Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρακτικο ειναι ενα smartphone με μεγαλη οθονη. Οταν πας να σερφαρεις σε μικρη οθονη, αυτο δεν λεγεται πρακτικοτητα αλλα μαζοχισμος.

Πρακτικό ειναι ενα smartphone που μπορεις να κάνεις 5 πράγματα και ειναι αρκετα μεγάλο για να χρησιμοποιεις δαχτυλα για να επιλέγεις, αλλα και αρκετά μικρο για να φτάνουν τα δαχτυλα του ενος χεριου να το χειριστεις.

Οποιος αγοράζει smartphone για να surfarει, αυτός ειναι ο πραγματικός μαζοχ! Για το surfarisma πάρε μια 10αρα ταμπλετα... ανθρώπινα πράγματα.

• Like 1
Δημοσ.

Ε όχι και oppo. Με τι μούτρα θα αμολάω εγώ τα γαρύφαλλα στις πιστες κρατώντας στο χέρι ένα oppo.

Apple και πάλι apple...

• Like 4
Δημοσ.

Ε όχι και oppo. Με τι μούτρα θα αμολάω εγώ τα γαρύφαλλα στις πιστες κρατώντας στο χέρι ένα oppo.

Apple και πάλι apple...

Θα ζητήσουμε ειδική έκδοση για την Ελλάδα που θα λέγεται oppa...  B)

• Like 14
Δημοσ.

Στη χολή είσαστε όλοι πρώτοι επειδή εθναι κινέζικο.

Το gs3 που βγαίνει στο Βιετνάμ δεν το σχολιάζει κανένας.

Το iPhone που φτιάχνεται εξ ολοκλήρου στην Κίνα, δεν το σχολιάζει κανένας.

Τα Sony που βγαίνουν στην Κίνα επίσης.

Και γιατί να πάω να πάρω ένα xperia z και να πληρώσω αυτά τα 40-50 παραπάνω; και τα ΟΡΡΟ θα βγουν στο σκρουτζ και θα πουλιούνται πιο φθηνά, επειδή κάποιοι θα κάνουν μαζικές εισαγωγές.

Και ειδικά εσείς που παραπονιέστε, πόσες φορές έχετε κρατήσει τηλέφωνο πάνω από 5 μήνες στα χέρια σας πριν το πουλήσετε για να σας καίει η εγγύηση; κι αν είστε τόσο "ψαγμένοι", πώς και δεν ξέρετε το νόμο υης Ε.Ε. για εξ αποστάσεως αγορές από όποια χώρα της Ευρώπης, ότι καλύπτεται από 2 έτη εγγύηση του ΔΙΑΝΟΜΕΑ, ασχέτως κάθε άλλης νομοθεσίας; μάλλον δεν το ξέρετε γιατί ποτέ σας δεν αλλάξατε δωρεάν iPhone με 1 χρόνο εγγύηση στους 15 μήνες.

Κι όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, πριν σχολιάζετε, ερευνήστε τι είναι η κάθε εταιρία... εμένα που με ξενέρωσε το gs4 και γύρισα στο gs3 lte πάλι, ευχαρίστως θα το δοκιμάσω.

Κι όσοι θέλετε ΕΛΛΗΝΙΚΑ ή Ευρωπαϊκά κινητά, πηγαίνετε αγοράστε κανένα ΝΟΚΙΑ ASHA που φτιάχνεται στην Ουγγαρία, ή κανένα αρζαίο Ericsson GA628 που φριαχνόταν στη Σουηδία.

Αυτά :)

Δημοσ.

Το ότι φτιάχνονται όλα στην Κίνα δεν σημαίνει ότι το QA είναι το ίδιο σε όλες τις εταιρείες.

Ακόμα και στα κινέζικα, άλλο Changjiang, άλλο Jiayu, άλλο Zopo, άλλο Oppo, άλλο Meizu και άλλο Xiaomi.

Δημοσ.

Φτηνό GS4 !!! οσοι το θέλουν αλλά δέν μπορουν να αγοράσουν αυτό ας πάρουν την κινεζιά !! Ιδιες δυνατότητες , άλλη τιμή !!!

Εγώ πάντως πήρα GS4 !!! Για μιά τιμή ζουμε την σήμερον ημέρα στην κενονία !!!!

Δημοσ.

Ευτυχώς που δεν έχω λεφτά να πάρω το S4 και θα πάρω αυτό που έχει καλύτερη ποιότητα.

Δημοσ.

Άνοιξε το site και σέρνεται

Βλέπω ότι έχει και μοντέλο 32gb με €429 ενώ η παράδοση γίνεται με DHL

Δεν έχει ελληνικά στο μενού αλλά θα υπάρξει υποστήριξη σύντομα 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχει ελληνικά; Γιατί είχα την εντύπωση ότι πλέον το android περιλαμβάνει όλες τις γλώσσες;

Δημοσ.

Όσο για την ποιότητα κατασκεής το χρησιμοποιείς και για σφυρί αν δεν έχεις κάποιο πρόχειρο καθώς δε μασάει. :-D

Δημοσ.

<p>Δεν έχει ελληνικά; Γιατί είχα την εντύπωση ότι πλέον το android περιλαμβάνει όλες τις γλώσσες;</p>

Αναλόγως του csc. Γι αυτό υπάρχει και το More Locale ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...