pavlinara Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Για πείτε παιδικά που είτε σας ήταν αδιάφορα είτε τα φοβόσασταν. Εγώ έτρεμα την Φρουτοπία.Ήταν τόσο creepy!!!Επίσης του κουτιού τα παραμύθια. Με τρόμαζε εκείνη η μικρή με τα γυαλάκια και οι κακάσχημες κούκλες.Εννοείται πως δεν τα παρακολουθούσα. Άλλα παιδικά που δεν χώνεψα ποτέ ήταν τα Στρουμφάκια και όλα τα αγορίστικα παιδικά τύπου transformers. Επίσης η Κάντυ! Τι σόι παιδικό ήταν αυτό. Ο ένας έπεσε από το άλογο και σκοτώθηκε. Ο άλλος σκοτώθηκε στον πόλεμο. Ε άι στο διάολο.
alimentas Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Το χειροτερο μου ΜΑΚΡΑΝ κ το πρωτο που μου ρχετε στο μυαλο ηταν ενα που εδιχνε στην NET που εδειχνε πως λειτουργει ο ανθρωπινος οργανισμος 3
nicoc89 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 δεν έβλεπα sailor moon αλλά αυτό άλλαξε όταν ερωτεύτηκα την Σία που το έβλεπε και έκατσα να το δω και εγω για να της πιάνω κουβέντα 2
bnvdarklord Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Teletubies. Ακόμα και όταν ήμουν 8 ήθελα να τα σκοτώσω. 3
revolver1990 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Burney και teletubbies.....έβλεπα όμως,candy,candy,sailormoon(epic gay years).....α επίσης δεν έβλεπα ένα παιδικό που έπαιζε σπάνια στην κρατική με ένα γλυώδες πράγμα που κρατούσε με τα χέρια του τα μάτια του γιατί δεν είχε πρόσωπο. edit το βρήκα
Moderators Praetorian Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Beavis and Butt-head, αλλά δεν μπορώ να πω ότι του έδωσα κάποια ευκαιρία. Απλά άλλαζα κανάλι όταν τους έβλεπα (στο MTV). Teletubies δεν τα πρόφτασα (δεν ήμουν μικρός), αλλά όντως έδειχνε τραγικό. DragonBall (το ξέρω ότι είναι βλασφημία, αλλά για κάποιο λόγο δεν με τραβούσε καθόλου η ιστορία, και έκανα επανηλλειμένα προσπάθειες -ημουν κάπως πιο θετικός στα φοιτητικά μου χρόνια για κάποιο λόγο). Τα υπόλοιπα μάλλον τα ξεχνάω κιόλας (και καλύτερα να μην τα θυμηθώ).
mary Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Καλα ρε παυλινάρα ουτε στρουμφάκια δεν εβλεπες! Πιο κλασικο κινουμενο σχέδιο δεν υπάρχει! Δε νομιζω πως έβλεπα τα teletubbies-αν και νομιζω ηταν πιο μετα απο μενα....
andreapaog328 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 ουτε dragonball, ουτε power rangers, ουτε ατρομητους. where is your god now καλα τελεταμπις για κανενα λογο.
mary Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 ουτε και εγω τα εβλεπα αυτα γιατι ηταν αγοριστικα. οοοοοοοοhhhhh ψεματα. Παουερ ρέιντζερς εβλεπα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Ren and Stimpy (είχα δει λίγο, αηδιαστικό) Simpsons (yep) Power Rangers (εγώ βαράω τον αέρα πιο πειστικά)
pavlinara Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 πραγματικά έβρισκα σαχλά αυτά τα μπλε νανάκια . τα βαριόμουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα