tomasss Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 sure sure πανε στο myphone δες τι προβλήματα αρχίζει να βγάζει με τον καιρό θα σου φύγει η σιγουριά (το δείχνω και στην πράξη αν θες έχω διο p ) μολις το flasareis ειναι μια χαρα με την χριση αρχιζει και παρουσιάζει θεματα λάθος ένδειξη μαπταριας σοβαρό κόλλημα με phone.apk που φτάνει σε βαθμό να μην μπορείς να απαντάς στης κλίσεις (με restart στρώνει για λίγο) μερικά memory leaks στο kernel κάποια bugs του stamnia που εμφανίζονται μετά από κάνα δυο βδομάδες κλπ κλπ έχω στείλει mail στην sony με τα bugs που βρήκαμε είπε ότι είναι ενήμερη κλπ και με το επόμενο update θα διορθώσει όσα μπορεί (το πότε θα είναι επόμενο update όμως αφήνω στην φαντασία σας ) κατά τα άλλα ΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ τέλειο είναι όπως λες εσύ τουλάχιστον sony τα παραδέχτηκε...... του φίλου με advance (galaxy) έχει διάφορα κουλά με την jb στείλαμε mail με logcat με ολα η απάντηση της sammy ήταν οτι έχουμε προβληματική συσκευη λόγο κακής χρήσης (ενώ forums εχουν γεμίσει απο τα posts σχετικά με τα bugs που της στείλαμε) στο xperia s πάντως περιμένω σωστό απροβλημάτιστο σχετικά update καθαρά και μόνο επειδή έχει qualcomm chip Εγώ πάντως ως κάτοχος Samsung Galaxy S Advance , ελληνική Jelly Bean δεν είδα ακόμη... αν ο φίλος σου έβαλε την Σέρβικη , δικό του πρόβλημα.
alex1_kgr Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Εμένα πάντως μετά από ένα μήνα χρήσης Μια χαρά δουλεύει στο Xperia p.απλά το κάνω ένα ρεσταρτ μια φορά ανά 3-4 μέρες
8elwADSL Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Πριν και μετά την εγκατάσταση οποιασδήποτε rom πρέπει να κάνεις wipe τα πάντα για να κάτσει η νέα rom σε "καθαρή" συσκευή. Εγώ στο δικό μου advance έχω περάσει σέρβικη jb και όλα τρέχουν άψογα. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2013 από 8elwADSL 1
Black Demis Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Η jelly bean στο p τρέχει μια χαρά αν έχεις κάνει καθαρή εγκατάσταση. Στην αρχή που τη πέρασα πάνω από την ics, -μετά την ειδοποίηση της sony- υπήρχε όντως πρόβλημα clean install με flash tool (σο ούτε ίχνος από την ics έμεινε) Πριν και μετά την εγκατάσταση οποιασδήποτε rom πρέπει να κάνεις wipe τα πάντα για να κάτσει η νέα rom σε "καθαρή" συσκευή. με flashtool οταν περνας εχει επιλογη (που ειναι τικαρισμενη by default) wipe all το δεν είναι οτι εξαρχής είχε προβλιμαμτα μετά από κάποιο καιρό άρχισε να κάνει διάφορα phone apk τα παίξε τελείως δεν μπορούσα να απαντάω κλήσεις κλπ απ ότι διβαζω και στο xda κάποιες εφαρμογές έχουν memory leak .......... με προσωρινή λύση είμαι τώρα αυτές της 3 βασικές εφαρμογές που έχουν θέμα τα έβαλα με εντολές στο local.prop να είναι μόνιμα στην μνήμη είμαι οκ αρκεί να κάνω μια φορά στης δύο μέρες restart (πριν επρεπε να κανο 3 φορές την ημέρα να μην φοβαμε οτι θα χάσω κλίσεις
Kalipsw Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Πριν και μετά την εγκατάσταση οποιασδήποτε rom πρέπει να κάνεις wipe τα πάντα για να κάτσει η νέα rom σε "καθαρή" συσκευή. Εγώ στο δικό μου advance έχω περάσει σέρβικη jb και όλα τρέχουν άψογα. Ποια ειναι η διαδικασια που πρεπει να κανει καποιος για να κατσει καλα οπως λες το λειτουργικο στο κινητο? 1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Μεγάλος μπελάς οι αναβαθμίσεις στο android. Κουραστικό μέχρι αηδίας!
teo13g Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Όταν λέτε για το S μιλάτε μόνο γι αυτό;Γιατί στην φωτογραφία δίγνει το U
8elwADSL Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Ποια ειναι η διαδικασια που πρεπει να κανει καποιος για να κατσει καλα οπως λες το λειτουργικο στο κινητο? Πριν και μετά την εγκατάσταση οποιασδήποτε rom πρέπει να κάνεις wipe τα πάντα για να κάτσει η νέα rom σε "καθαρή" συσκευή. Εγώ στο δικό μου advance έχω περάσει σέρβικη jb και όλα τρέχουν άψογα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα