bilisios Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Παιδιά εδώ και λίγο καιρό το ps3 μου άρχισε να μου εμφανίζει στα παιχνίδια αυτό το πρόβλημα δεν μου το εμφανίζει κάθε φορά που θα παίξω άλλα 6-7/10 μου το εμφανίζει.και σαν να μην έφτανε αυτό μου κολλάει και τους δυο τίτλους του μπατμαν.Σε άσχετες στιγμές ακούγεται πολύ δυνατά η κονσόλα και παγώνει η οθόνη ακούγεται μόνο ο ήχος με αποτέλεσμα να το κλείνω από την κονσόλα άλλα και στο arkham city σε μια συγκεκριμένη στιγμή (στο the steel mill για οποίον το έπαιξε)κολλάει πάντα και συμβαίνει ότι προανέφερα και σίγουρα δεν φταίει το δισκάκι γιατί δοκίμασα 4 διαφορετικά δισκάκια και το κατέβασα και απ'το psn!τι πρόβλημα έχει?σκέφτομαι να την επιστρέψω αλλά αν όταν κάνει η sony την διάγνωση δεν της τύχουν αυτά?
mtzs Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Τραβα το μια φωτο-βιντεο και στειλε το στο σερβις να εισαι καλυμενος οσο εισαι μεσα στην εγγυηση Δε μπορεις να κανεις κατι αλλο
bilisios Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Τραβα το μια φωτο-βιντεο και στειλε το στο σερβις να εισαι καλυμενος οσο εισαι μεσα στην εγγυηση Δε μπορεις να κανεις κατι αλλο οκ ομως οταν τους τα παω πως θα τους δωσω το video και τις φωτογραφιες?
bilisios Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 δεν γινεται γιατι θα το παω στο μαγαζι και το μαγαζι θα το παει στην cometron!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα