dream21 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Πολύ ποιο ωραίο σε μαύρο χρώμα http://oppostyle.com/home/9-find-5-midnight.html Πάντος θα το δοκιμάσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Η τιμή εχει οριστεί στα 399$ όχι 399€ Επομένως η διάφορα με τα υπόλοιπα ειναι ακόμα μεγαλύτερη.. O Hal παραπανω γραφει για 399 ευρω και οχι δολλαρια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Απο χρηστη που πριν ειχε s3 lte και τωρα εχει το oppo 5 μου ειπε οτι ειναι απιστευτο . Δεν εχει lags και η οθονη του ειναι πολυ καλη και καλυτερη απο το S4. Στα χρηματα του σαφεστατα και ειναι πολυ καλυτερο απο οποιοδηποτε αλλο. Η πληροφορία που μας λες είναι ότι ο χρηστης του S3 LTE και νυν ΟΡPΟ 5 ότι το ΟΡPΟ δεν έχει Lags(γιατί ποιο είχε Lags???) και ότι έχει καλύτερη οθόνη..από ποιο..απ το S4 ? :o (πως βγαίνει αυτό? S3 LTE->ΟΡPΟ 5->SGS4(μπερδεύτηκες λιγάκι) !!! Από θέμα τιμής,όντως έχει μεγάλη διαφορά(από τι στιγμή όμως που συγκρίνουμε τιμές internet τότε η διαφορά είναι κοντά στα 190€..(Galaxy S4=590€ περίπου,ΟPΡΟ Find 5=399€)). Αξίζει..? θα δείξει ο χρόνος Φαντάζομαι έχεις δει και τα δύο από κοντά και λες ότι το S4 έχει de facto καλύτερη οθόνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κολοκυθοσπορος Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 ρε παιδια ειστε καλα με 70 παραπανω περνεις xperia z και sony και αδιαβροχο και ιδια specs και παιρνεις συν ολα αυτα αναβαθμισεις με το σταγονομετρο(οι οποιες κολανε ποιο πολυ και απο μελι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Drunkard Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δεν εχεις ιδεα τι σημαινει επωνυμο κινεζικο προιον. Τα γραφουν απο κατω κι αλλοι. Φιλικα. Υγ. Ας κανει κατι αναλογο καμια xiaomi για να σφιξουν ορισμενα κορεατικογιαπωνεζοταιβανεζακια και δουμε καλυτερες τιμες. Ναι το επωνυμο κινεζικο προιον ειναι μια χαρα οταν ειναι προσεγμενο και πληροι ορους και προυποθεσεις ως εδω συμφωνουμε , οχι ομως οτι επειδη φτιαχνονται ολα στην Κινα ειναι ολα το ιδιο αλλιως παρε jaga και οχι samsung. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Laiacher Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Νομίζω αυτό το βίντεο τα λέει όλα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Τι σχεση εχουν τα ποιοτικα και κατασκευαστικα στανταρ που εχει μια εταιρεια π.χ η Sony ειτε σε δικα της εργοστασια ειτε ζηταει σε αλλους φασονατζηδες που κατασκευαζουν για λογαριασμο της με μια αγνωστη κινεζικη εταιρεια. Μαλλον ταινιες βλεπεις απο το κινητο σου γιατι εμεις οι υπολοιποι που βλεπουμε στο σαλονι μας η απο καλη Plasma 3D τηλεοραση η απο Projector θα θελαμε να ειχαμε ενα Blu-ray player της Oppo τουλαχιστον το 93 η το 95 γιατι το 103 και το 105 παιζουν γυρω στο χιλιαρικο. Οταν μια εταιρια οπως η Oppo σου βγαζει Hight end μηχανηματα μονο σε ποιοτητα κατασκευης ηχου και εικονας λιγο δυσκολο να σου βγαλει κινητο της πλακας. http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/98943-Oppo-BDP-103-BDP-105 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lewnidas_ Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Προσωπική μου άποψη παιδιά είναι ότι ο ανταγωνισμός μόνο καλά αποτελέσματα μπορεί να έχει για τον τελικό καταναλωτή,εμάς δηλαδή.... Και το γράφει ένας χρήστης Samsung SI και SII ο οποίος μάλιστα σκέφτεται να αγοράσει (μεταχειρισμένο βέβαια) και το SIV που ακούει και πρώτη φορά την Oppo. Εννοείται βέβαια ότι διάλογοι όπως αυτοί που έχουν προηγηθεί, είναι και αυτοί πολύ χρήσιμοι και εποικοδομητικοί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Ti τελωνείο βρε άνθρωπε; Στην Ευρωπαική Ένωση της "Ενιαίας Αγοράς" έχουν καταργηθεί χρόνια τώρα τα τελωνεία! Αυτά ισχύουν πλέον μόνο για προιόντα που εισάγονται τη πρώτη φορά σε χώρα της ΕΕ...Το γράφει κιόλας το σαιτ της Oppo: Φτιάξανε "warehouse" στην Ευρώπη!!! Αυτό σημαίνει ότι όταν εσύ τα παραγγέλνεις δεν θα επιβάρυνεσαι με εκτελωνισμό! Ούτε που βλέπουν μερικοί...και κάνουν λες και έχουν μείνει 20 χρόνια πίσω! Άσε που κάποιοι άλλοι βγάζουν χολή για την "κινέζικη" εταιρία, λες και τα iPhone, Galaxy, Xperia φτιάχνεται στην Ελβετία! Καλά χαλάρωσε "μεγαλε". Δεν μπήκα στο site τους να διαβάσω την σελίδα τους και ούτε το αναφέρει στο αρχικό post. Για αυτό και η εύλογη απορία μου. Πίστευα ότι το κάνουν όπως όλοι οι υπόλοιποι που αποστέλουν απευθειας από Κινα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 πάνω που έψαχνα να επενδύσω,θα το τιμήσω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos44 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 θα μπορουσε και λιγο καλυτερα με qualcomm snapdragon 800 η 600. νομιζω οτι ειναι αρκετα κατω σε αυτον τον τομεα απο τις ναυαρχιδες htc one & gs4. τις αναβαθμισεις λογισμικου τις παιρνει κατευθειαν απο google? γιατι απο τις φωτο βλεπω πως εχει ui διαφορετικο απο το "pure android". τελος το κοστος μεταπωλησης του θα κρατιεται σε λογικα πλαισια η το παιρνεις και το "παντρευεσαι?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federer Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 θα μπορουσε και λιγο καλυτερα με qualcomm snapdragon 800 η 600. νομιζω οτι ειναι αρκετα κατω σε αυτον τον τομεα απο τις ναυαρχιδες htc one & gs4. τις αναβαθμισεις λογισμικου τις παιρνει κατευθειαν απο google? γιατι απο τις φωτο βλεπω πως εχει ui διαφορετικο απο το "pure android". τελος το κοστος μεταπωλησης του θα κρατιεται σε λογικα πλαισια η το παιρνεις και το "παντρευεσαι?! Φυσικα πρωτο πρωτο θα τις παιρνει, προκειται για το Oppo Nexus αλλωστε ειναι εμφανες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Εγώ τις φοβάμαι τις αναβαθμίσεις.. Επίσημη υποστήριξη βασικά ειδάλλιως ας είναι καλά το xda. Στα άλλα κινητά που έχει βγάλει στην ασιατική αγορά δεν βλέπω να έχει δώσει αναβαθμίσεις. Όσο για το κόστος μεταπώλησης, επειδή δεν είναι γνωστή εταιρεία, θα είναι λίγο μικρότερο απ τις άλλες συσκευες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Feregorn Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Καλά χαλάρωσε "μεγαλε". Δεν μπήκα στο site τους να διαβάσω την σελίδα τους και ούτε το αναφέρει στο αρχικό post. Για αυτό και η εύλογη απορία μου. Πίστευα ότι το κάνουν όπως όλοι οι υπόλοιποι που αποστέλουν απευθειας από Κινα. Εγώ χαλαρός είμαι...Εσύ όμως από ότι φαίνεται, διαβάζεις μόνο την περίληψη ενός βιβλίου στο οπισθόφυλλο και αμέσως βγάζεις συμπέρασμα για ολόκληρο το βιβλίο;;; Δεν έχω κάτι μαζί σου. Αλλά ζούμε στην εποχή της ενημέρωσης, στον 21ο αιώνα, είμαστε μέλη της ΕΕ και να αγνοούμε τόσο σημαντικές αλλαγές που έχει επιφέρει στη ζωή μας είναι, όχι απλά αδιανόητο για μένα αλλά και απαράδεκτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Εμένα άλλες είναι οι απορίες μου. 1ον. Εγγύηση; Θα έχει κάποιον σε κάθε χώρα όπως κάνουν zte / huawei ή θα πρέπει να στέλνουμε κίνα; 2ον. ΟΚ δωρεάν τα μεταφορικά.. Τελωνείο;;; σε κινητό που κάνει τόσα λεφτά αποκλείεται να μην πληρώσεις τελωνειο. Δεν το στέλνει μαγαζακι από κάποιο σημείο της Κίνας που γράφει πάνω gift και αξία 50-100 δολάρια. Εδώ μιλάμε για επισημη παρουσιαση της oppo και διαφήμιση ότι ξεκινάει παγκόσμια διάθεση του προιόντος της! Δεν χωράνε μπακαλίστικες πρακτικές με gifts και μειωμένες τιμές πάνω στο πακέτο.. Ti τελωνείο βρε άνθρωπε; Στην Ευρωπαική Ένωση της "Ενιαίας Αγοράς" έχουν καταργηθεί χρόνια τώρα τα τελωνεία! Αυτά ισχύουν πλέον μόνο για προιόντα που εισάγονται τη πρώτη φορά σε χώρα της ΕΕ...Το γράφει κιόλας το σαιτ της Oppo: Φτιάξανε "warehouse" στην Ευρώπη!!! Αυτό σημαίνει ότι όταν εσύ τα παραγγέλνεις δεν θα επιβάρυνεσαι με εκτελωνισμό! Ούτε που βλέπουν μερικοί...και κάνουν λες και έχουν μείνει 20 χρόνια πίσω! Άσε που κάποιοι άλλοι βγάζουν χολή για την "κινέζικη" εταιρία, λες και τα iPhone, Galaxy, Xperia φτιάχνεται στην Ελβετία! Εγώ χαλαρός είμαι...Εσύ όμως από ότι φαίνεται, διαβάζεις μόνο την περίληψη ενός βιβλίου στο οπισθόφυλλο και αμέσως βγάζεις συμπέρασμα για ολόκληρο το βιβλίο;;; Δεν έχω κάτι μαζί σου. Αλλά ζούμε στην εποχή της ενημέρωσης, στον 21ο αιώνα, είμαστε μέλη της ΕΕ και να αγνοούμε τόσο σημαντικές αλλαγές που έχει επιφέρει στη ζωή μας είναι, όχι απλά αδιανόητο για μένα αλλά και απαράδεκτο. lol. Που το είδες ότι έβγαλα συμπέρασμα;;; 2 απλές ερωτήσεις έκανα, τελείως εύλογες ΚΑΙ οι 2 που είναι ερωτήσεις όλων. Δεν είναι αναγκασμένοι όλοι να μπαίνουν στις σελίδα της είδησης και επίσης δεν ξέρουν όλοι αγγλικά που μπαίνουν εδώ. Και απ την στιγμή που η ενημέρωση του αρθρου είναι ελλειπής, που είναι το παράξενο να ΡΩΤΗΣΩ αυτά τα απλά πράγματα; Αν σου είναι κόπος να απαντάς ευγενικά στις απορίες των άλλων τότε μην απαντας καθόλου. so simple. Δεν χρειάζεται να ορίεσαι ανευ λόγου και αιτίας σαν να σου έθιξαν την μάνα και τον πατέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα