giorgos1966 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Παιδια μετα απο καιρο καταλαβα οτι με το avast ειχα προβλημα σε windows 8.Mου μαυριζε την οθονη στην εναρξη μερικες φορες.Ποιο security internet αλλο να βαλω;
SPANK Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Και το avira εχει για internet security που θέλεις , μπορείς να το δοκιμάσεις να δεις.
militarist Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Αφού τα 8 έχουν ενσωματωμένο το essensial ή κάπως έτσι, δεν σου κάνει; Οποίος ξέρει ας πει για 8 τι antivirus να έχουμε
giorgos1966 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Αφού τα 8 έχουν ενσωματωμένο το essensial ή κάπως έτσι, δεν σου κάνει; Οποίος ξέρει ας πει για 8 τι antivirus να έχουμε Που ειναι το ενσωματωμενο βρε φιλε;Δεν το ηξερα....Πως το βλεπω,ενεργοποιω;Εαν νομιζετε κατα την γνωμη σας οτι κανει δουλεια να αφησω αυτο.Εαν οχι ποιο ειναι ποιο ελαφρυ και καλο;
flik Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Εφόσον το avast σου βγάζει προβλήματα, ή το κάνεις uninstall-reinstall και γενικά παλεύεις να το επιδιορθώσεις, ή κρατάς το windows defender. Το πιο πιθανό είναι οτι αν απεγκαταστήσεις το avast να ενεργοποιηθεί μόνο του. Απλά δεν φαίνεται πουθενά, παρα μόνο αν ανιχνεύσει κάτι. Πήγαινε Program Files\Windows Defender και άνοιξε το MSASCui.exe για να δεις το παράθυρο του προγράμματος, και εκεί φαίνεται αν είναι ενεργό, ενημερωμένο και έχει και τις ρυθμίσεις του. .
giorgos1966 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Εφόσον το avast σου βγάζει προβλήματα, ή το κάνεις uninstall-reinstall και γενικά παλεύεις να το επιδιορθώσεις, ή κρατάς το windows defender. Το πιο πιθανό είναι οτι αν απεγκαταστήσεις το avast να ενεργοποιηθεί μόνο του. Απλά δεν φαίνεται πουθενά, παρα μόνο αν ανιχνεύσει κάτι. Πήγαινε Program Files\Windows Defender και άνοιξε το MSASCui.exe για να δεις το παράθυρο του προγράμματος, και εκεί φαίνεται αν είναι ενεργό, ενημερωμένο και έχει και τις ρυθμίσεις του. . Πηγα εκει φιλε αλλα λεει οτι δεν ειναι ενεργοποιημενος.Τι κανω τωρα;Ευχαριστω.
flik Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Απενεργοποίησες το avast; Στο πρόγραμμα, στις ρυθμίσεις μπορείς να επιλέξεις την επιλογή "Έναρξη real-time προστασίας" ή κάπω έτσι; Αν όχι, πρώτα πήγαινε: Δεξί κλικ στο υπολογιστής μου->Διαχείριση->Υπηρεσίες. Εκεί βρες την υπηρεσία "Υπηρεσία του Windows Defender" και με δεξί κλικ βάλτην στο "Αυτόματο", πάτα εφαρμογή, και μετά πάτα και στο κουμπί Εκκίνηση. Αν γίνει εκκίνηση τότε άνοιξε ξανά το πρόγραμμα και λογικά θα γίνει. Αν πάλι δε γίνει, τότε πήγαινε πίνακα ελέγχου, σύστημα και ασφάλεια, κέντρο ενεργειών, και εκεί θα έχει επιλογές για προστασία απο ιούς. Εκεί θα έχει την επιλογή για ενεργοποίηση του Windows Defender.
giorgos1966 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Απενεργοποίησες το avast; Στο πρόγραμμα, στις ρυθμίσεις μπορείς να επιλέξεις την επιλογή "Έναρξη real-time προστασίας" ή κάπω έτσι; Αν όχι, πρώτα πήγαινε: Δεξί κλικ στο υπολογιστής μου->Διαχείριση->Υπηρεσίες. Εκεί βρες την υπηρεσία "Υπηρεσία του Windows Defender" και με δεξί κλικ βάλτην στο "Αυτόματο", πάτα εφαρμογή, και μετά πάτα και στο κουμπί Εκκίνηση. Αν γίνει εκκίνηση τότε άνοιξε ξανά το πρόγραμμα και λογικά θα γίνει. Αν πάλι δε γίνει, τότε πήγαινε πίνακα ελέγχου, σύστημα και ασφάλεια, κέντρο ενεργειών, και εκεί θα έχει επιλογές για προστασία απο ιούς. Εκεί θα έχει την επιλογή για ενεργοποίηση του Windows Defender. Ενταξει το εκανα με την τελευταια οδηγια.Αλλα εκει ειναι τικαρισμενα ολα,οποτε ειμαι ενταξει;
flik Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δε σε έπιασα. Που είναι όλα τικαρισμένα; (Πάντως για κάτι κακό δεν μου ακούγεται..)
giorgos1966 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δε σε έπιασα. Που είναι όλα τικαρισμένα; (Πάντως για κάτι κακό δεν μου ακούγεται..) Tικαρισμενα καποιες επιλογες απο το defender.Κατεβασα πριν λιγο και το Avira free και το εγκατεστησα.
flik Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Σου υπενθυμίζω οτι το avira τώρα έκανε το windows defender να απενεργοποιηθεί. Και το avira καμιά φορά έχει κολλήματα (τελείως καθαρό απο black/blue screens είναι μόνο το πρόγραμμα της ms, και είναι λογικό), και σίγουρα θα έχεις μερικές διαφημίσεις. Παρέχει καλύτερο επίπεδο ασφάλειας απο την άλλη.
kostas_dr Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Παρέχει καλύτερο επίπεδο ασφάλειας απο την άλλη. Ποιά είναι η άλλη; το avast;
BugsGounelas Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 εγω με win8 εχω το avast και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος
Hawk7 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Προσωπικα εχω win 8,και avast.Κανενα προβλημα.Εαν ομως θελεις κατι αλλο σε δωρεαν,δοκιμασε το essentials της microsoft.Το avira κατα την γνωμη μου ειναι περισσοτερο ανοιχτο στο να σου δημιουργησει προβλημα. Οποιο antivirus και να βαλεις,ο defender απενεργοποιειται αυτοματα. Δεν θα ρωτησω αν εχεις γνησια win,διοτι ειναι προσωπικο σου θεμα. Η μαυρη οθονη μαλλον οφειλεται σε καποιο αλλο προβλημα.Drivers γραφικων,Ιος,ακομη και καποια προβληματικη αλλη εφαρμογη. Εγω δουλευω το avast πολλα χρονια,και δεν ειχα ποτε τετοιο προβλημα.
flik Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Ποιά είναι η άλλη; το avast;Από το defender, αλλά δε ξέρω γιατί έγραψα "άλλη". 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα