Προς το περιεχόμενο

Από τη Δευτέρα το Oppo Find 5 με τιμή €399 και δωρεάν αποστολή

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Την Κινεζική κατασκευάστρια εταιρεία Oppo λίγοι τη γνωρίζουν στη χώρα μας και γενικότερα στην Ευρώπη, αλλά ήρθε η ώρα να τη μάθουμε καλύτερα αφού με σημερινή της ανακοίνωση η Oppo προετοιμάζει το έδαφος.Καλωσορίζοντας την Ευρώπη, η Oppo έχει αναρτήσει μια ειδική ιστοσελίδα στην οποία μετράει αντίστροφα γiα το μεσημέρι της Δευτέρας όταν και θα κάνει τα εγκαίνια του το e-shop της εταιρείας μέσω του οποίου θα διατεθεί το Oppo Find 5, ένα από τα κορυφαία android smartphones της εταιρείας και γενικότερα της αγοράς.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η τιμή του Find 5 την οποία η Oppo αναφέρει στην ιστοσελίδα και η οποία έχει οριστεί στα €399 και μάλιστα με δωρεάν αποστολή στο χώρο σας. Ήδη από το τέλος του 2012 γνωρίζουμε ότι ο Κινέζος κατασκευαστής είχε στα σχέδια του την κυκλοφορία ενός από τα best seller του και στην Ευρώπη, αναφέροντας μάλιστα και τη χώρα μας στην ειδική ιστοσελίδα που στήθηκε στο Facebook.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Find 5 είναι κορυφαία και μπορεί να συγκριθεί χωρίς πρόβλημα με τα κορυφαία μοντέλα εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο χώρο του Android.

• IPS Οθόνη 5' ιντσών με Full HD ανάλυση (441ppi)
  • Τετραπύρηνος επεξεργαστή Snapdragon S4 Pro 1.5 GHz
  • 16gb/32gb αποθηκευτικό χώρο
  • 2GB Ram
  • 8.8 χιλιοστά πάχος
  • 13mp κάμερα με HDR υποστήριξη ακόμα και για το Video !!
  • 1,9mp μπροστινή κάμερα
  • NFC, GPS, WiFi, DLNA
  • Υποστήριξη τεχνολογίας ήχου Dirac HD
  • 2.500 mAh μπαταρία
  • Android 4.1 Jelly Bean
Link.png Site: Oppo Find 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κι αυτός ο Σαμαράς δεν ξέρει, δεν ρωτάει... Αντί να πάει στην Oppo και στην Xiaomi πήγε και συζήτησε με ΖΤΕ και Huawei...

• Like 14

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά φαίνονται εκπληκτικά αλλα δεν ξέρω δεν μου γεμίζουν το ματι γενιά οι κινέζικες εταιρίες που ξεφυτρώνουν απο το πουθενά, μπορει να κανω και λαθος βέβαια.

Όσο για την τιμή μου φαίνεται σε φυσιολογικά πλαίσια με βάση το τι προσφέρει.

Η oppo μπορει να ειναι  China town επιχειρηση αλλα ειναι για πολυ καιρο στην αγορα των bluray players απο την οποια εχει αποκτησει μεγαλη και αρκετα καλη φημη θα ελεγα... Τερατακι το Find 5 

Ναι ειδικα αυτα τα Blu-ray που βγαζει σκετες Κινεζιες ειναι μαπα πραμα σου λεω.

Εχει κανενα Oppo 93-93 105 κανεις σας που να θελει να το πεταξει να ερθω να το παρω εγω για τον καδο ανακυκλωσης-σαλονι μου.

• Like 1

Εξαιρετικά ενδιαφέρων τηλέφωνο ,αν έπαιζε και γύρω στα 300-350 θα το σκεφτόμουν ...

Ε όχι και 300€... Κανένα 200αρι και πολύ τους είναι.

post-57866-0-12663900-1369416108_thumb.png

[ATTACH]294990[/ATTACH]

• Like 16

Ναι ειδικα αυτα τα Blu-ray που βγαζει σκετες Κινεζιες ειναι μαπα πραμα σου λεω.

Εχει κανενα Oppo 93-93 105 κανεις σας που να θελει να το πεταξει να ερθω να το παρω εγω για τον καδο ανακυκλωσης-σαλονι μου.

Σκετη σαπιλα το 95αρι ρε Λευτερη μην ασχοληθεις..Ασε να το παρω εγω καλυτερα!!

Πλακα στην πλακα τα Universal player της OPPO θεωρουνται σημειο αναφορας στα σαλονiα των χαιφιντελαδων και αν τα κινητα τους ειναι αναλογης ποιοτητας θα γινει παιχνιδι πιστευω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...