MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Eδω η αστειοτητα με το θεμα του subnet mask: https://supportforums.cisco.com/thread/2156904 Για τα αλλα δυο, εφαγα τα νιατα μου τις προαλλες στα forums τους μεχρι να βρω οτι αυτο που φταιει ειναι το "small business series", αλλα αυτη τη στιγμη δεν εχω προχειρα τα links να σας τα ποσταρω. Μηδεν απο μηδεν. 1
SpirosLouis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Ξεφτίλα 280€ και να μην κάνουνε τα πάντα...για δες και την λύση pfSense..
platongr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Το mikrotik θα σε καλύψει αλλά για δες μήπως μπορείς να περάσεις κάποιο άλλο firmware στο cisco...
Chrisxxx Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Γενικοτερα η Cisco εδω και πολυ καιρο αλλά ειδικότερα τον τελευταιο καιρο εχει κανει στροφη μονο στις μεγαλες εταιρίες, φτιαχνει και μερικα Apps ή routeraκια που τα πουλαει ως ιδανικά για small business αλλά μονο τετοια δεν ειναι αφου το IOS που εχουν υποστηρίζει ελάχιστα features.
lexmark Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Το θέμα όμως είναι ότι αφήνει αρκετά features έξω από τα «μικρά» της μοντέλα. Τέλος πάντως, ας όψεται η κρίση αλλιώς θα χτυπούσα επιτόπου ένα MTCNA, μιας και τα mikrotik με έχουν καταβολέψει 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Γενικοτερα η Cisco εδω και πολυ καιρο αλλά ειδικότερα τον τελευταιο καιρο εχει κανει στροφη μονο στις μεγαλες εταιρίες, φτιαχνει και μερικα Apps ή routeraκια που τα πουλαει ως ιδανικά για small business αλλά μονο τετοια δεν ειναι αφου το IOS που εχουν υποστηρίζει ελάχιστα features.Ετσι ειναι. Και δεν το περιμενα με την καμια απο εταιρεια του μεγεθους αυτου να βγαζει τοσο σκαρτα προιοντα στο range των 280 ευρω. Μα να μην σαφηνει κατι μεγαλυτερο απο /24 σε subnet? Πλακα σπανε?!
Tsouk2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά ήθελα να κάνω μία ερώτηση επειδή είμαι άσχετος από αυτά έχω μποξακι συνδεδεμένο Με την τηλεόραση καί έχω 50αρι ίντερνετ αλλά στο fast speed είτε τό κάνω στο ρούτερ είτε στο μποξακι μου βγάζει 30 η απόσταση ρούτερ μποξακι είναι πολύ μικρή πχ περίπου 1 μέτρο αλλά τό ρούτερ είναι σέ χαμηλό ύψος κάτω από τραπεζαρία σέ λίγο κλειστό χώρο τό καλώδιο για ίντερνετ πιστεύετε θα κάνει τίποτα καί εκτός από αυτό στις ρυθμίσεις διεύθυνσηςip λέει DHCP καί στατικό τί βάζω από τα 2 καί γενικά μπορώ να κάνω κάτι?
kostasbm Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, Tsouk2022 είπε Καλησπέρα παιδιά ήθελα να κάνω μία ερώτηση επειδή είμαι άσχετος από αυτά έχω μποξακι συνδεδεμένο Με την τηλεόραση καί έχω 50αρι ίντερνετ αλλά στο fast speed είτε τό κάνω στο ρούτερ είτε στο μποξακι μου βγάζει 30 η απόσταση ρούτερ μποξακι είναι πολύ μικρή πχ περίπου 1 μέτρο αλλά τό ρούτερ είναι σέ χαμηλό ύψος κάτω από τραπεζαρία σέ λίγο κλειστό χώρο τό καλώδιο για ίντερνετ πιστεύετε θα κάνει τίποτα καί εκτός από αυτό στις ρυθμίσεις διεύθυνσηςip λέει DHCP καί στατικό τί βάζω από τα 2 καί γενικά μπορώ να κάνω κάτι? με καλώδιο έχεις συνδέσει το μποξακι με το ρουτερ????
madrivermadonus Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 24/5/2013 στις 6:00 ΜΜ, MiDi_MiLiZ είπε Αν μπει στο δικτυο ενας κακοβουλος χρηστης, και βαλει στατικη IP αυτη του ρουτερ ή οποιαδηποτε αλλη (πχ καποια απο αυτες των AP, ή καποια απο εναν τυπικο client) προφανως θα αρχισει να μαμαει το δικτυο μου στα conflicts δεν σε καταλαβαίνω... απλώς τρώει ban απο τον ρουτερ και δεν παίρνει ip απο τη στιγμή που αυτη που ζητάει είναι δεσμευμένη... δεν θα κάνει κάτι στο δίκτυό σου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα