KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) το γραφω εδω γιατι ειναι αρκετα μου εφερε ενας φιλος μου το pc γιατι μου ελεγε ανεβαζε τρελες θερμοκρασιες, πηγαινε πιο αργα και απο χελωνα 1080p δεν εβλεπε χτυπαγε μερικεσ φορες επανεκιννησεις και τετοια...το πρωτο προβλημα και βασικο που βρηκα ηταν ο σκληρος του 50% υγεια και με τις μερες οσο πηγαινε κατεβαινε...εβαλα στο pc εναν δικο μου 2.5 σκληρο που ειχα και πηγαινει (προς το παρον ρολοι)..αλλαξα αλοιφουλα σε cpu και gpu εβγαλα σκονη (δεν ειχε τρελη σκονη στις ψυκτρες) και οι θερμοκρασιες ειναι φυσιολογικες...idle η cpu ειναι στους 45...οπως ειπα καλα πηγαινει δεν εχει βγαλει καποιο θεμα ουτε επανεκιννησεις ουτε αργει...εχει ενα κουφο προβλημα...οταν τον ανοιγω μου βγαζει πετσοκομμενα τα γραμματα...και του bios και στα ασπρομαυρα...οταν πατας reset απτο κουμπι θα τα δειξει normal..δηλαδη μερικες φορες το κανει μερικες φορες οχι...εχει 2 slots για γραφικων...και στις 2 το ιδιο πραγμα μηπως εφταιγε η μια αλλα δεν ηταν τελικα...εβαλα την γραφικων στο δικο μου pc και δεν εδειξε κατι τετοιον (μηπως επειδη την δοκιμασα μια φορα και δεν το εκανε ) και εβαλα την δικια μου σε αυτον..κανονικα του τα εδειξε...τι λετε να φταιει σε αυτο? αυτο ειναι το πρωτο ερωτημα...πιο παλια το παιδι ειχε μια αλλη γραφικων δεν ξερω ποια και αυτη που εχει τωρα και μιλαμε για αυτην ειναι αυτη http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1037&pid=1270&psn=&lid=1&leg=0 τα specs απτο pc ειναι intel core 2 duo e6750 abit ix38-quadgt (η μητρικη) 3gb (3x 1gb) thermaltake tr2-500 και τελευταιο ερωτημα...ειναι καλη η γραφικω που πηρε? δηλαδη κανει για το μηχανημα του η αγορασε παπαρα? ευχαριστω Επεξ/σία 24 Μαΐου 2013 από KoKoPsOpSaRoS
WalkerSW Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Daaaamn δεν καταλαβα τπτ. Βαλε καμια τελεις και αλλαξε και καμια παραγραφο ρε αγορινα να καταλαβαινουμε τι λες. 3
veteranos123 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 οταν τον ανοιγω μου βγαζει πετσοκομμενα τα γραμματα...και του bios και στα ασπρομαυρα...οταν πατας reset απτο κουμπι θα τα δειξει Από τα λίγα που κατάλαβα και σύμφωνα με το παραπάνω μου βρωμάει κάρτα γραφικών. Δοκίμασε την και με κάποιο άλλο τροφοδοτικό γιατί αυτό που λες δεν είναι καλό(ας με διορθώσει ο WalkerSW). Όταν την βάλεις σε ποιοτικό τροφοδοτικό κάνε της ένα stress με κάποιο βαρύ παιχνίδι να δεις πως θα πάει.
WalkerSW Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Αν είναι το παλιο tr500 , ναι ειναι ένα θεμα. Αν ειναι το καινουργιο είναι μια χαρά. Τωρα αν καταλαβα καλα το πρόβλημα δημιουργείται μονο στο ποστ και όχι μέσα στα windows?
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 σορρυ παιδια απλα ειναι πολλα και συγνωμη για την ακαταστασια στο μηνυμα οπως ειπα το συγκεκριμενο προβλημα το δημιουργει στα posts και οχι μεσα στα windows...τωρα αυτην την στιγμη που το εχω με τον δικο μου σκληρο και καθαρα τα windows ολα λειτουργουν ενταξει....οποτε να κανω ενα stress την γραφικων στο δικο μου pc? να βαλω το OCCT για να κανω stress και την γραφικων και το τροφοδοτικο?
WalkerSW Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Βασικα βαλε κανενα unigene να τρέχει κανενα 2ωρο και αν δεν βγάλει πρόβλημα , είσαι μια χαρα!
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 οποτε αν στο 2ωρο συνεχισει οκ ειναι μονο για αλλαγη σκληρου το pc ετσι? γιατι δεν βλεπω κατι αλλο περιεργο...εκανα test και τις 3 ram ξεχωριστα και βγηκανε ενταξει.
WalkerSW Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 οποτε αν στο 2ωρο συνεχισει οκ ειναι μονο για αλλαγη σκληρου το pc ετσι? Ναι
Mikeasdf Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Μήπως εννοείς οτι στα βγάζει όλα σε ανάλυση pixelated? Γιατί εμένα μου το κάνει συχνά-πυκνά και παίζει να είναι η οθόνη μου.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 οχι οχι η οθονη δεν εχει καμια σχεση..το εκανε και στην οθονη του παιδιου....λοιποοοοοοοοον το stress test με unigene περασε τις 2μιση ωρες περιπου και ακομα πηγαινε ενταξει, δεν εβγαλε τιποτα απολυτως οσον αφορα σφαλμα. Oποτε να φανταστω το pc ειναι ενταξει. Eχω απορια ομως γιατι το εκανε αυτο στα posts στην αρχη? και παρατηρησα επισης οτι οταν το κανει αυτο δεν μπαινει στα windows, μετα το "εκκινηση των windows" μενει σε μαυρη οθονη. Oταν ομως πατησω reset απτο κουμπι και ανοιξει κανονικα χωρις κομμενα γραμματα, θα μπει στα windows.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα