Alaster Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Μάλλον δεν μπορώ να κάτσω ήσυχος (είναι το 2ο θέμα σε 2 μέρες ) Ο τίτλος είναι self-explenatory. Πριν με παραπέμψετε στα γνωστά και κλασσικά site συγκρίσεων και πληροφοριών (gsmarena, morecellphone κλπ), θα προτιμούσα να μου πείτε πιο ιδιαίτερες και προσωπικές απόψεις. Τα χαρακτηριστικά είναι γνωστά, θα ήθελα να ακούσω και πιο προσωπικές απόψεις, ειδικά από άτομα που έχετε χρησιμοποιήσει οποιεσδήποτε από τις 2 συσκευές, για παράδειγμα πόσο εύχρηστες ή άνετες είναι, οι κάμερες ή η φωτογράφιση πώς διαφέρουν, τι παίζει με την ταχύτητα του internet (το Droid 4 δεν είναι LTE αλλά έχει EDGE/EGPRS, το Photon αντίστροφα), τι λένε τα πληκτρολόγιά τους, οι οθόνες τους, οι μπαταρίες ; και ό,τι άλλο έχετε μάθει ή διαπιστώσει Ανυπομονώ να δω τι θα ξεδιπλωθεί...
kataramenos32 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Οσο και να σπαω το κεφαλι μου ρε φιλε δεν εχω ακουσει ποτε καποιος να πηρε μια απο τις δυο συσκευες
Alaster Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δείχνουν και λένε πως είναι εξαιρετικές συσκευές, αλλά στην Ελλάδα δεν τις πολυβλέπεις...
TasosThaStudent Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Αγαπητε, μακρια απο το Photon. Λειτουργει μονο σε δικτυα CDMA, ενω η SIM του δεν μπορει να αφαιρεθει. Το Droid πολυ καλο κινητο, το ειχα εγω. Ελπίζω να βοήθησα. 1
kikis2002 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 TasosThaStudent Το είχες σε ελληνικό δίκτυο? Ελληνικά έχει? Εχω το Ε7 και θέλω κατι πιο καινούργιο ρε γαμώτο.. Το εχω αγοράσει 4 φορές το Ε7!! 1
TasosThaStudent Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 TasosThaStudent Το είχες σε ελληνικό δίκτυο? Ελληνικά έχει? Εχω το Ε7 και θέλω κατι πιο καινούργιο ρε γαμώτο.. Το εχω αγοράσει 4 φορές το Ε7!! Στο δικτυο της Κοσμοτε το ετρεχα. Με ενα rooting και με τα apn της Κοσμοτε ετρεχε μια χαρα. Εμενα το ελληνικο μενου δεν με πολυενδιεφερε, αλλα με μια custom rom ολα καλα θα είναι.
kataramenos32 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Με τόσες συσκευές στην αγορά δεν μπορω να καταλάβω γιατί σκας γι αυτά τα δυο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα