκιμων ειτε θα πας στον πολλαπλασιαστη cpu ratio πως το λεει και απο 17 που πρεπει να ειναι ο δικος σου να το πας στο 20 ας πουμε για να δουμε εαν θα μπουταρει με τοσο ρευμα στα 4.0ghz.
hannibalmemos1984 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Aυριο μαλλον μια απο τις 6870 θα μπει στο χειρουργειο για ξεσκονισμα και αλλαγη παστας,αυτο γινεται γιατι απλα ανεβαζει σαν τρελο θερμοκρασιες και δεν θελω να εχω τιποτα ντραβαλα καλοκαιριατικα.Η παστα που αγορασα ειναι η κεραμικη της Artic.Φυσικα θα υπαρχει και πλουσιο οπτικο υλικο αλλα και tips για την συγκεκριμενη καρτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα