Themos3 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 ZAVVI Skroutz Amazon Προκειται για disc version και οχι dl. Ισως θα επρεπε να γινει ενα sticky καποιο θεμα μονο με games αφου πολυ συχνα σκανε παρομοιες προσφορες για παιχνιδια ειτε σε κονσολες ειτε σε Η/Υ και μαλλον πολλοι βαριουνται να ανοιγουν νεο θεμα(οπως και εγω)
giorginho Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Για games thread νομιζω υπαρχει ολοκληρο.... subforum ("software" -> προσφορες @ insomnia ) αλλα η αληθεια ειναι οτι κι εγω δεν πολυμπαινω (ποτε ) εκει... Ωραιος παντως... παντα ηθελα να εχω ενα αυθεντικο Crysis για τη ...συλλογη (και αυτο δεν το εχω παιξει ακομα κιολας)! Δε ξερω αν θα το παρω, θα το ψιλοσκεφτω. 1
Themos3 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δεν ειχα πραγματικα ιδεα γιατι τα τελευταια χρονια στο Insomnia μπαινω σχεδον αποκλειστικα στις Προσφορες 1
sintalkas Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 δυστυχώς παιδιά άλλαξε η τιμή του και πήγε στα 17,5 ευρώ
giorginho Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Eγω παλι παντως 11,89 βλεπω (και αν δεν εχει αλλαξει απο τοτε που το θυμαμαι μπορεις να πληρωσεις και σε λιρες και να σου βγει κατι σεντς λιγοτερο )
sintalkas Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 πράγματι το ξαναβάλανε στα 11,89 ,ευχαριστώ θα τσιμπήσω ένα κομμάτι για ένα φίλο...
esertas Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Έχει έξοδα αποστολής το Zavvi; Δεν μπορώ να βρω κάτι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα